Ginekologija [Združene teme]
roxanne napisal/-a:cukrck, kaj natančno si hotla s tem povedat?![]()
samo zmotila sem se neki, pa nisem mogla več posta zbrisat.

Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
e napisal/-a:a mogoce kera ve kje na Askercevi (v lj) je prou ginekologija samo za studentke in pa ce katera hodi tja?
To je v bistvu stavba povsem ob Filofaksu, Zdravstveni dom za študente.
Jst hodim tja, ja, k dr. Kuhelj Recerjevi.
Meni je zelo fajn, sprščena, nič podobna "običajnim" zdravnicam.
Sta pa dve, druga mislim da je dr. Novak.
caw! mene pa zanima kaj imate ponavadi obleceno, ko greste k ginekologinji? jst sm na pregledu do sedaj bila samo enkrat, imela sem krilo, saj se bolje pocutim tako kot da pa sem popolnoma brez od pasu navzdol. aja pa kako je s temi ginekoloskimi pregledi - a ti ona pove ce mors kj hodt, kdaj se ti redni pregledi zacno itd.
Nekatere napake so preprosto prevec zanimive, da bi jih naredili samo enkrat...
Jst se nič posebej drugače ne oblečem za na pregled,
tistih par korakov že naredim iz slačilnice do mize spodaj brez, sej me ona ne čekira od glave do pet, kakšna sem.
Ko greš prvič na pregled, moraš potem prit čez eno leto spet zaradi brisa, mislim,
pol pa na 3 leta naj bi blo zadost in brezplačno, ampak jaz si ga plačam vsako leto.
tistih par korakov že naredim iz slačilnice do mize spodaj brez, sej me ona ne čekira od glave do pet, kakšna sem.
Ko greš prvič na pregled, moraš potem prit čez eno leto spet zaradi brisa, mislim,
pol pa na 3 leta naj bi blo zadost in brezplačno, ampak jaz si ga plačam vsako leto.
ja kaj pri vas nimate slačilnice? pri nas so dve slačilnice, greš v eno, se spravblečeš v kiklo (lahko pa si daš gor tudi papirnato haljo ki je tam) in počakaš da te ginekolog pokliče. mislim slačilnica ima dvoje vrat, tam kjer prideš iz čakalnice in na drugi strani je direkt ambulanta od ginekologa.