Nam so na faksu ravno par dni nazaj govoril o tem amazon.com, pa je rekla predavateljica da naj bi bilo varno, ampak mi smo nezaupljive narave. Drugač za varnost naj bilo tud tko poskrbljeno, da če plačuješ s kartico, da lahko vtipkaš le nekaj številk v naročilnico, za zadnje štiri se mi zdi pa lahko pokličeš pa poveš. Ta princip naj bi veljal za bolj nezaupljive.
Hmmm...Koliko pa pride kaj poštnina npr., če naročiš na Britanskem in koliko na Ameriškem amazonu? A kdo ve?
Zlo rada bi vedla, da ne bom preveč plačevala, ker mislim kupit nekaj, kar na Britanskem Amazonu uvozjo iz Amerike in je že v ceni všteta poštnina iz Amerike..pa da ne bom preveč plačala, če bom naročila na Britanskem Amazonu...
Nič ni tako močno kot sanje, kako ustvarjati prihodnost.
*Marshy* napisal/-a:Hmmm...Koliko pa pride kaj poštnina npr., če naročiš na Britanskem in koliko na Ameriškem amazonu? A kdo ve? Zlo rada bi vedla, da ne bom preveč plačevala, ker mislim kupit nekaj, kar na Britanskem Amazonu uvozjo iz Amerike in je že v ceni všteta poštnina iz Amerike..pa da ne bom preveč plačala, če bom naročila na Britanskem Amazonu...
Ja, tole mene tudi zanima...ker mam namen kupiti ene 3 knjige, pa ne bi rada dala preveč za poštnino
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
uf...jst samo preko amazona kupujem, ima popolnoma use k si lhk zmislš, pa 100% pride kot obljubljeno
"Replace the fear of unknown with curiosity" "Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect." "Sexy is sexy" - Adam Lambert