Likalniki za lase

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
virgo
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a virgo »

jst mam unga iz reklame (TOP SHOP), kupla sm ga pa pod Maximarketom, kjer je prodajalna top shop...cena pa je bla tam nekje od 6-7 tisoč sit. pa sm kr zadovoljna z njim, za to ceno lahko rečem, da je vreden svojega denarja :)
zaenkrat pa ne vidm nobene razlike pri uničenju las...kakšno masko za lase na vsake tok časa, pa je.. ;)
ME to YOU
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a ME to YOU »

Hely_3 napisal/-a:Pri frizerki sem opazila tole:SlikaSlika

jaz imam to doma...
pa mi ni ne vem kako všeč..
se lasje kar nekako hočejo lepit skupaj ko jih začneš likati :?
Boys are my favourite thing to study!
*Ela*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Ela* »

ME to YOU napisal/-a:
*Ela* napisal/-a:jas dam na vlažne lase najprej balzam za zaščito pred vročino likalnika, pol silikon in ko laske zlikam dam še enkrat silikon, da niso suhi (še posebaj pozimi)

kakšen poseben balzam? :?
trenutno mam tole l'oreal hot glatt, stane nekaj čez 1000sit
as if.
ME to YOU
Komunikatorka
Komunikatorka

kje pa to kupim? a tut v DMu?
pa se nč ne sprijemajo lasje? je v redu?
čmokica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a čmokica »

ME to YOU napisal/-a:kje pa to kupim? a tut v DMu?

js sm to widla u DM-u sicr pa pomoje maš to kr skor w usaki drogeriji ;) to zadevo si bom tut js kupla,kr praujo da je kr dobra..
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )
*Ela*
Kofetarica
Kofetarica

jas sem kupla v mullerju, vrjetno se dobi tudi v dm-u.
meni se lasje ne sprijemajo, dam si na vlažne in pol počakam da se posušijo pred jih začnem likat/sušit z fenom
pa še diši :D
as if.
ME to YOU
Komunikatorka
Komunikatorka

THX :wink:
bom probala še to :D
anonimka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a anonimka »

Hum... js si morm tut neki začet dajat na laske predn si jih začnem ravnat... frizerka mi vedn kej da... js pa nikol...

Drgač pa js uporabljam keramični likalnik od decembra in sm čist navdušena nad njem, prej sm mela pa unga navadnga...železnga pa paro je mew...
pa še slikca od mojga lepotca : http://www.shavershop.com.au/sitebuilde ... ntents.jpg
bunnyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bunnyka »

Jaz sem pred kratkim dobila Remingtonov likalnik..super je..eno minuto rabi, da se segreje pa ful lepo zlika :zustimm:
Prej sem uporabljala Philipsov likalnik (Geometricks inspire) in ceprav mas polno zanimivih nastavkov, je likalnik tko..bolj slabo zlikal pa se 15 minut je blo treba cakat, da se je segrel :?
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Eh, jst sm ga pa kupila od prijateljice, zdej mi pa leži v kovčku, ker jst z ravnimi lasmi nisem jst!

Morda kdaj kak neubogljiv pramen že polikam oz. malo na ven zaviham, ali pa frufru malo uredim,
drugače sem se pa pustila mojemu prepričat, da mi moji kravžli bolj pristojijo.. :D Včasih tud moški dajo kak pameten nasvet!
*Ela*
Kofetarica
Kofetarica

ja moj likalnik je tudina dopustu že nekaj časa, mam kravžlaste že kr kak mesec brez da bi jih vmes zlikala, je fantu bol všeč :D meni pa tudi :P
as if.
čmokica
Kofetarica
Kofetarica

js si pa že 1teden ne likam laske.. :) to je za mene kr velik.. :D a ktera uporabla un serum od afrodite k naj bi kao zgladil lase? :D
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )
gimnastičarka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Vrhnika

Neprebrana objava Napisal/-a gimnastičarka »

ja js mam tak strojček za likanje, kupla sm ga v Big Bangu za 7 jurjev pa neki čez...pa je kr fajn zadevca, čeprov traja 20 min., da se segreje...
Ja baje je dost priporočljivo uporabljat nek serum za lase, ki zaščiti lase pred to temperaturo...sm gledala v Mullerju in ga majo, sam je cena kr visoka, sploh pa za nekoga, k si lika lase bolj poredko!sam pomoje se ga splača nabavt, usaj za v dobro las
Tudi če ne veš kaj početi, počni to očarljivo!
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

jst ga pa res imam! :) Serum Afrodita, mislim.

Je fajn, ker so laski bolj sijoči in gladki, nikokor pa ti jih ne zravna, če si to mislila.
Jst sem imela prej res precej suhe, zdej so pa že po prvi upoprabi bili lepši na pogled, bolj sijoči, mehki.
Samo, ko sem na vlagi, se mi še vedno skodrajo.
Je pa to čist mikromajhna tubica, :( stane pa malo več kot jurja.
čmokica
Kofetarica
Kofetarica

aha tko.. ma nism misla d se zravnajo.. sam tko za zaščito,pa lesk pa te scene sm misla.. si ga bom tut js kupla vrjetn :D
( Dior )
Odgovori