saarah napisal/-a:nana kje si vidla teh 12 finalistk?Dj link!!! plisss lally-kako pa ti veš,da je bla šele potem povabljena? dorotea-a si resno mislla,da ti je lepa al lušna(ne vem kaj si točn napisala) al si se hecala;)?
ej to sm jst vidla v novi. na netu pa nevem, če je kej.
Blondie napisal/-a:Tale Nina Osenar se mi zdi kar simpatična punca... Pa ko sem gledala Trenja, tisto oddajo o lepoti, ko so ble gostje vse misice, se mi je zdelo da ima punca tudi nekaj v glavi, predvsem v primerjavi z ostalimi misicami, ki so delovale totalno butasto...
Ja, in edina je sedela kot kraljica sveta s svojo srebrno kronico na glavi...
Men je najbl luškana Nada Gojkovič (miss maja)...fil ma lepe oči. V redu so mi še Manca Zver (čeprov na sliki mi ni), Katja Serec pa od bjond Admira Muratovič...mal se mi zdi manekenki Adriani Sklenarikovi čez usta podobna...
...drugač pa miss decembra
_______________________________________ Strawberries cherries and an angel's kiss in spring, my summer wine is really made from all these things...
men tale bejba sploh ni všeč. Pa enkrat ko je bla na trenjih... govorila, kokr da je miss hawaiian tropic najbl prestižno tekmovanje in ne vem kaj vse... Ja samovšečna je. Kot vse misice!
kaki gorzn fris ma miss aprila,kake zobe ma miss oktobra, gorzno. babiiica zakaj mas tako velike zobe?...
no sicer pa...
alma je tut zraven. men dobena ni neka za po zobah metat dora.
no ja.....vsak potem, ko se neko dekle javno izpostavi, da je lepa, reče uh, saj ni nič posebnega - če pa bi jo videli npr. nekje na cesti pa bi se vam zdela lepa.....
vsak ima svoj okus - vendar meni, osebno, ni niti ena napačna....
Meni pa Manca Zver ni všeč...V živo je čist običajna punca, prav nič ne izstopa...
Meni pa so všeč: Nada (oddaja neko posebno karizmo), Katja in Sanja...