preden si umijes lase si razporedi po laseh 2zlici olivnega olja (odvisno d dolzine in gostote las) in pusti gor ene 20min. potem si lase normalno operi. rezultat bo lepsi kot po katerikoli maski! drugace pa kapljica olivnega olja na konice vsakic ko imas suhe in bo sigurno boljse. pa se nic ne vidi niti ne smrdi, tako da kar probaj!
kdaj mislis po pranju? ne nimas, ker gre s samponom vse dol, ostanejo sam ful blesceci in nc suhi lasje. ce si das pa kaplico samo na konice pa tud nimas nc mastnih las....probaj enkrat ko bos doma ce te je tko strah naravno je pa res ful pomaga, js sm tud ze vse mogoce sprobala pa mi ni nc tok ustrezal.
Dorotea napisal/-a:a veš da sem že probala veliko stvari..od pantena,do lorealovega novega šampona in balzama ki sta čisto na novo prišla ven(proti lomljenju las) in da ti povem da pomaga za en k****,pa gliss kur isti šampon in balzam,pa kremo za uničene lase in serum za konice,pa isti drek,pa ni9 blo poceni.Pa za poleti sem tut mela neki sprej da ti kao sonce ne uniči pa solena voda..in ni učinka zdaj mi je ravno vsega zmanjkalo..pa ne vem kaj naj še probam
probaj to z olivnim oljem al pa kupi kaj v lekarni kr če maš resne probleme z lasmi pol ti te šamponi iz drogerije ne bodo preveč v korist...vprašaj v kaki dobro založeni lekarn in bojo ziher meli ful šamponov, jas sem tudi kupla enega v lekarni pa je super! kr če maš ful suhe lase in to pol je bolše da je šampon čim majn odišavljen kr to še bol osuši lase
saj se ne gre kako dolgo bo on zdržal...vprašanje je kako dolgo to tvoji laski prenašajo....
...i still believe in your eyes... there is no choice, I belong to your life... because I will live to love you someday... you'll be my baby and we'll fly away....