Ginekologija [Združene teme]

Za dušo in telo.
Odgovori
principesa
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a principesa »

jokica napisal/-a:Ok jest sm itak mela pregled pr 16... pa mam dobre izkusnje...
Mam pa sestro k je zdej tok stara, pa sm jo zanc prasala ce jo je pametn prpelat... pa to... pa k je faca je povedala ful dobr...

Ce je mela spolne odnose vsaj 6x-10x nej jo prpelem na pregled... drugac pa ni nujno. Ne mara pregledvat punc, k se niso mele spolnih odnosev, ko pa jih majo, pa jim pregledat tud jajcnike pa vse... pac ker je tamalcek bolj mozoljast pa lahk prej pride po tabletke, pa bo pol hodila samo 1x na leto se tehtat pa pritisk mert... dokler ne bo mela seveda spolnih odnosev.

Mogoce bo keri jasno zdej kej vec... drugac mam pa s svojo ginekologinjo dobre izkusnje in je faca in mi gre ful na roko!!!

eh čez kake 3 tedne grem po nov recept,...
in bom zanalašč prašala sestro zakaj ne delajo pregledov,.....
in ji bom prou zabila, da bo pravilih bi ga mogla,... da je moja mt tko rekla (mt namreč dela v taki stroki).....pol bomo pa vidl,....
jokica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: za 9 gorami

Neprebrana objava Napisal/-a jokica »

principesa napisal/-a:
jokica napisal/-a:Ok jest sm itak mela pregled pr 16... pa mam dobre izkusnje...
Mam pa sestro k je zdej tok stara, pa sm jo zanc prasala ce jo je pametn prpelat... pa to... pa k je faca je povedala ful dobr...

Ce je mela spolne odnose vsaj 6x-10x nej jo prpelem na pregled... drugac pa ni nujno. Ne mara pregledvat punc, k se niso mele spolnih odnosev, ko pa jih majo, pa jim pregledat tud jajcnike pa vse... pac ker je tamalcek bolj mozoljast pa lahk prej pride po tabletke, pa bo pol hodila samo 1x na leto se tehtat pa pritisk mert... dokler ne bo mela seveda spolnih odnosev.

Mogoce bo keri jasno zdej kej vec... drugac mam pa s svojo ginekologinjo dobre izkusnje in je faca in mi gre ful na roko!!!

eh čez kake 3 tedne grem po nov recept,...
in bom zanalašč prašala sestro zakaj ne delajo pregledov,.....
in ji bom prou zabila, da bo pravilih bi ga mogla,... da je moja mt tko rekla (mt namreč dela v taki stroki).....pol bomo pa vidl,....

ce si mela spolne odnose, pa ce jemljes tabletke bi te mogla pregledat... moja vsakic se prever kako je z jajcniki, pa vse kar spada zravn... ne boje se prasat, ceprov vem, da sestre niso obicajno prav prijazne... sploh ne te v porodnišnicah
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

kam pa to hods?
principesa
Komunikatorka
Komunikatorka

legally blonde napisal/-a:kam pa to hods?

a jest?
zd dom bežigrad
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a el bou »

principessa zuamenji to ginekologinjo takoj... ker ta ni normalna... leta nimajo zveze z pregledom...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
matjačka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a matjačka »

Principesa, a lahko vprašaš tvojo mamo (praviš, da dela v tej stroki), če mogoče tam, kjer dela vejo kje se da naročiti ali pa dobiti difragmo? Baje, da se da dobit v Avstriji, ampak tud pri nas v Sloveniji jih morajo nekje naročati a ne?!
Sem že povsod probala, obupana do konca. :cry:
Aja, a dela ona v privat al v državni firmi?
jokica
Komunikatorka
Komunikatorka

men pa to ni jasno...
ker sem mela pregled pa 16. in pac sm ze mela spolne odnose... in od takrt naprej jih ma dokaj redni, razen redkih susnih obdobij...
in tud jem tabletke od 17. leta... in mi ni jasno zakaj me ne bi pregledal pred 20! :)... res ne... ker ce me ne bi pregledali pred 20. sedaj ne bi vedela, da imam tezave, ker pac niso vidne navzven... in se ne bi zdravila... pri 20 bi mi blo ze malo pozno glede na to, da nacrtujem druzino... ne vem... zakaj ne bi prej 20 mela pregleda ce imas redne spolne odnose in jemljes kontracepcijske tabletke...
jokica
Komunikatorka
Komunikatorka

ja ampak kaj ce ne ves da je sploh kaj narobe... ??? recimo tkole... jest nism vedla, da je kej narobe in nism cutla da je kej narobe... ce ne bi sla na pregled in me ne bi pregledala ne bi vedla...
jokica
Komunikatorka
Komunikatorka

Dorotea napisal/-a:kolk pa si stara da tako hitro že načrtuješ familijo? :roll:

definitivno dost... pa zensk se ne sprasuje po starosti... ker ce sm stara 20 al pa 30 je to itak mojs stvar, ce nacrtujem familijo... recmo, pa da sem nekje vmes :)
principesa
Komunikatorka
Komunikatorka

matjačka napisal/-a:Principesa, a lahko vprašaš tvojo mamo (praviš, da dela v tej stroki), če mogoče tam, kjer dela vejo kje se da naročiti ali pa dobiti difragmo? Baje, da se da dobit v Avstriji, ampak tud pri nas v Sloveniji jih morajo nekje naročati a ne?!
Sem že povsod probala, obupana do konca. :cry:
Aja, a dela ona v privat al v državni firmi?

ja valda koker jest vem se morš to sm z ginekologom zmenit, a ne? on pač določi velikost in podobno,.. mislm, da ni problem tega dobit,... čeprov sm brala nekje, da diafragem ni v Sloveniji in da se jih neda sploh dobit,.. bom pa prašala mamo ko bo prilika,...
aja dela pa v Kliničnem centru na ginekološki kliniki,... višja medicinska sestra,.. :D
matjačka
Sramežljivka
Sramežljivka

Ojla!
Ja jest ti povem, da se diafragme ne da dobiti ne v Sloveniji ne v Italiji! :eek: S strani ginekologinje pa je tko:mi je napisala recept za diafragmo (mere) in rekla naj se pozanimam v Italiji! Kličem jest nazaj da jih tam nimajo in ona mi reče naj poizkusim v Avstriji!(jest pa še nemško ne znam)!HALO???
Kličem na Leonišče v Ljubljani, na glavno ginekologijo, če imajo oni diafragme-pa je rekla, da za svoje potrebe jih imajo;
to se pravi, če imaš ginekologinjo na leonišču jo baje dobiš!
Pozabila pa sem vprašat, kje jih oni naročajo :wall:
In kaj nej zdej?Toliko od pomoči ginekologov ko nekaj rabiš-če se diafragma ne uporablja toliko jo sploh ne dobiš, niti oni se ne potrudijo, da bi se pozanimal kje jo lahko naročiš!
Moja zlata ginekologinja pa je dr. Fink, ZD Fužine!
girl007
Debatorica
Debatorica
Kraj: Kranj
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a girl007 »

V Avstriji, takoj v Celovcu se da dobit. :) Je mami tm dobila, nič bat se boš že zmenila. :D
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
matjačka
Sramežljivka
Sramežljivka

Oj! Pa je tvoja mami mogla prav v Celovec ponjo?A se jo da naročit in ti jo pošljejo v Slovenijo?Sem že skor čist obupala.Na net-u sem gledala tud za Avstrijo pa nimam pojma prebrat, nikol se nisem učila deutch! :oops:
Uporabniški avatar
t-e-a
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a t-e-a »

Jz sm bla dons pr ginekologu in je biu moj z mano se je prostovoljno javu, da mi bo delov družbo ... :D mam srčka :hearts:

In pol pridem not, prej naju je pa vidla u čakalnc in si ga je ogledala ker ni v navadi da tipi tja zahajajo in me sprašuje okol spolnosti in mi reče, da če bi mela ona tazga tipa doma bi bla še preveč potrebna hehehehehe - men je blo kr nerodn pol pa pridem v čakalnco so ga use ženske obletavale kašn srčk je pa tko naprej ... mene so pa use stare mame sam u trebuh zjale ... ka ga na srečo še nimam ;) kao a te je že napumpov ... smešn je blo ...

Skratka smo preživel prvi pregled pr ginekologu :)
jokica
Komunikatorka
Komunikatorka

eh moj gre z mano... pa se mi zdi da on lazje prenasa porodnišnice ko jest :)
Odgovori