pri 15h, ni mi žal, sicr je blo kr z enim tipom... pa tut kr mal sm že čakala na ta trenutek. če bla še enkt 14 let stara, bi dala fantu k sm ga mela najrajš na svetu, pa takt še pač nism bla prpravlena in me je po enmu času tut pustu zato.
se je dogajal ze vse sorte cudnga, zato mogoce tut mali komplexic ki pa pocas zginja naceloma pa pr svojih 19 ne da ne bi mela sanse (se prevec jih je blo), samo se mi zdi brezveze z nekom k mu je do tega ne pa tut do ostalga kar se mene tice
ja jst sm svojo nedolznost zgubla pr 8. blo je nenacrtovano. ce mi je zal?! oh ja mogoce mi je mogoce mi ni. ne splaca se zdej obzalovat ene zadeve ki si jo naredu v preteklosti. ce bi kaj spremenila bi spremenila samo to s kom ker sem bila nad tistim tipom kasneje hudo razocarana.
Pri sedemnajstih, on je bil enako star. Skupaj sva bila dooolgih devet let, tako, da žal mi nima kaj bit, lahko pa rečem, da je potem vsakič lepše, kot prvič, mene je precej bolelo, uživat in eksperimentirat v seksu pa sva začela potem, kasneje.
js jih mam 17 pa sem še kar nedoužna-in nič ne kaže da bi blo kmal kaj drugače po eni strani mi je mal bed...ampak po drugi sem pa rajši devica kot pa da grem prvič s kar enim tipom, ki mi nič ne pomeni ampak useen upam da mi ne bo treba še kaj velik let čakat na PRVIČ heeh
punchka napisal/-a:js jih mam 17 pa sem še kar nedoužna-in nič ne kaže da bi blo kmal kaj drugače po eni strani mi je mal bed...ampak po drugi sem pa rajši devica kot pa da grem prvič s kar enim tipom, ki mi nič ne pomeni ampak useen upam da mi ne bo treba še kaj velik let čakat na PRVIČ heeh
hehe, enako, samo da sem stara 16! no že ko bo, ane!
Jz dam velik na to s kom om nrdila t akorak ... se mi zdi da vsaj prvič mor bit to oseba, ki ji 100% zaupaš in jo maš rad Jz sm stara 18 let in sm še devica ... so časi ka bi kr z enmu skočla nakam pa opravla sam pol pa dojamem da bo lepš če počakam bo že ko bo sm se pa trikrat že skori dol dala z enmu srčkam pa naja je trikat kej prekinl (telefon, menstra itd.) tko da znaki povejo svoje - že ni biu taprav čs al pa tip