Big Foot Mama (koncerti in vse kar paše zraven)
Hm, a bo urnik skupin že kej pred koncertom znan? K mene pomojem ob osmih še ne bo, pa me zanima koga bom zamudila, če kasneje pridem..

Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
js resno upam da ne bo zmankal kart predn bom js do njih pršla.
drugač je pa kšn folk mau glup: dve moji sošolki menda mislta it, sam zato, ker sta fanice siddharte. hm, odigral bodo dve pesmi, še to bo samo ena njihova. in pol mi gre pravt, kako bo bedn, da bo folk sam zarad siddhov pršu, itd... sj je blond drugač. če bi folk že zarad koga druzga hodu, kot bfm, bi bli to Slaki
drugač bo pa en to velik muzikfest in šou. sam upam da bo ozvočenje štimal.
p.s. : kera ve kako je kj z digitalci? se to lahko notr nese? js mam drugač canon powershot a510, nč pretiranega. tnx za kakršenkoli odgovor
se vidimo v petek!
drugač je pa kšn folk mau glup: dve moji sošolki menda mislta it, sam zato, ker sta fanice siddharte. hm, odigral bodo dve pesmi, še to bo samo ena njihova. in pol mi gre pravt, kako bo bedn, da bo folk sam zarad siddhov pršu, itd... sj je blond drugač. če bi folk že zarad koga druzga hodu, kot bfm, bi bli to Slaki
drugač bo pa en to velik muzikfest in šou. sam upam da bo ozvočenje štimal.
p.s. : kera ve kako je kj z digitalci? se to lahko notr nese? js mam drugač canon powershot a510, nč pretiranega. tnx za kakršenkoli odgovor
se vidimo v petek!
Urszika, zato je pa men pr prjatlci kul, k tut kljub temu, da jo prepričujemo, nej gre, da bo zihr hudo, noče it, ker je pač edini bend, k ga bl pozna in ji je tut ful všeč Siddharta - sam zaradi njih pa noče it..
Za ozvočenje tut jz upam, da bo kul.. Glede digitalcev pa ne vem, pomojem vse piše na karti.. Tko da tisti, k že mate karte, informirejte nas..
(če pa ne piše pa ne vem, poglej če kje na strani BFM kej piše, al pa probi kontaktirat prek mejla, pa boš mogoče zvedla.. - če pa ne ga pa vzam, pa btk)
Em, a kej vete, kok dolg show bojo mel prov BFM? Pa kok dolg nej bi vseskp trajal?
Za ozvočenje tut jz upam, da bo kul.. Glede digitalcev pa ne vem, pomojem vse piše na karti.. Tko da tisti, k že mate karte, informirejte nas..
(če pa ne piše pa ne vem, poglej če kje na strani BFM kej piše, al pa probi kontaktirat prek mejla, pa boš mogoče zvedla.. - če pa ne ga pa vzam, pa btk)
Em, a kej vete, kok dolg show bojo mel prov BFM? Pa kok dolg nej bi vseskp trajal?

Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
orion lady
- Komunikatorka

- Kontakt:
iz strani http://www.bigfootmama.net/
Končno pa je tudi znan seznam komadov, ki jih bodo gostujoči bendi priredili in v živo izvedli na koncertu:
Siddharta: Neki sladkega
Elvis Jackson: Konc sveta
Šukar: Garbage (hip hop med nogami)
Ansambel Lojzeta Slaka: Neki sladkega
Katalena: Buldožer
Dan D: Zadnji poraz
Sausages: Črn tulipan
Srečna mladina: Pingvin
Leaf-fat: Mala nimfomanka
Slon in sadež: venček uspešnic BFM na akustični kitari
Gušti & Polona: Vibracija
Dej še'no litro: Rola se
naio ssaion: Led s severa
Končno pa je tudi znan seznam komadov, ki jih bodo gostujoči bendi priredili in v živo izvedli na koncertu:
Siddharta: Neki sladkega
Elvis Jackson: Konc sveta
Šukar: Garbage (hip hop med nogami)
Ansambel Lojzeta Slaka: Neki sladkega
Katalena: Buldožer
Dan D: Zadnji poraz
Sausages: Črn tulipan
Srečna mladina: Pingvin
Leaf-fat: Mala nimfomanka
Slon in sadež: venček uspešnic BFM na akustični kitari
Gušti & Polona: Vibracija
Dej še'no litro: Rola se
naio ssaion: Led s severa
- sunnydayka
- Komunikatorka

- Kraj: lj
Bulma, sej pa Laibach niso sploh omenjeni nikjer na strani.. Nč ne piše, da bojo oni tut kej špilal?
Pa drgač, če so ti sam oni kul ti je brezveze it pomojem..
Urszika, ja sam pomojem je mal drgač White Stripes pa BFM; pa Gospodarc pa Križanke.. Ne vem, jutr grem po karto za bratca, pa če kej piše gor sporočim..
Sam pomojem maš lah s sabo...
Pa drgač, če so ti sam oni kul ti je brezveze it pomojem..
Urszika, ja sam pomojem je mal drgač White Stripes pa BFM; pa Gospodarc pa Križanke.. Ne vem, jutr grem po karto za bratca, pa če kej piše gor sporočim..
Sam pomojem maš lah s sabo...Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
lih dns smo pršle z eno frendico na to da bi šle morde...pa vidm d bo ful ena zanimiva zadeva...tko, da je možnost d se tud jst prkažem ja ja jaaaa!bmf so itk modeli 

...ples je izziv, iskanje sebe v prostranstvih, hlastanje po lepoti giba, pospeševanje ritma, borba s časom in svoboda v absolutnem...

grem mogoče zvečer. upam

Pol so jih pa ukinili