Čevlji

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objava Napisal/-a uršy »

Mene pa zanima, zakaj majo nekatere štacune pr ns v izložbah spet špičake, če so pa čist iz mode že. A smo res tok za svetovno modo al kuga? :?
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

uršy napisal/-a:Mene pa zanima, zakaj majo nekatere štacune pr ns v izložbah spet špičake, če so pa čist iz mode že. A smo res tok za svetovno modo al kuga? :?

ha! ne nismo... ker špičaki so v glavnem vedno bli in... in če mal pogledaš v zadnje št. nekaterih glavnih angleških modnih cajtngov ala mary claire, glamour, elle... lahk vidš povsod tud špičake
uršy
Kofetarica
Kofetarica

micamaca napisal/-a:
uršy napisal/-a:Mene pa zanima, zakaj majo nekatere štacune pr ns v izložbah spet špičake, če so pa čist iz mode že. A smo res tok za svetovno modo al kuga? :?

ha! ne nismo... ker špičaki so v glavnem vedno bli in... in če mal pogledaš v zadnje št. nekaterih glavnih angleških modnih cajtngov ala mary claire, glamour, elle... lahk vidš povsod tud špičake

Jah jst gledam bl italijanske revije ala Grazia, Amica, Vogue in tm not jih ne zasledim že kr neki časa pa tut izrecno vidm sm pa ke, da piše, da se nosijo čevlji vseh oblik, razen špičakov.. :?
tjaska
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a tjaska »

ja, špičaki so že kr neki časa out... js sm si kupla take lepe škorenjčke, sem pa mela res mal probleme, ker je v sloveniji čist preveč špičakov povsod (and we don't want that, do we? :))
First to Know

Tres tres chic.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Hja, ampak če pogledate najnovejše reklame modnih kreatorjev ala Boss, Armani, Chanel itd. majo modeli večinoma špičake gor... ne sicer tiste ubitačne verzije z polkilometrsko špico, ampak take klasične salonarje... sicer je pa to čist vseen... vsak pač nosi kar mu paše...
glamBABY
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a glamBABY »

no ja s tem se ravno ne strinjam micamaca :? če so navadni salonarji v večini potem ja niso špičaki zame osebno so špičaki tisti čevli k majo res uno grozno orgn špico pr prstih in petja je ubijalska kao sexy sam men je to cheep kar se tiče špičakov..
tko da ja tjaska teb pa dajem prav :D
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

glamBABY napisal/-a:no ja s tem se ravno ne strinjam micamaca :? če so navadni salonarji v večini potem ja niso špičaki zame osebno so špičaki tisti čevli k majo res uno grozno orgn špico pr prstih in petja je ubijalska kao sexy sam men je to cheep kar se tiče špičakov..

jah očitno smo se mal narobe razumel... jst sm misnla da pod špičake štejete vse čevlje, k so spredej v trikotnik oz. v špico oz. niso okrogli (pa ne se režat zdej... ne vem kako nej drgač povem :D) ... tistih ubitačnih polkilometrskih špic tud jst ne maram in ne nosm...
torej men so všeč taki klasični salonarji ala teli: http://www.zappos.com/n/p/dp/3158392/c/3.html
glamBABY
Kofetarica
Kofetarica

micamaca napisal/-a:
glamBABY napisal/-a:no ja s tem se ravno ne strinjam micamaca :? če so navadni salonarji v večini potem ja niso špičaki zame osebno so špičaki tisti čevli k majo res uno grozno orgn špico pr prstih in petja je ubijalska kao sexy sam men je to cheep kar se tiče špičakov..

jah očitno smo se mal narobe razumel... jst sm misnla da pod špičake štejete vse čevlje, k so spredej v trikotnik oz. v špico oz. niso okrogli (pa ne se režat zdej... ne vem kako nej drgač povem :D) ... tistih ubitačnih polkilometrskih špic tud jst ne maram in ne nosm...
torej men so všeč taki klasični salonarji ala teli: http://www.zappos.com/n/p/dp/3158392/c/3.html

ja ja sej to so normalni čevli sej se razumeve :D
uršy
Kofetarica
Kofetarica

glamBABY napisal/-a:
micamaca napisal/-a:

ja ja sej to so normalni čevli sej se razumeve :D

Zame so pa to špičaki. :?
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

Men je prov žal so lah še tok iz mode, ampak men so všeč in jih bom nosila - špičake namreč al kokr glam temu pravi "normalne čevlje" :wink: , drgač pa tut sama nemaram unih špičakov k je res komadna "špica" :?
Lih dons sm si kupla ene črne škornje tko mal v kavbojskem stilu... pa sm probavala tut une k so "okrogle" spredej (res nevem ko nej se izrazm :oops: ) pa se mi poj kr zdi da mam tok mejhno nogo k en otrok... pa sej so mi všeč ampak res nemorm to nost :nixweiss:
glamBABY
Kofetarica
Kofetarica

ja ja migrena teli kavbojski so kul ja :=) uni ubijalski k jih zdej v bati prodajajo jih je kera že vidla mislm GROZA! js bom tko povedala ne nosim extremnih špic in ne nosim extremnih okroglih čevljev pazim pa da se špica prilega mojim močniom nogam da jih cel čevelj lepo objame in naredi lepe noge zato tudi tako rada nosim škornje in peeptoes.. škornji morajo imeti takole špico:
glamBABY napisal/-a:Zdej je pa tko to so škornji ki so pri meni v
ožjem izbornem krogu (seveda vsi rjavi)
in me zanima če ve katera od vas kje dobit take škornje seveda podbne
ker za te dizajnerske seveda no money :D
Michael Kors
http://img137.imageshack.us/img137/7276/korss1013211141l3rn.th.jpg
Marc Jacobs
http://img343.imageshack.us/img343/9014/mjsho1000611141l0xa.th.jpg
http://img343.imageshack.us/img343/1185/mjsho1000811409l4lx.th.jpg
Miss Sixty
http://img343.imageshack.us/img343/9149/misss1052412549l5co.th.jpg
To je zdej resen priemr nujno :!: :!:

se mi pa zdijo ''normalni čevlji full dobr za poslovne ženske ki so v pisarnah in se mi zdijo zelo primerni in elegantni za njih :D

no tele slikce take ''ne špice'' nosim sama in so mi zelo všeč niso preveč ''extremni''
Uporabniški avatar
Ančka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lepa gorenjska vasica & Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Ančka »

Jst si pa tooooooook želim bulerje od martins!!! Takrat si jih nisem kupla, zdj so jih pa nehal uvažat. :cry: Zadnč sem jih v Krakowu gledala, sam jih nisem kupla, ker... sploh ne vem zakaj!!! Aja, prepozna sem bla! Zanima me a se jih da mogoče dobit v italiji ala pa avstriji??
Ti in jaz. Kot črno in belo. Kot A in B. Bila sva eno - nikoli ti brez mene, nikoli jaz brez tebe. Včeraj je bilo drugače, kot je danes in danes je drugače, kot bo jutri... Samo nekatere stvari ostaneje večne, za vedno!
¤MajC¤
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MajC¤ »

uh jaz mam martinse dvojne, nizke crne. pa visoke bordo rdece bulere :D stare ze pet šest let....pa so lepi ko novi...razn tisto odpresi ko more bit malo kao uniceno ko jim da duso :D toti suheci so pa res najbooolsejsiiiii :D

aja pa se ene usnje poletne mam..take na debele usnje trake tut od mrtins..tut stari pa tut najbolsi za hodit. mam ful suhov pet pa wsega...takih pa drugacnih...sam martinske pa se najlepse nosijo. ko da si bos not :D
uršy
Kofetarica
Kofetarica

Ančka napisal/-a:Jst si pa tooooooook želim bulerje od martins!!! Takrat si jih nisem kupla, zdj so jih pa nehal uvažat. :cry: Zadnč sem jih v Krakowu gledala, sam jih nisem kupla, ker... sploh ne vem zakaj!!! Aja, prepozna sem bla! Zanima me a se jih da mogoče dobit v italiji ala pa avstriji??

Pa sej majo martense zdej u Transporterju na Čopovi - mislm, da so jih lih ta mesec začel spet uvažat. :)
Uporabniški avatar
Dančy
Debatorica
Debatorica
Kraj: tu in tam

Neprebrana objava Napisal/-a Dančy »

uršy napisal/-a:
Ančka napisal/-a:Jst si pa tooooooook želim bulerje od martins!!! Takrat si jih nisem kupla, zdj so jih pa nehal uvažat. :cry: Zadnč sem jih v Krakowu gledala, sam jih nisem kupla, ker... sploh ne vem zakaj!!! Aja, prepozna sem bla! Zanima me a se jih da mogoče dobit v italiji ala pa avstriji??

Pa sej majo martense zdej u Transporterju na Čopovi - mislm, da so jih lih ta mesec začel spet uvažat. :)

Pa ravno včeraj sem jih vidla v City Parku...tm zraven Palmersa, al S.Oliverja (otroški),...ne vem kako se reče tusti trgovini,...uglaunm majojih. :wink:
Zaklenjeno