Vedno sem sanjala da bo to najbolj romantičen dogodek.
Ja valda, v Luciji v kampu,v šotoru, pa še to sva bla tok nabasana, da mam čist zamegljen spomin.
... prvi sex sem imela z tipom iz kanade-delal je za air force- v UN kombiju... krvavela sem pa fuuuuuul .. bolelo ni... je blo pa kr velik krvi... sve še v stikih
Jst sm nedolznost zgubila z mojim zdajsnjim fantom in mi res ni zou.skup sva ze 9 mescov in se mava najbol.mislm da je najbol, ce se prvic prepustite fantu ki ga imate rade, mu zaupate, se ob njem pocutite varno....... jaja, ZALUBLENA SM!!!!!!!!!!!! ME LOVE SEX!!:)
jaz sem nedolžnost izgubila z mojim prvim fantom in še danes mi ni žal
temeljito me je pripravil na spolni odnos, kajti bil je kar 7 let starejši od mene
nedolžnost sm zgubla s fantom k sm bla dlje časa z njim pred in po prvem sexu tak da ne morm rečt da mi je žal. je blo pa pričakovano da bo samo prve in ne zadnji. tud z zdajšnjim fantom sma neki cajta počakala k se nisva hotla prehitevat stvari. mislm da je za prvi sex potrebno čakat, da je ta pol lep in da se ga spominjaš še dolgo let. sočvustujem pa s tistimi, ki ste prvi sex doživele kot veliko razočaranje.
z enim fantom, ki je bil tudi nedolžen, zato je na nek način posebno, vendar nisva nikoli bila zares skupaj (kot fant pa punca) , čeprav sva ga še velikokrat srala. pač splet okoliščin.
na najbolj glup način kar jih je možno: s fantom v katerga sm bla zalublena, on vame pa ne. to sm nardila sam zato, ker sm bla takrat mal preveč zalublena. več kot to da me je razdeviču nisva nikol mela. danes mi je zelo zelo zelo žal za to potezo.
brez veze, ful premlada, on 3 al 4 leta starejši, kao neki sva hodila.. u glavnem, blo je kr neki.. itak sem več al manj stvari iz tistga obdobja zbrisala iz spomina