Kakšen avto vozite?

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
ciber_girl
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ciber_girl »

Trenutno še nič, ker nimam izpita, ko ga naredim pa dobim...Slika v črni barvi ali pa P 206cc, tudi v črni barvi......
cosmy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a cosmy »

ciber_girl napisal/-a:Trenutno še nič, ker nimam izpita, ko ga naredim pa dobim...Slika v črni barvi ali pa P 206cc, tudi v črni barvi......

he he, genau tak je moj, sam da ma moj še lite feltne... ma pa isto sončno streho!
Peek-a-boo!
glamBABY
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a glamBABY »

ciber_girl napisal/-a:Trenutno še nič, ker nimam izpita, ko ga naredim pa dobim...Slika v črni barvi ali pa P 206cc, tudi v črni barvi......

js ti kr CC ja predlagam :D je full fajn za polet! Pa ni nč dražji od navadne 206ke odvisn tut kero mašino pol vzameš itd.. v glavnem te pridet tako če kupiš 206 s16 je bolš d vzameš 206cc 2.0 za isti dnar!
Pa full je trdn na cesti pa fajn je za vozt morm potrkat!
janna

Neprebrana objava Napisal/-a janna »

glamBABY napisal/-a:js pa sanjam tole in si bom sanje uresničla pa če se pol vsi
v zemlo pogreznejo k ne verjamejo da si bom tole prvoščla (k sploh ni tok dnarja sam kwa k en folk pač nima pojma :roll: )
Mitsubishi Eclipse 1997 :flehan:
Slika
sam ta me že ''orng'' tuning :roll:

Jaz pa imam nekaj pojma :razz: delam z avtomobili
no začniva ;) cena tega avta letnik okoli 1992 je nekje okoli 600-700k sit. Se pravi niti ne toliko za tak avto.Če kupiš M Eclipse GSI z 150KM te pride registracija nekaj čez 200k.Če pa izbereš močnejšo varianto GSX z 196KM pa pomnoži zgornjo ceno z dva.Potem sledi še vzdrževanje takega avta. Ker to ni avto za nedeljske voznike bo verjetno imel že precej za sabo.In kilometrov in popravil, zagotovo pa se tudi ni šparalo z takim avtom. ;) Če dava vse to v zadnjem stavku skupaj bova dobili kar zajeten kupček denarja za popravila.
To kar ti vidiš ne tej sliki ni tuning ;) med tuning spadajo predelave motorja, izpuha, podvozja...Torej spada med tuning tukaj samo izpuh. Sicer je avto znižan, ne da pa se reči ali so samo fedri ali tudi podvozje.Ostalo kar ti vidiš je styling, ki pa tudi stane.Take luči pridejo okoli 50k. Tam nekje stane tudi ENO platišče. Najcenejši alu wing pride 42k.Potem so tu še cene odbijačov in pragov, ki jih nočeš vedeti. ;)
Sedeva pa s tem avto nikamor ne prideš ker je prenizek(poglejte sprednji odbijač in pragove). :D Upam da že sparaš :razz:
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

ciber_girl napisal/-a:Trenutno še nič, ker nimam izpita, ko ga naredim pa dobim...klik v črni barvi ali pa P 206cc, tudi v črni barvi......

Jz sm tut še brez izpita, tko da vozim sam kolo, pa rolerji mene naokol prevažajo.. :) Sm se pa zdej v tednu pa še mal čist zagledala v enga Piđojčka 206cc, take svetlo zelene, bleščeče barve (sej ne vem kako bi barvo opisala). Luškan avtek. :)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
glamBABY
Kofetarica
Kofetarica

janna js iščem in gledam samo letnik 1997 starejši me ne zanimajo mlajši pa tut ne :wink:
drugače pa hvala za informacije ja
aja glede tuninga khm.. pa tko al tko sm napisala v narekovajih tuning ja (like i know what is tuning hehe) sej je vseen č sm tist napisala pač ni osnovn model-zato sm to napisala :wink: (bom popravla da bo strokovno v styling :cool: hvala za opozorilo :razz:
lahko mam pa lepo srečo pa dobim super ohranjenga ja :)
šparam pa itak :cool:
janna napisal/-a:
glamBABY napisal/-a:js pa sanjam tole in si bom sanje uresničla pa če se pol vsi
v zemlo pogreznejo k ne verjamejo da si bom tole prvoščla (k sploh ni tok dnarja sam kwa k en folk pač nima pojma :roll: )
Mitsubishi Eclipse 1997 :flehan:
Slika
sam ta me že mal drgačn styling :roll:

...

sm popravla ja pa brez zamere! :D Slika
aja še neki k se bol spoznaš,tale eclipse ma tako čudno vesolsko
notranjsot pa če je kdo v Slo. to fajn prerihta? Loh mi na zs poveš!
pa hvala!
janna

Neprebrana objava Napisal/-a janna »

najprej bo treba sliko notranjosti vidt da ti lohk povem :razz:
zakaj pa samo letnik 1997? poglej kaj pride naslednje leto ven
http://www.mitsubishicars.com/eclipse/
glamBABY
Kofetarica
Kofetarica

nevem za enkrat mi ne potegne nevem no.. ni mi všeč NE ŠE! se morm privadit :razz: ker sm preveč zalublena v tega zgornga :razz:
micy17
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a micy17 »

jst imam clio bele barve!ampak mi manjka se izpit!! :razz: mal prehit sm ga kupila ker zej me ful zuli da bi sla vozit ampak ne morem!
tinna19
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: krško

Neprebrana objava Napisal/-a tinna19 »

[quote="glamBABY"]js pa sanjam tole in si bom sanje uresničla pa če se pol vsi

ja...itak, da si ga lahko privoščiš....vendar tako predelanga že ne moreš dobiti ali pa zeloooo težko...morda iz tujine....res pa je tudi, da določene stvari, ki jih ima ta avto v slo sploh ne moreš homologirati.... :evil:
(tudi jaz na svojem nimam homologacij :D ampak za zdaj sem še vedno prišla čez - morda zato, ker sem ženska :D )

je pa res - da na tak avto - ne vem koliko pač stane - moraš dati potem sigurno še miljon in več, da je res dober.... :zustimm:
Uporabniški avatar
*Lady*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *Lady* »

A3, sportback,živo rdeče barve....
Uporabniški avatar
majchy
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: NM / LJ

Neprebrana objava Napisal/-a majchy »

MIGRENA napisal/-a:
nogica napisal/-a:In kaj je s tem narobe, če ti starši kupijo avto?
Sej niso vsi taki, da se afnajo, smo tut taki, ki to znamo cenit.
Js bi načeloma loh še čist mal pršparala pa si bi ga pol sama kupila, sam sm dala raje ta keš na stran ... bom mela za kej druzga.
Nevem no, sam men je ta tvoj post kr neki ... Če majo starši možnost, da otroku kupijo še en avto, naj ga pač kupijo. Avto itak nucaš ..

Se strinjam - nevem zakaj to enim avtomatično pomen, da si afna al pa razvajena hčerkica!?
Men ga je tut fotr kupu, ampak marsikej tut nardim za to, med drugimi opravljam en kup opravkov zanga...

Jest mam pa mojga črnga cliota (dci), letnik 2004... sm ful zadovoljna :D

Punce, še enkrat preberte kaj je kiki zmotilo pri tistem postu: ne to da so ji starši avto kupil (hvala bogu da so ji ga lahko), ampak to da je pinkyca napisala "še dobr da mi ne bo treba več cliota vozt".
Nekoč ni dolgo še tega
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a el bou »

jz pa cakam na novo hondo civic... jooooj...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
glamBABY
Kofetarica
Kofetarica

lally napisal/-a:jz pa cakam na novo hondo civic... jooooj...

u waaww kdaj pa pride :D ;D
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a el bou »

decembra vrjetno... januarja pridejo testni v slovenijo kokr sm jz seznanjene s tem...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
Odgovori