Kakšen avto vozite?
-
- Kofetarica
- Kontakt:
ciber_girl napisal/-a:Trenutno še nič, ker nimam izpita, ko ga naredim pa dobim...v črni barvi ali pa P 206cc, tudi v črni barvi......
js ti kr CC ja predlagam

Pa full je trdn na cesti pa fajn je za vozt morm potrkat!
Jaz pa imam nekaj pojma

no začniva

To kar ti vidiš ne tej sliki ni tuning

Sedeva pa s tem avto nikamor ne prideš ker je prenizek(poglejte sprednji odbijač in pragove).

ciber_girl napisal/-a:Trenutno še nič, ker nimam izpita, ko ga naredim pa dobim...klik v črni barvi ali pa P 206cc, tudi v črni barvi......
Jz sm tut še brez izpita, tko da vozim sam kolo, pa rolerji mene naokol prevažajo..

Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
janna js iščem in gledam samo letnik 1997 starejši me ne zanimajo mlajši pa tut ne
drugače pa hvala za informacije ja
aja glede tuninga khm.. pa tko al tko sm napisala v narekovajih tuning ja (like i know what is tuning hehe) sej je vseen č sm tist napisala pač ni osnovn model-zato sm to napisala
(bom popravla da bo strokovno v styling
hvala za opozorilo
lahko mam pa lepo srečo pa dobim super ohranjenga ja
šparam pa itak
sm popravla ja pa brez zamere!
aja še neki k se bol spoznaš,tale eclipse ma tako čudno vesolsko
notranjsot pa če je kdo v Slo. to fajn prerihta? Loh mi na zs poveš!
pa hvala!

drugače pa hvala za informacije ja
aja glede tuninga khm.. pa tko al tko sm napisala v narekovajih tuning ja (like i know what is tuning hehe) sej je vseen č sm tist napisala pač ni osnovn model-zato sm to napisala

lahko mam pa lepo srečo pa dobim super ohranjenga ja

šparam pa itak

sm popravla ja pa brez zamere!

aja še neki k se bol spoznaš,tale eclipse ma tako čudno vesolsko
notranjsot pa če je kdo v Slo. to fajn prerihta? Loh mi na zs poveš!
pa hvala!
najprej bo treba sliko notranjosti vidt da ti lohk povem
zakaj pa samo letnik 1997? poglej kaj pride naslednje leto ven
http://www.mitsubishicars.com/eclipse/

zakaj pa samo letnik 1997? poglej kaj pride naslednje leto ven
http://www.mitsubishicars.com/eclipse/
janna napisal/-a:http://www.mitsubishicars.com/eclipse/
nevem za enkrat mi ne potegne nevem no.. ni mi všeč NE ŠE! se morm privadit

[quote="glamBABY"]js pa sanjam tole in si bom sanje uresničla pa če se pol vsi
v zemlo pogreznejo k ne verjamejo da si bom tole prvoščla (k sploh ni tok dnarja sam kwa k en folk pač nima pojma
)
ja...itak, da si ga lahko privoščiš....vendar tako predelanga že ne moreš dobiti ali pa zeloooo težko...morda iz tujine....res pa je tudi, da določene stvari, ki jih ima ta avto v slo sploh ne moreš homologirati....
(tudi jaz na svojem nimam homologacij
ampak za zdaj sem še vedno prišla čez - morda zato, ker sem ženska
)
je pa res - da na tak avto - ne vem koliko pač stane - moraš dati potem sigurno še miljon in več, da je res dober....
v zemlo pogreznejo k ne verjamejo da si bom tole prvoščla (k sploh ni tok dnarja sam kwa k en folk pač nima pojma

ja...itak, da si ga lahko privoščiš....vendar tako predelanga že ne moreš dobiti ali pa zeloooo težko...morda iz tujine....res pa je tudi, da določene stvari, ki jih ima ta avto v slo sploh ne moreš homologirati....

(tudi jaz na svojem nimam homologacij

je pa res - da na tak avto - ne vem koliko pač stane - moraš dati potem sigurno še miljon in več, da je res dober....

MIGRENA napisal/-a:nogica napisal/-a:In kaj je s tem narobe, če ti starši kupijo avto?
Sej niso vsi taki, da se afnajo, smo tut taki, ki to znamo cenit.
Js bi načeloma loh še čist mal pršparala pa si bi ga pol sama kupila, sam sm dala raje ta keš na stran ... bom mela za kej druzga.
Nevem no, sam men je ta tvoj post kr neki ... Če majo starši možnost, da otroku kupijo še en avto, naj ga pač kupijo. Avto itak nucaš ..
Se strinjam - nevem zakaj to enim avtomatično pomen, da si afna al pa razvajena hčerkica!?
Men ga je tut fotr kupu, ampak marsikej tut nardim za to, med drugimi opravljam en kup opravkov zanga...
Jest mam pa mojga črnga cliota (dci), letnik 2004... sm ful zadovoljna
Punce, še enkrat preberte kaj je kiki zmotilo pri tistem postu: ne to da so ji starši avto kupil (hvala bogu da so ji ga lahko), ampak to da je pinkyca napisala "še dobr da mi ne bo treba več cliota vozt".
Nekoč ni dolgo še tega
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...