jst to še nism probala.me je pa tip enkrat nahecov da naju je enkrat na skrivaj snemal.tapru sm bla čist šokirana , poj sm pa začela o tem premišljevat in ugotovila da me to sploh nebi tko zlo motil če bi naja res snemov. tko da sm kr za to, da nekoč v prihodnosti se posnameva
tolko se poznam, da se nebi ker niti takih stvari ne gledam ker mi je ogabno. vse kar se dogaja v spalnici ostane tam in brez kakšnih snemanj.to pa že vem kaj mi paše in kaj ne maram in ne bi delala.
Pomesaj ove noci crnu i zlatnu, po mojoj koži slikaj kao po platnu, diraj me usnama po telu i vratu, pa onda stavi me u ram.
Hm midva sva 1x malo probala... Ampak sva ugotovila, da je pol to ful čudno gledat. Mogoče bova še kdaj probala no, čeprav men je kaj drugega bolj zanimivo.
Midva sva pa cel scenarij pripravila in se posnela v vseh možnih pozah in je bilo prav cool. mal sva se smejala, ko sva se gledala,ampak sva bila vseeno navdušena.
Hmmm... Nism še tok razmišljala o tem. Men se glih ne gabi, ker bi bilo to useeno moje telo&od mojega lubija... Ne vem, če bi ravno uživala v temu. Mogoče me malo zanima kako zgledam v akciji... Po mojm je prou hecn&čudn.
Midva sva tudi že probala nekaj takega. Naredila sva nekaj fotk pa ene par kratkih filmčkov. Enkrat sva pogledala in fotoaparat odložila. Ko se nama pa je čez 1 uro spet zahotelo sva pa naprej ustvarjen material pregledala.... in morm rečt da nama je bila dobra predigra.