. Pomembno mi je tud, da ni zaljubljen vase in da gleda na druge ljudi. Cute je, ko se igra s svojim malim bratrancem in čist not pade v igro. Je direkten, najbolj luštno mi pa je, ko hoče celemu svetu povedat, da me ima rad. Prijetno je, ko me pred njegovo mamo objame in reče "to je pa moja pupika"
. Je zloooooo ljubezniv in do zdej niti nism čutla tolk negativnih stvari pr njemu. Sej jih ma, ampak tud to bomo popravl
.
... kar nekaj časa sem porabla, da sem naštudirala, kake so njegove očke, ker se kar naprej spreminjajo, zdaj je te nekaj dni mel zelene
na njem so mi ful všeč roke (porjavele, ne preveč poraščene, močne pa tudi zelo nežne)... itak pa ni zunanjost vse zato nem preveč nakladala
me ceni in spoštuje, prav tako tudi moje telo(nikoli ne govori žaljivk kot so napr. p***a, joški, pa ka vem kaj še...)pa še marsikaj bi lahko naštela
cebelica napisal/-a:Pa v glavi si je treba poštimat, da POPOLNI MOŠKI NE OBSTAJA.
Razumeva se itaq 100%. Kregava se redkokdaj pa še to je bolj za hec kot zares. Zaupam mu, on zaupa meni... moja boljša polovica. Amm, ja... včasih si kar misli bereva... dopolnjuje moje nedokončane stavke... ve kaj mislim v določenem trenutku (
spoštuje moje mnenje, ne skuša me spremeniti (čeprav bi se jaz včasih najraje preobrazila v koga drugega)...

, če je treba, zna bit zlo fency oblečen! Zame bi po moje naredu vse, to vidm če po tem, kakšna darila dobivam (vrednost). Je zlo družaben, zna bit zabaven, pa tud zatežen - pa hvala bogu večkrat teži drugim in ne meni 

Bunny Muffin napisal/-a:
Ampak zame je moj popoln.
Čisto tak je kot jaz... moja kopija ampak nasprotnega spolaRazumeva se itaq 100%. Kregava se redkokdaj pa še to je bolj za hec kot zares. Zaupam mu, on zaupa meni... moja boljša polovica. Amm, ja... včasih si kar misli bereva... dopolnjuje moje nedokončane stavke... ve kaj mislim v določenem trenutku (
)... rad me ima (in jaz njega seveda)
spoštuje moje mnenje, ne skuša me spremeniti (čeprav bi se jaz včasih najraje preobrazila v koga drugega)...

). Po mojem edini, ki ni obupal nad mojo trmo, večen pozitivist, ki v vsaki stvari najde nekaj lepega. Je poln presenečenj, z nalezljivim smehom in največjim srčkom. Ob njem sem začela verjeti v pravljice in usodo. je preprosto moja sorodna duša, moja usoda in življenje. In ja, noro ga ljubim... 
vlki okoli 185, kil ma glih prav, rjave lase,... ful je luškan, vredi za pogovarjat, :knuddel: ,inteligenten, v glavnem kolko sem ga jaz spoznala pravi srček.
športni tip, ma dosti kolegov, šarmer,... pa zdi se mi da je bolj bad boy
. upam, da ga bom kdaj boljše spoznala!