Vprašaj me... #48

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: Vprašaj me... #48

Odgovor Napisal/-a v-e-s-n-a »

Nikoli nisem dobivala neke pretirane pozornosti od moških. Nisem tip, ki bi izžarevala neko samozavest ipd. da bi se lepili name.

- - - - - -

Ponavljam
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Odgovor Napisal/-a mmm »

hayley napisal/-a: 06. Jul. 2026 21:20 Klub je mislil, kot kak cirkus, kamor on hodi plesat in podobni klubi, ki zdaj niti ne vem, kateri vsi obstajajo..

V 2026 nisem bil v Cirkusu :twisted:

Zakaj je verjetno vsem jasno.

Punce tam so mi po mojem še najbolj všeč, a sem (pre)stari in preveč izstopam in mi ni, da se mi mularija posmehuje :rolleyes: :? :/

Zdele bom pa težko šel, ker so ga čez poletje zaprli, vem da pa ena s katero sem nekje na enem forumu govoril, da je ravno poleti z neko znano slovensko osebo hodila v Cirkus... pol me je pa folk videl paranoičnega, ko sem pisal da je fejk profil... OK, očitno ne razumem kako/ko ženske lažejo/-te oz. to jemljem preresno :roll: :eek:
"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)
mayaeb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Odgovor Napisal/-a mayaeb »

Najbrž tako kot ostale punce oz.sem bila večino časa zasedena kar je tudi vplivalo na to.

Idealni zmenek?
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Zdaj je že veliko, če sploh prideva do zmenka :D
Kakšna večerja ali enodnevni izleti so mi nice. Umirjeno, brez hitenja…

Včasih mi je bil že samo sprehod top.

- - - - - -

Ponavljam
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Odgovor Napisal/-a hayley »

Da eno uro samo lezim in me moj eno uro masira in nas takrat noben otrok ne moti- oz to leti samo na starejsega. Najbolj mi je pa vsec plac za masirat cele dlani, vse tocke na dlani, vsi clenki, zapestje, vcasih mi je pasalo po trebuhu( samo zdaj se bojim, da imam ogromno luknjo na sredi zarad diastaze, da ni dobro nic pritiskat notri, tako al tako morem pa cez dan nosit ta pas za trebuh za po abdominapnih operacijah), meča, stopala, gleznji in obraz. Pa po teh veziklih okoli bradavic, kjer so mlecne zleze, ce me kqj boli tam, mi je tudi fajn. :hearts:

Ponavljam+ tvoj zadnji nakup, kar ni zivilska trgovina/ artikli in kaj imas na wish listi oz na to do za kupit?
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Odgovor Napisal/-a mmm »

Plesni čevlji narejeni po meri...

Dejte mi punce tuki mal pomagat z idejo o naj zmenku (zarad mene lahk tud privat), ker hočem verjet, da mi dobro kaže z eno prijetno "Rusinjo"... tko ful talkative je, z dejtom sicer zavlačuje, ampak saj se še ne "poznava" toliko časa, išče resno zvezo...

No saj se je pustila že povabit na meso (greva ven jest, ne k meni), glede na to, da hodi v fitnes, smiselna izbira... pustmo zdej to večerjo...

Neki moram nardit, da ji bo zmenek všeč... poleg večerje...

Torej sem odprt če se kera kaj spomni...

Neki optimističen sem zadnje cajte.
Pa zdi se mi, da vsake toliko časa privlačim OK energijo. Oz. se zgodijo stvari kakor si zamislim/želim :)

Ponavljam
"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Odgovor Napisal/-a _patchouli_ »

Nazadnje sem kupila online ene navadne majice na naramnice zame, a niso vredu in jih bom vrnila. Pa nekaj solskih potrebscin za mulca. Zdaj pa ravnokar ene pisarniske potrebscine za sluzbo (verjetno moj najljubsi del sluzbe, haha).

Ponavljam

mmm, ja odvisno, kaj ji je vsec, oziroma kak tip zenske je. Ce hoces, da je res special, bos moral malo personalizirati... Enim je najem privat ladjice za voznjo po ljubljanici med srkanjem sampanjca kul, komu drugemu pa skok s padalom, kaj jaz vem :D
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ravno danes dopoldan sva šli z starejšo po nakupih šolskih potrebščin. Zase sem nazadnje kupila pleteno torbo za plažo in klobuček.

Sem ugotovila, da potrebujem še kakšne kopalke in jeans kratke hlače.

- - - - - -

Ponavljam
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Prav na zadnje sem bila s tamalim v zivilski+ 3 paketi krpic/ vatk za previjanje in umivanje dojencka od to.to.. Pred tem sem pa vse v temi za dom narocila - 2 jogi rjuhi bež rjavim potiskom roz z svilenim ali satenastim finišem al neki podobnega, 2 svetlomodri brisaci, 2 prevleke za povster rjave, stekleno vazo rumeno prozorne barve.

Na wish listi imam ta dojenckov album, se kaksne igrace za starejsega oz kaj iz babycentra, zase mogoce se kaksno krajso/ do kolen celo oblekico enobarvno in kaksno roza z naramnicami enobarvno oblekico, samo bom mogoce pocakala, da pridem blizje svoji obicajni tezi.. aja pa zase mogoce cez kak teden ali vec pedikura in manikura..

Ponavljam
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Odgovor Napisal/-a Sarissima »

nič, kupujem čim manj in res samo kar se rabi in ta moment ne rabimo nič posebnega. edino ene hlačne plenice bom rabila ker je po preboleli pošastni trebušni virozi en od otrok začel spet lulat ponoči 😭. pa tako sem bla srečna da ne bomo več kupili plenic 😭.

ena za mtke 😂 pri kateri starosti so se vaši otroci odvadili od plenic?
...Love, love is a verb, Love is a doing word...
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pri nekje 2,5- 3 letih. Po komentarjih moje tašče baje full prepozno. :rolleyes:

- - - - - - -

Ponavljam
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Moj ima se plenice, noce sploh it na kahlico, bi imel 3 konec septembra. V vrtcu je on najmlajsi oz drugi najmaljsi od 14 in sem tudi v zadnjih mesecih videla, da nekaj otrok se ima plenice, pa so vec mesecev starejsi od nasega. Na zadnje smo bili na govorilnih ne vem ali december in so rekle vzgojiteljice da takrat noben od 3 letnikov ali skoraj 3 letnikov ni hodil se cisto sam ali nekaj takega, ne vem moj je bil na govorilnih… v vrtcu jih nic ne dajejo kaj na silo sam imajo neko spoznavanje s kahlico.. in so rekle takrat decembra, da se ni pripravljen…

Drugace imamo tudi hlacne plenice, pa jih vecinoma ne zeli nosit, zeli navadne, v vrtcu jim pa tudi vedno dajejo navadne, za zalepit.

Ampak glej nekateri so imeli pa jeseni se dude ali flaske na cucelj, pa so bili skoraj 3 leta stari, kar moj nikoli ni imel..

Ponavljam
mayaeb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Odgovor Napisal/-a mayaeb »

Starejši nekje leto in pol. Dvojčka sem pa sfalila, prezgodaj začeli, nista bila pripravljena. Čez dan sta brez, ponoči plenice.
Je pa tako, da pri nas jih vsi zgodaj odvajajo, ne poznam nikogar, ki bi s tem čakal. Recimo mami pravi, da je obe začela odvajati pri enem letu, sestra je nečake tudi takoj po enem letu začela...
Tukaj v vrtcu pri najmlajši skupini, če želimo jih dajejo na kahlico. Po zajtrku, po kosilu. Vmes jim dajo knjigice v roke in malo počakajo. Kdor noče pač ne.

Si imela kdaj kakšen čuden/poseben zmenek?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Drugace menda je lahko tudi od otroka odvisno, prijateljicin, ki je pol leta starejsi od mojega menda ni hotel nikoli tud na kahlico, so mu potem pri tocno 3 letih vzeli plenico in se je potem v glavnem navadu, sem razumela. Tamlajsi njeni puncki je pa menda ful zanimivo sedet na kahlici ze zdaj pri 16-17mesecih menda bilo, ni he pa prav se zacela odvajat, kolikor sem razumela.
Sodelavka je tudi pravila, da je svojega zacela odvajat pri 2,5 letih, fanta , pol ne vem kdaj je bil odvajan, ker je lih na novo porodnisko sla ko je bil njen starejsi sin cca 2 leti in 7 mesecev..

Ne, nic takega, v mejah normale cudno, se pac zgodi, da ni fajn al da ni to, kar si sam pricakoval in posebno tudi na tak nacin v mejah normale..

Ponavljam
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Odgovor Napisal/-a emanuela »

Obe pri cca dveh letih in pol. Pri prvi sem prehitevala, jo posedala na kahlico in se ji je tako zamerila, da je nekaj casa ni hotela videti. Ko je bila pripravljena, je bila suha cez dan in cez noc. Pri drugi sem bila malo bolj izkusena in smo sli po njenem tempu, isto oboje suha v eno. Na tak nacin sem se izognila temu lovljenju, preoblacenju itd.

Se ti zdi, da si helikopter stars, cisto na easy ali nekaj vmes?
The world is as you are.
Odgovori