Splošna vprašanja o nakupu kozmetičnih izdelkov
Re: Splošna vprašanja o nakupu kozmetičnih izdelkov
Tonik od Ordinary, serum pa od Rebolution, 0.5%
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
- _patchouli_
- Cosmopsiho

- Kraj: Na soncni strani Himalaje
A so zadeve od Ordinary vredu? Skoz mi reklame od tega mece...
- _patchouli_
- Cosmopsiho

- Kraj: Na soncni strani Himalaje
A je slucajno katera sla na lasersko odstranjevanje dlak? Se splaca? Je bolece/neprijetno?
Ne, nikoli sla.
Za obraz jaz svetujem najprej pri ( pohvaljenem )salonu ddermodiagnostiko koze in glede na tisto, da pove, kaj predlaga… kaksno kremo, kaksen ritual..
Vsaj jaz bi tako naredila oz sem.
Za obraz jaz svetujem najprej pri ( pohvaljenem )salonu ddermodiagnostiko koze in glede na tisto, da pove, kaj predlaga… kaksno kremo, kaksen ritual..
Vsaj jaz bi tako naredila oz sem.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Pošteno povedano, nimam pojma_patchouli_ napisal/-a: 09. Jan. 2026 13:42 A so zadeve od Ordinary vredu? Skoz mi reklame od tega mece...
Od Ordinary sem imela nekaj izdelkov tekom let pa so se mi vsi zdeli ok price/performance. Nisem imela niti težav z njimi
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Imam izredno obcutljivo, reaktivno kozo. Od The Ordinary sem imela hialuronsko, c vitamin, dnevno kremo, lakticno kislino. Od vsega nastetega mi je odgovarjala le lakticna, ampak ni naredila nekega rezultta oz nisem videla koristi in sem prenehala z uporabo. Probas, ce ni ok, podaris naprej 
The world is as you are.
Nisem šla, ker mi je preprosto predrago._patchouli_ napisal/-a: 16. Jan. 2026 11:20 A je slucajno katera sla na lasersko odstranjevanje dlak? Se splaca? Je bolece/neprijetno?
Sigurno je pa fajn, ker si praktično brez skrbi.
Glede na zadnjih nekaj let, mi pa kozmetičarka itak pravi, da inam idealne dlake za odstranjevanje z Lycon voskom. Fajn so se razredčile, full posvetlile in full majn jih je.
Sem preverila Ordinary izdelke na aplikaciji, vecina izdelkov za nego ima neko srednje dobro oceno glede na sestavine, potem je odvisno, koliko imas obcutljivo kožo. Vmes so kaksne zelo dobro ocenjene( ascorbic acid, antioksidanti, 100% niacinamid powder, take, ki imajo samo eno ali dve sestavine notri)medtem, ko razne obarvane kreme, pudri - kar meji bolj na kozmetiko, imajo pa zelo slabe ocene.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?