* Sem moral cel dan počakati na obhajilo in sem ga fuulll močno začutil
* Dolga pavza je bila
* Mal me je umirilo vse skupi in mi več barve dalo v lajf.
* Zdaj, ena mi je itak zamerila, ker nisem takoj skočil, ko se je hotla dobit. Ker pač kaj pa jaz vem kako druga stran čuti, ona se mi itak skoz smehlja in mi daje sam
pleasure, kaj več pa ne vem. Jaz se tudi trudim ne preveč težit (nazaj).
* Je pa prav zanimivo to "gledati". Lepa punca, ki se tega zaveda, in mislim da jo take zavrnitve da naenkrat nimam denarja al pa interesa se dobit... kar prizadanejo

No, mogoč mal pretiravam.
* Drugo sem pa pač preložil. Druga si je zapomnila, da sem ji nazadnje rekel, da bi se zdaj 1x morala dobiti in je bila točna. Ta je bolj mojih let, ni mi tolk seksi, čeprav mi je seveda tud seksi.
* Pri "drugi" cenim, da ona bi pa lahko bila moja ff. Ker se pač hoče dobivat, praviloma jo lahko dobim v razumnem času, ostale "lepe dame" so pa muhaste
* Tretja bere forum^

...ampak očitno me pušča v moji energiji in mi še ni pisala
^Mam že indice, čeprav nisem prepričan, niti me neki ne skrbi, vse skupaj bolj pišem kot "spicy" provokacijo
^Lahko pa k temu dodam, da Slovenija je zelo majhna, manjša kakor bi si kdorkoli mislil. Vsak teden zvem (tudi jaz) kaj novega.
^In ja, forum ima res zelo malo aktivnih članov, ampak hayley me je 1x na začetku "prepričevala", da naj gledam števec ogledov na temah in ta zelo zelo zelo hitro raste.
^Je pa res, da nobenega ne poznam, ki bere(jo) ta forum, razen tistih nekaj, ki jih poznam od tu.
* Glavno ja, če se vrnem k izvoru.
* Se mi je v tej novi energiji zgodilo, da so me punce zunaj opazile... (čeprav sta se bolj norčevali, ampak bolje da punce kot tipi; ja, saj vem, da je bedno vse skupaj

)
* Bi napisal še kaj, pa ne vem kaj bom še komu povedal in moram pazit, da istih stvari kot govorim ne pišem tukaj
* Zdaj res ne vem, če lahko seksam za denar s tisto, ki je bolj kot ff, kot karkoli drugega in potem grem k obhajilu
* Ampak moram še malo samoodrekanja se iti, dokler si ne najdem punce za free seks, tud za denar ne smem oz. vsaj bremzat se moram... skratka, ne smem več biti sproščen v grešnem seksu, ker mi pač obhajilo paše in tudi tam dobim nekaj
* No saj, poletna prijateljica, s katero več nimava stikov

je sicer rekla, da sta obe te 2 stvari na meni problematični: in vera in seks
* In lučke sem že šel gledat prvi dan oz. na dejt, sam spet z eno, ki sicer mal mi je privlačna bolj od prejšnjih, ampak niti malo ne tolk kot ona, ki se je "poigrala" v diskaču z mano... super pogovor sva imela, iskren sem bil, ona pa tudi... sam spet se tesnobno počutim, ampak ne tolk kot prej
* Kakorkoli. Aja, še to. Po mojem sem si našel (neke vrste) osebnega trenerja
* Sam še terpapevta oz. terapevtko moram najti (po mojem rabim krvavo - pač mene je v mladosti zrušila zavrnitev od žensk/-e in tega nisem nikoli predelal. Ves čas se ukvarjam s tem, da nimam matchov na aplikacijah in da sem neprivlačen. In rabim z nekom to 1x začel predelovat

bi rekel)... ostalo pa že mam

"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)