_patchouli_ napisal/-a:Ja, po moje bojo res neke ikeine policke/kocke kobminacije. Plus ena glavna omara za stvari, s katerimi se trenutno ne igramo.
Kje pa kaj na splosno kupujete pohistvo, da ni bez pekel ikee?
Splanica predvsem me muci, ostalo ze imam nekako nagledano. Pa da se ne caka 3 mesece. Od teh glavnih trgovin imam po moje ze vse pregledano.
Mi smo večinoma vse opremili z alples pohištvom. Nekaj imajo standardnega v ponudbi, nudijo pa tudi vse po meri kjer je potem še večja izbira barv in vsega.
Že prej smo za v stanovanje kupili alplesovo sobico, ker smo bili zadovoljni z njo smo tudi opremo za hišo naročili tam. V lesnini imajo običajno samo par njihovih kosov pohištva na ogled, v izris ti dajo samo tiste serijske kose. V kolikor želiš njihovo pohištvo po meri moraš običajno v kakšen manjši salon kjer se potrudijo za stranke. Cena ni pretirana. Par mesrcev nazaj se je čakalo 6t. Stvari po meri malo več.
Kavč se nam je pri psu in mačku dobro obnesel iz mikrofibre. Maček sicer ni praskal je imel pa občasne izpade in je šel na polno po kavču. Če si res na blizu gledal se je kje kaj poznalo ampak minimalno.
Lesnina pod znamko beldomo prodaja polipol sedežne.
Če uporabljate robotski sesalec je pri nakupu sedežne dobro biti pozoren na višino nogic, da gre sesalec lahko spodaj.
Ikea na prvi pogled deluje poceni, na dolgi rok ni, ker žal tisto ne zdrži dolgo in večkrat menjaš. Ni enaka kvaliteta kot kaj drugega. Najbolj me pa zmoti tisto vse belo in ko nekajkrat pobrišeš prah so že vsi robovi pri zaključkih črni, v vseh špranjah je grdo.
Za hitre rešitve je ok, ker imajo zalogo. Če je le možnost za kaj drugega bi pa sama raje drugo izbrala.