Meni je pa zabavno to prilagajanje, oziroma ne bi imel nobenega problema s sprejemanjem drugačne kulture ali navad.
Realno gledano, imeti punco iz druge kulture, je lažje kot imeti veganko.
Priročno pri tujcih je to, da lahko najdeš kulturo ki ti klikne po vrednotah in temperamentu, in lahko iščeš partnerja iz te kulture.
Osebno meni, Nemci in severnjaki mi ne kliknejo po naravi, VB da niti ne omenjam...seveda ne izključujem možnosti, ali da mečem ljudi v en koš, samo generalno, nikoli ne želim živeti v takšnih deželah in ne predstavljam si, da bi bil kakorkoli povezan s temi deželami.
Medtem, po mojih izkušnjah (ni jih ogromno, je pa lep vzorec), se najbolj ujamem z ženskami iz Južne Amerike in Vzhodne Evrope.
Zakaj? Ne vem, ampak nekaj je z vrednotami in mojim karakterjem, da se hitreje ujamemo in se bolj razumemo.
Osebno obožujem močne, samostojne in ženstvene ženske, in vedno ko imam interakcije z ženskami iz teh dežel dobim tisti občutek.
Južno Američanke, so zelo dostopne, čustvene, kaotične, in so enostavno zelo tople osebe.
Vzhodno Evropejke pa sem našel bolj realne in odrasle, seveda je njihov temperament drugačen kot od JA. Ne vem kako bi opisal, bom rekel takole, Ukrajina je mnogo bolj zajebana dežela za odraščanje od ne vem Anglije 

.
Podobnost ki jo pa najdem med temi ženskami, je ta da prihajajo iz tradicionalnega okolja. Seveda bo veliko ljudi skočilo, in reklo da jaz hočem žensko ki kuha, previja in mi prinese hrano pred tv.
Ne, samo to so bolj trša okolja, in feminizem še ni uničil vsega, občutek imam da je feminizem v zahodni kulturi šel že preko zdravih mej, in da je kup žensk ki se preveč obremenjuje s tem kakšne bi morali biti, kot s tem kakšne so.
Podoben pogled imam recimo na moške iz Severne Evrope ali kakšne Švice, kjer je sistem tako dober, in imajo toliko denarja, da se jim ni treba ni truditi, in sploh ne morejo razviti nekih zdravih funkcij.
V glavnem, pri teh ženskah mi je všeč, da so enostavno ženstvene, in se nikoli nisem počutil da imajo njihova dejanja ceno, obenem ker prihajajo iz okolja ki je mnogo bolj zajebano in trdo, in je vse trše prigarano, sem našel njihov pogled na svet, zelo realen a pozitiven. Recimo Poljska je trenutno v ekonomskemu boomu, in se to čuti na ljudeh, da so pozitivni in da je prihodnost lepa.
Problem ki smo ga razvili v zahodni kulturi je ta, da je to kultura luksuza, vse nam je na dostopu roke, izobrazba in varnost nam je zagotovljena in ni nobenega realnega truda in napredka.
Tradicionalnim ženskam v Sloveniji pa rečem Project Managerji, trenutno je projekt ploščice v kopalnici, naslednji mesec bo projekt ne vem kaj, potem bo projekt otrok...v glavnem, to mi ni privlačno, niti zabavno. Seveda se zavedam, da je ženska narava skrbna in da gleda dolgoročno, in da bi tudi zgoraj naštete ženske ščasoma počele to, ampak , z njimi bolj kliknem in bi to sranje lažje prenašal.
Obenem nočem da to izpade kot kritika žensk v Sloveniji, ker ni, se zavedam da imamo tudi mi kup problemov in karakternih odstopanj...ter bognedaj da bi izpadlo kot da se zavedam svojega ekonomskega položaja v primerjavi z ženskami iz manj razvitih držav.
Je pa zabavno, ko imaš pri sebi prijateljico iz Argentine, in gresta na avtobus, in ona hodi extremno počasi, ti pa se pizdiš da bosta zamudila, ona pa mirno reče, da vsi avtobusi zamujajo 10 minut. Nope, Slovenija , draga moja.
Ali pa da ve več o fuzbalu kot 99% moških, ter hoče pretepsti Angleže ko omenijo Falklande....zelo zabavno.
Plus, njihova hrana je odlična, sicer je malo preveč govedine za moj okus, samo pol hrane je samo, meso in krompir 

.
Poljska hrana je pa sranje, kup sranja na krožniku s prilogo sranja.
V glavnem, kar sem hotel povedati, da mi je jedro žensk iz teh okolij, bolj kompatibilno, saj želim žensko ki je močna, neodvisna, ampak vseeno sije iz sebe toplino, ranljivost, in da lepo skrbi zame.

Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.