Ananhas napisal/-a:Tipi mislim, da ne razumete ravno tega zakaj kdo pristane v friendzoneu...največkrat zato, ker tak tip z žensko ne vzpostavi seksualne iskrice, čeprav ima vse ostale kvalitete (prijaznost, iskrenost, itd. kvalitete "nice guya" kot jim rečete. In ja ženske pri tipu iščemo te kvalitete.). Tako preprosto je to. V odnos z žensko je zato potrebno vnesti to igrivo iskrico (pogovor, hecanje, pogledi, dotiki), da te ženski vidi tudi v taki luči, drugače te sčasoma vidi bolj kot brata, z brati pa ne seksamo.
Isto kot tudi tipi palijo na igrive ženske, ki znajo pokazat to svojo žensko energijo v odnosu, medtem, ko, če je preveč pridna punčka in prijateljska, rečejo - saj je super punca, samo iskric ni.
In ne boš verjel, gre za odnos in komunikacijo (verbalno in neverbalno) in ne samo za izgled.
Običajno v FZ pripelje ravno pomanjkanje fizične privlačnosti. Gre za primer, ko je ženski všeč fantov karakter, ni pa ji všeč njegov izgled. "Super fant si, ampak žal nisi moj tip" pomeni: "Imaš super karakter in si super dečko vendar žal do tebe ne čutim fizične privlačnosti." Če moški ženski ni simpatičen, je lahko najboljši šarmer, največji Casanova na planetu, pa mu bo kljub temu spodletelo. Ker je ženski všeč fantov karakter (prijazen, gentleman, ljubezniv) a ne izgled, mu ponudi prijateljstvo. Po mojem mnenju morata bit izpolnjena 2 pogoja: fizična privlačnost in karakterna privlačnost. Če pri ženski ni bodisi ene bodisi druge, sledi friendzone. Isto je pri moških. Vprašaj se tole - kako pa boš imela spolni odnos z osebo, ki ti ni niti malo simpatična?
Ananhas napisal/-a:hočem povedat, da intimno poznam take ženske in da pri njih ni namen tipa vrtet okoli prsta in ga zavajat zaradi svojega ega, ampak je v ozadju bolj kot kaj drugega strah, pred bližino, pred razkritjem sebe... itd. ampak seveda si mnogi tipi sčasom mislijo pri taki, da igra igrico in pustijo vse skupaj.(zaradi česar si ta punca misli, da mu pač ni kaj dosti do nje)
seveda to še vseeno ne pomeni, da moraš 5 let skakat okoli ene ženske.
by the way, veliko moških odneha prav zaradi ega ali, ker tudi oni nočejo bit zavrnjeni. potem pa je taka žalostna situacija, ko se odnos med dvema ne realizira čeprav imata oba neka čustva. pač, že videno... (ne govorim zdaj za tvojo situacijo, saj jo ne poznam)
Bom ti povedal, kako sem se jaz naučil, da vztrajanje redkokdaj obrodi sadove. Ali veš, v kaj običajno preraste vztrajanje? Na koncu vztrajanje preraste v to, da slišiš žensko govorit svojim prijateljicam reči, kot so: "Joj, kako mi gre ta tip na živce, še kar vztraja in ne vidi, da mi NI VŠEČ!". Posledično si zaradi tega tudi njene prijateljice ustvarijo slabo sliko o takšnem človeku, kar še naknadno poslabša njegove možnosti. Skoraj vsak moški ti bo povedal podobno zgodbo. Nauk le te je, da se vztranje enostavno ne splača in da prvi "NE" vzameš kot večni "NE". Poleg tega pa si človek še prikrajša čas za interpretiranje njenih mešanih signalov (Ali hoče, da vztrajam ali pa ni za stvar?). Tista, ki je "prava", ne bo nikoli mutila in bo takoj za.