-* vsak dan smo šli lepo hoditi v hribe, vsak dan sem nekaj skuhal, pica, mrežna pečenka, burek, dunajc pa pomfri...jup, kuham zdravo in skrbim za dieto prijateljev.
-* sem vse lepo zmazal v Beach Buggyu, mojega Witcherja smo spravili na level 23 in imeli tekmovanje v streljanju z lokom, pogledali Cornetto trilogy in Monthy Phytona flying circus.
-* sem hvaležen da sem našel svojo druščino, ker smo si podobni po vrednotah, ampak vseeno dovolj drugačni da vsak nekaj prinese notri.
-* komaj čakam da dobim svojega soseda iz vikenda na štiri oči, ne moreš spizditi za en teden nekam, pustiti mačke brez hrane, in psu enostavno nasuti 2 kile hrane, in eno vedro vode. Sem enostavno odprl psico da se je zlaufala, ter kupil hrano za mačke. Pfuj, gnoj nemarni...ne moreš Malamuta zapreti za en teden.
-* Evelyn, žal ti ne moreš dobiti takšnih prijateljev, si preveč čedna ženska, to bi povzročilo napetost med moškimi in vse bi šlo v k***c. Nočeš da se deci postrelijo z loki zaradi tebe

-* se grem kmalu nažreti v Star Pisker, nom, nom, nom,nom.
-* sem bil povabljen na eno mesečno jahanje po Mongoliji, hvala lepa, imam rad svoje reproduktivne organe

-* nisem imel lansko leto nobenih zaobljub, sem pa ponosen nase, ker sem našel kup dobrih prijateljev, postal mnogo bolj družaben, več dam svetu, se bolj smejim, dajem več komplimentov in podpore ljudem, postavljam več mej, spoznavam super kul ženske, in delam na temu kar sem si želel biti že kot otrok.
Res sem srečen, res je da sem finančno bolj bogi trenutno, ampak bo že, imam vse sposobnosti in podporo ki jo rabim, sem zdrav in sem hvaležen za vse kar se mi zgodi.