Nikoli nisem potrebna
- delusional
- Cosmopsiho
no jst sm tud dolgo časa sexala tko, da so bli drugi zadovoljni bolj kot jaz. to je pomoje res problem v samozavesti. pa tudi v tipih na katere naletiš. nekatere čisto nič ne sekira, če zadovoljijo samo sebe (pa tudi če sta par). čeprav če ti glumiš ograzme, pol je tip prav bogi.
meni je blo pol k se je kr en tip začel trudit okol mene, blo prow nerodno in mi ni pasalo, da hoče da sm tud jst enakovredno zadovoljena. nekako sem se navadla da nisem. in pol ponavljaš ta vzorec.
aaaaam... mislim da se ni treba nč obremenjevat... cajt prnese vse... pa tipe je treba menjat... s tem pride tudi samozavest...
meni je blo pol k se je kr en tip začel trudit okol mene, blo prow nerodno in mi ni pasalo, da hoče da sm tud jst enakovredno zadovoljena. nekako sem se navadla da nisem. in pol ponavljaš ta vzorec.
aaaaam... mislim da se ni treba nč obremenjevat... cajt prnese vse... pa tipe je treba menjat... s tem pride tudi samozavest...
v seksu začneš uživati z izkušnjami in z leti... jz sm tud po mojem prvem seksu mislala A TO JE TO??? in mi ni blo jasn zakaj tok drame okol tega. no pa sem vseen s tem tipom seksala dalje ma mi ni blo nič posebnega, kul ampak spet ne tolk da bi se zarad tega odpovedala čemu drugemu. Pa je prišel drug fant in z njim moj prvi ogazem v dvoje in vse mi je postalo jasno... in vsako leto je seks boljši in ko že mislim da ne more biti bolje ugotovim da je lahko...

Eh, jst pa avtorico čisto razumem. sama tudi na začetku moje veze nisem potrebovala seksa. dovolj mi je blo crkljanje pa to...
...ko sem se mu pa kasneje res predala...(duša in telo bi se temu lahko reklo) pa mi je blo to nekaj nabolj fantastičnega.
Mal vaje, ugotovit, kaj tebi paše, kako ti paše, bit bolj sproščena in seveda met tega tipa rada je pravi recept po mojih izkušnjh sodeč
...ko sem se mu pa kasneje res predala...(duša in telo bi se temu lahko reklo) pa mi je blo to nekaj nabolj fantastičnega.
Mal vaje, ugotovit, kaj tebi paše, kako ti paše, bit bolj sproščena in seveda met tega tipa rada je pravi recept po mojih izkušnjh sodeč

Ves čas bodi nasmejan pa bo vse fajn!
Re: Nikoli nisem potrebna
kaj pa če jo tip ne privlači? ona je pač v zvezi samo zaradi statusa" nisem sama"?
I don't care what you think about me.
I don't think about you at all.
I don't think about you at all.
Hudo bumpat 3 leta staro temo.
BUMP
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
ni alfe - ni atrakcije
z beto se je fajn cartat ja, pa paše ti ko mu je fajn, ker si pumpaš ego, da s tabo uživa
TLDR, a že znam?
z beto se je fajn cartat ja, pa paše ti ko mu je fajn, ker si pumpaš ego, da s tabo uživa

TLDR, a že znam?

^
boljš ne bi mogla povedat, kapo dol.
sej počas se boste pa nekaj naučili od mene, ali vam je pa vse skupaj že jasno, samo rajši ostajate pri zanikanju in neeodobravanju, ker se glede na norme to spodobi.
boljš ne bi mogla povedat, kapo dol.
sej počas se boste pa nekaj naučili od mene, ali vam je pa vse skupaj že jasno, samo rajši ostajate pri zanikanju in neeodobravanju, ker se glede na norme to spodobi.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
sej ni fora v tem, da ne bi mogli verjet, ampak v tem, da skoz težiš z ena in isto stvarjo in jim preseda 

OMG kako pri meni je glih obratno jst sm skoz in mam s tem veliko težav ker bi na ulici ker vse naskočila ampak da nisi to ni narmalno
to veš, da obstaja ta sindrom? http://en.wikipedia.org/wiki/Persistent ... l_disorder
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson