kako me bo prenašal takšno

Pomoč iz čustvenih stisk.
nolina
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nolina »

slovenc79 napisal/-a:abby, ne vem kako da ne razumeš da se ona sploh noče pogovarjati z njim. in z nobenim. odriva vsako pomoč. in vsak poskus pogovora se je očitn končal v stilu "eh sej ni nič, ne skrbi, sam čas zase rabim". saj sama pravi da hoče da jo tip ne vidi v taki luči.

in ja, preklet dobro vem kako je kadar si na tleh. pa sem se pobral, zaposlil s sabo, začel telovadit, organizirano rihtat stvari ki so mi takrat na grbo padle, vztrajat in sem zdaj več kot zadovoljen. v primerjavi z mano ima ona preklet luksuz. vsaj njeni bližnji so še vsi živi.

wtf slovenc79 zdaj mi pa ni jasno al se ti delaš butastega al si pač res en trdonja. NIKOLI se pogovor ni končal v tem smislu, da sem mu dala mislit, da je vse v redu. Če sm pogovor končala v solzah model. rekla sem, da me ni navajen v tej luči kot sem sedaj.

O luksuzu pa sam stfu, ker ne veš kakšna situacija je doma in niti nisem hotla odpirat te teme. A si pač sklepal, da je doma luksuz, ker sem rekla da se naokoli vozim z avtom?? pol maš pa mal neumno logiko ane. In kako ti veš kaj je z mojimi bližnjimi???in si upaš o tem pametovat, jaz sem se pač osredotočila na odnos s fantom. Ko so se meli ostali okoli mene fajn in se menili o pijančevanju in žurih sem bila jaz v fazi žalovanja za več osebami in to vse v zelo kratkem času. Pa sem sčasoma morala it čez to in še šolo zraven delala bolje kot vrstniki. In ne razumem, da sem lahko šla čez to, zdaj pa iz lepega bum, ko je bilo po dolgem času umirjeno obdobje. In ti niti nism hotla nič napisat nazaj, samo tale zadnji stavk me je pa totalno iz tira vrgel. Idiot. To pa zato, ker ljudi ocenjuješ po starosti in tako bodo vedno eni počeli, ja ena mlada smrkla pa ima vsega povno rit zato pa je tko... to je ta logika.

Ja hvala abby res sem zaključila s forumi in vsem, bom začela kar dnevnik pisat, ker take stvari me še bolj zamorijo in vrjamem da bom že preživela to obdobje saj sm dost močna, da bom znala sama iz tega.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

^^ Sej on je star približno toliko kot ti, 'luksuz' je pa mislil v prenesenem smislu (ker je pač domneval, da ti gre drugače v življenju dobro, ker nisi omenjala kakšnih groznih dogodkov, po katerih te je že Abby večkrat spraševala) - ne v smislu materialnih dobrin, kakor jaz razumem :wink:

No, vidiš, morda so se pa vsi ti negativni dogodki nabirali v ozadju in so zdaj prišli za tabo z zamikom :gruebel:
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

dihaj dečva, dihaj.

1. ne se razburjat zaradi slovenca. on je pač en tak forumaš s posebnimi potrebami, jezen na cel svet, vsem nam je z rožicami postlano in vsi smo krivični.

2. to da si napisala na forum svoj problem je čisto ok. za to dejanje si mogla zbrat pogum, zbrat svoje misli in jih prevest v tako obliko, da smo tudi mi približno razumeli zakaj se gre. to je fajn. nekatera dekleta so precej 'ostro' reagirala, ampak tak način včasih najboljše funkcionira, da se posameznik zbudi iz svojega status quo stanja. slap in the face varianta.

če nočeš strokovne pomoči si probaj pomagat sama. lahko začneš z branjem kakega priročnika. ampak ne doma. spravi se v lokalni park, vsedi se na klopco, opazuj ljudi, beri....karkoli. lahko počneš strvari tudi sama. pomembno je, da se zvlečeš iz postelje in se aktiviraš. poskusi počet stvari, ki te osrečujejo, oziroma so te osrečevale. enkrat je pač treba začet. mogla se boš brcnit v rit in se pravit. točno tako, kot so dekleta đe svetovala. se prisilit. slaba volja in apaatija ne bosta izginili sami od sebe.
očitno se na fanta ne moreš zanest. lahko vseeno probaš brez dramatiziranja povedat kaj te muči. brez solz. solze niso dobra taktika. probaj jih zadržat, zberi se in mu čim bolj objektivno razloži situacijo. lahko poskusiš kake aktivnosti s fantom. ampak ne sedenja doma. pojdita na piknik nekam. še vedno lahko dobiš svojo dozo romantike in stiskanja, hkrati pa ne boš doma cmizdila v postelji.

torej...spravi se! prisili se in pojdi nekaj počet. nezaposlen um je hudičeva delavnica!
pa ne slovenca poslušat, ker je res ena koleraba.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

Ne berete dobro ali kaj?! Punca JE napisala, da so bile doma težave.

Mahagonij: Izvoli in ti zapri. Punca JE iskala stik, se JE poskušala pogovarjat, on pa si zanjo ne vzame časa, se ne poglobi v njene težave in je ne razume. Takšen tip je pač za na nogo dat.
Njena "odgovornost" v kolikor je v stiski je pa to, da poskuša načet pogovor o tem. Kar ni vedno in vsem lahko. Njej očitno ni, pa je vseeno poskušala. V tem primeru nikakor ne gre za moško-ženski odnos, ampak za odnos med človekom v stiski in človekom, ki bi mu naj pomagal. Kristus, kako se eni nesamozavestni tipi hitro napadane počutite. :roll:

Druagče pa totalen podpis pod floribundo.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

*Abby** napisal/-a: Punca JE napisala, da so bile doma težave.

Jaz sicer nisem vsega brala, ampak da je izgubila bližnje osebe itd., nisem zasledila, zato se mi zdi neupravičeno žalit in zmerjat Slovenca79 z idiotom, ker je pač tako predpostavljal. Iz napisanega vidimo, da je tudi on očitno šel čez podobno težko obdobje - tako da bi lahko v njem vsaj prepoznala delček svoje situacije in ga vsaj ne napadala, če ji že nasvet / predstavitev njegove rešitve težav (ukvarjanje s športom itd.) ni všeč :wink: Po eni strani se čuti izredno užaljeno in prizadeto, če ji kdo kaj napiše, kar ji ni povšeči, medtem ko ona lahko zmerja osebo, ki je bila celo v podobni situaciji.. mal nelogično :gruebel:
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

nolina napisal/-a:wtf slovenc79 zdaj mi pa ni jasno al se ti delaš butastega al si pač res en trdonja. NIKOLI se pogovor ni končal v tem smislu, da sem mu dala mislit, da je vse v redu. Če sm pogovor končala v solzah model. rekla sem, da me ni navajen v tej luči kot sem sedaj.

O luksuzu pa sam stfu, ker ne veš kakšna situacija je doma in niti nisem hotla odpirat te teme. A si pač sklepal, da je doma luksuz, ker sem rekla da se naokoli vozim z avtom?? pol maš pa mal neumno logiko ane. In kako ti veš kaj je z mojimi bližnjimi???in si upaš o tem pametovat, jaz sem se pač osredotočila na odnos s fantom. Ko so se meli ostali okoli mene fajn in se menili o pijančevanju in žurih sem bila jaz v fazi žalovanja za več osebami in to vse v zelo kratkem času. Pa sem sčasoma morala it čez to in še šolo zraven delala bolje kot vrstniki. In ne razumem, da sem lahko šla čez to, zdaj pa iz lepega bum, ko je bilo po dolgem času umirjeno obdobje. In ti niti nism hotla nič napisat nazaj, samo tale zadnji stavk me je pa totalno iz tira vrgel. Idiot. To pa zato, ker ljudi ocenjuješ po starosti in tako bodo vedno eni počeli, ja ena mlada smrkla pa ima vsega povno rit zato pa je tko... to je ta logika.

Ja hvala abby res sem zaključila s forumi in vsem, bom začela kar dnevnik pisat, ker take stvari me še bolj zamorijo in vrjamem da bom že preživela to obdobje saj sm dost močna, da bom znala sama iz tega.

potem so buče kar si prej pisala. da mu ne moreš povedat ker sama ne veš kaj ti je, da je vse fajn in starši pravijo da je fejst fant da si lahko srečna da ga imaš.. rečeš, naj gre ven in uživa, potem pa sekiraš češ da ti ne stoji ob strani?

nolina napisal/-a:Nimam pojma kaj bi lahko bil vzrok.

pol ne reci, da ne veš, če zdaj poveš da se ti je nvm kaj zgodilo in si zaradi tega depresivna.

in pol sem jaz idiot, ker zamolčiš bistvo tvojega problema in slabega počutja?

zdaj ti da abby zeleno luč da vso krivdo lepo na fanta zvališ, ker ne more tvojih misli brat kot knjigo.. super, res.

ja, abby, zdaj je odnos človek v stiski in človek ki pomaga. če bo pa moški v stiski je pa copata in takega moškega ponosna ženska.

floribunda, če sem js koleraba si tudi ti. najprej me zmerjaš, nasvet daš pa isti :roll:

in da se potala opozorila tistim ki zmerjajo. če mene lahko takoj zašijete če rečem a, bodite tako fer in tudi druge dajte.
hej norci :)
nolina
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nolina »

slovenc ti si pa res mojster v obračanju besed, kdaj sem rekla naj gre ven in uživa?
ne niso buče, ker med tem je minilo kar nekaj let in seveda nisem pomislila, da bi bil to vzrok, če je bilo vmes vse vredu. težave doma so spet druga tema in o tem ne bom. In tudi nimajo povezave z mojim počutjem. Ja oprosti, da sem ti rekla idiot, sej mogoče nisi... Joj pa res ne da se mi pregovarjati s tabo, ker najbrž ne bo koncu tega, ker boš pa pol napisu, da sm fantu rekla nej odjebe pa kej tazga. Nevem kako lahko kr neki trdiš, kaj sm jst rekla pa kako se je pogovor končal pa še ful sekaš mimo no.

In jst niti slučajno ne iščem kle nobenga krivca in nočem, da bi kdo razumu, da jst fanta za kej obtožujem. Sam rada bi, da bi blo tko kot je blo. Zdej me je poklicu pa reku prprav kufer, te bom nekam odpelu za en tedn (sploh nevem kam) in se ti bom skos posveču tut opraviču se je. Ja itak da ne bom zdej nekej užaljena, pa surlo stegvala ker se je prej tko obnašu. Grem pa bom vidla kako bo, sej zgubit nimam kej.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

nolina napisal/-a:Pa sem rekla no lahko greš pa tut s kolegi. (

no sam se ne mislim kregat naprej..

kar se tega da je tip "krivec" tiče je bilo abby namenjen.

če to kar se je zgodilo res ne vpliva na to kar se zdej dogaja, pol brezveze o tem. ni v tem problem pol.

praviš da bi bila samo doma, nikamor nočeš it, kamor te povabi, voziš se sem pa tja, več kadiš in manj ješ.. jaz sem mnenja da si ti tista ki se je vsega naveličala, ne da se on tebe.

moj nasvet je bil, moraš se postavt na noge in dobit nov zagon, pa še vedn mislim da je to to kar rabiš. fant očitno tud tako misli, če že planira da ti bo vsilil eno spremembo da konča to melanholijo.

whatever, pejt pa sprost se in uživi.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Slovenec ... ti sploh ne veš, kako ti privoščim, da bi našel eno deklino, ki te bi imela rada. Mogoče bi sčasoma premagal vso to jezo, sovraštvo in stalno osredotočenost nase, ki jo trenutno izražaš. :wink:
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

nolina napisal/-a: In jst niti slučajno ne iščem kle nobenga krivca in nočem, da bi kdo razumu, da jst fanta za kej obtožujem. Sam rada bi, da bi blo tko kot je blo. Zdej me je poklicu pa reku prprav kufer, te bom nekam odpelu za en tedn (sploh nevem kam) in se ti bom skos posveču tut opraviču se je. Ja itak da ne bom zdej nekej užaljena, pa surlo stegvala ker se je prej tko obnašu. Grem pa bom vidla kako bo, sej zgubit nimam kej.

super priložnost! izkoristi to sebi v prid. vzami s sabo kakšno knjigo, križanke, karte, žogo, ne vem, karkoli ti pade na pamet. 2 imata kaj za počet sama cel tedn! zakon. sprosti se.
Zadnjič spremenil claire, dne 30. Jul. 2012 20:58, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

@abby, no buy. name se osredotočaš samo ti in tebi podobni. jaz tukaj pišem o temi, ne o sebi. sovraštvo? nisem jaz tebe z degenom zmerjal :D

ti claire pa ne začenjaj spet. boš pol spet rekla da sem jaz začel.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

^^ ja, zjoki se no. (itak si ti začel. tu ni nobenega "spet").

vse pametne punce na tem forumu govorijo čez tebe, v vsako temo vlačiš svoje osebne probleme, tričetrt foruma je izgubilo pomen odkar si se ti tu narisal in prodajaš svojo gnilo ideologijo. tip, ki se pri teh letih še z zobotrebcem ni dotaknil ženske, nima kaj pisati o partnerstvu in zvezah. amen.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

no zdej se gremo pa lepo osredotočit na problem, ki v tem primeru ni fiktivno teoretseke narave, da bi se lahko tema spet sprevrgla v obsežnejšo obravnavo slovenca.
s tem seveda ni nič narobe, slovenc je rad v središču pozornosti (sama sem tle že 5 let pa se nikoli cel forum ni tolk z mano ukvarjal. khm.khm.)
ampak dejmo dečvi probat svetovat :D

super, da gresta nekam. skupne počitnice navadno zmeraj dobro delujejo na zvezo (al pa so prelomna točka, ko potem zares vidiš, da nimaš več kaj počet skupaj). poskusi se čim bolj zaposlit s stvarmi, ki jih na počitnicah pač počnemo. vse to kar je claire svetovala, kaki izleti, obiski muzejev al karkoli pač že, samo da si v muvingu in da daš svoje aktualne probleme malo na stranski tir.
mogoče pa potem ugotoviš, da znaš čisto lepo funkcionirat, če si malo zapolniš dan in ti ta ugotovitev da motivacijo za običajne dni, ko ne veš kaj bi sama sabo počela in se predajaš malodušju.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Se podpisujem pod drugi del floribundinega posta. :top:
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

floribunda, kdo ima nadzor nad uporabniškimi imeni, jaz ali drugi uporabniki? vi ste me izbral da sem v središču pozornosti. jaz na to z enim od tisoče accountov nimam vpliva.

claire, moja ideologija ima temelje na ljubezni, zvestobi, tvoja pa na manipluiranju, izkoriščanju in egoizmu. ženska ki nima pojma o morali, poštenju, zvestobi, pa ne more vedet nič o medčloveških odnosih, ne samo partnerskim zvezam. amen.
Odgovori