slovenc79 napisal/-a:abby, ne vem kako da ne razumeš da se ona sploh noče pogovarjati z njim. in z nobenim. odriva vsako pomoč. in vsak poskus pogovora se je očitn končal v stilu "eh sej ni nič, ne skrbi, sam čas zase rabim". saj sama pravi da hoče da jo tip ne vidi v taki luči.
in ja, preklet dobro vem kako je kadar si na tleh. pa sem se pobral, zaposlil s sabo, začel telovadit, organizirano rihtat stvari ki so mi takrat na grbo padle, vztrajat in sem zdaj več kot zadovoljen. v primerjavi z mano ima ona preklet luksuz. vsaj njeni bližnji so še vsi živi.
wtf slovenc79 zdaj mi pa ni jasno al se ti delaš butastega al si pač res en trdonja. NIKOLI se pogovor ni končal v tem smislu, da sem mu dala mislit, da je vse v redu. Če sm pogovor končala v solzah model. rekla sem, da me ni navajen v tej luči kot sem sedaj.
O luksuzu pa sam stfu, ker ne veš kakšna situacija je doma in niti nisem hotla odpirat te teme. A si pač sklepal, da je doma luksuz, ker sem rekla da se naokoli vozim z avtom?? pol maš pa mal neumno logiko ane. In kako ti veš kaj je z mojimi bližnjimi???in si upaš o tem pametovat, jaz sem se pač osredotočila na odnos s fantom. Ko so se meli ostali okoli mene fajn in se menili o pijančevanju in žurih sem bila jaz v fazi žalovanja za več osebami in to vse v zelo kratkem času. Pa sem sčasoma morala it čez to in še šolo zraven delala bolje kot vrstniki. In ne razumem, da sem lahko šla čez to, zdaj pa iz lepega bum, ko je bilo po dolgem času umirjeno obdobje. In ti niti nism hotla nič napisat nazaj, samo tale zadnji stavk me je pa totalno iz tira vrgel. Idiot. To pa zato, ker ljudi ocenjuješ po starosti in tako bodo vedno eni počeli, ja ena mlada smrkla pa ima vsega povno rit zato pa je tko... to je ta logika.
Ja hvala abby res sem zaključila s forumi in vsem, bom začela kar dnevnik pisat, ker take stvari me še bolj zamorijo in vrjamem da bom že preživela to obdobje saj sm dost močna, da bom znala sama iz tega.