Kje najti fuck frende?
slovenc79 napisal/-a:ni v samozavesti problem. vsaj glavni ne. hočem spoznat resno punco, ampak kako lahko veš katera je katera ni? ven it pa spoznavat, ja. ampak s koliko se jih bom moral spoznat da spoznam pravo?
Tega ne ve pa niti Ciganka s stekleno kroglo.
Ti se malo bojiš nepredvidljivosti življenja. Mogoče jih boš moral spoznat 10-15, mogoče pa bo prava že prva.
Nesanica napisal/-a:zato ker smo ženske še vedno v takšni poziciji, da še vedno lahko od moškega zahtevamo da se trudfi in bo to tudi naredil.
Ko ste mlade, ste princeske, je pa z leti vaš nasmeh vedno cenejši, vedno manj tipov se trudi za vas in vedno starejši so ti tipi. In če ste pri 30 samske, z lučjo pri belem dnevu iščete kolk tolk vredu samske moške.
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
Ker so ženske biološko programirane da najdejo najboljšega tipa, ki jo privlači z kvalitetami ali faktorji privlačnosti (videz, keš, nevarnost) in ji bo naredil zdrave, lepe in ne vem kakšne otroke. (podzavestno).
Moški pa smo programirani, da naše seme tekmuje s semenom drugega moškega, torej naši geni proti genom drugega moškega. Kar pomeni, da tekmujemo da naš čimveč žensk izbere za oplojevanje (spet vse podzavestno), s tem premagamo druge moške in izpostavimo dominanco.
Čisto biološko gledano:
Zdrav moški z enim izlivom "izstreli" 200+ miljonov semenčic, in to lahko počne vsak dan, večkrat (samo da z količino izlivov upade).*
Ženska pa je plodna 4-5 dni pred ovulacijo in 24 ur po.
Moški lahko osemenjuje vsak dan in ga nič ne ovira, medtem ko mora ženska izbirati kdo bo tisti ki jo bo napumpal.
* podatki iz interneta, popravite če je napačno.
Moški pa smo programirani, da naše seme tekmuje s semenom drugega moškega, torej naši geni proti genom drugega moškega. Kar pomeni, da tekmujemo da naš čimveč žensk izbere za oplojevanje (spet vse podzavestno), s tem premagamo druge moške in izpostavimo dominanco.
Čisto biološko gledano:
Zdrav moški z enim izlivom "izstreli" 200+ miljonov semenčic, in to lahko počne vsak dan, večkrat (samo da z količino izlivov upade).*
Ženska pa je plodna 4-5 dni pred ovulacijo in 24 ur po.
Moški lahko osemenjuje vsak dan in ga nič ne ovira, medtem ko mora ženska izbirati kdo bo tisti ki jo bo napumpal.
* podatki iz interneta, popravite če je napačno.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Mislim, da so kar natančni podatki
Ženske v večini hočejo videti, da jim nekaj pomeniš. To naklonjenost pa lahko ženski izkažeš na milijone načinov. Sploh, če imaš neko redno službo to ni noben problem, ker dandanes še za nakit ne rabiš nekega hudega denarja. Pa dobro, tudi nakit ni vse. Lahko se sredi noči pripelješ k njej z eno rožico pa do cela vesela...

Ženske v večini hočejo videti, da jim nekaj pomeniš. To naklonjenost pa lahko ženski izkažeš na milijone načinov. Sploh, če imaš neko redno službo to ni noben problem, ker dandanes še za nakit ne rabiš nekega hudega denarja. Pa dobro, tudi nakit ni vse. Lahko se sredi noči pripelješ k njej z eno rožico pa do cela vesela...
^^ ja pa kaj še! to je pač zakoreninjeno v glavah množic. in starši vzgajajo svoje otroke v to smer.
semenčice nimajo nobene veze s mojo fukabilnostjo in mojim libidom, niti z ženskimi resnimi vezami, niti z moškimi neresnimi zvezami.
to je mit, ki ga še en cajt ne bo mogoče izkoreniniti. pa okrog sexa je en kup mitov, s katerimi filajo mladino, pravzaprav že napol otroke. da je ok, da ženski v zvezi 5 let ne pride. da velikost tiča nima nobene veze, važna je tehnika. da je s kondomom filing isti kot brez,... da vsi fantje drkajo, ženska pa nobena ne masturbira,... vglavnem ta "premoč" moškega kot seksualnega bitja v primerjavi z žensko "izprijenostjo" je ena večjih oslarij našega časa. zato je toliko ločitev. zato je toliko žensk, ki trpijo v zakonu/zvezi. zato je toliko nasilja med pari. ker se žensko tretira kot tretjerazredno kuharico, ki se še preveč porihtat ne sme, njen moški pa je praviloma kreten. zato moški popivajo s frendi, ženske čepijo doma. ženske tečnarijo, moški zavijajo z očmi in šimfajo kolegom. ... and on and on and on...
semenčice nimajo nobene veze s mojo fukabilnostjo in mojim libidom, niti z ženskimi resnimi vezami, niti z moškimi neresnimi zvezami.
to je mit, ki ga še en cajt ne bo mogoče izkoreniniti. pa okrog sexa je en kup mitov, s katerimi filajo mladino, pravzaprav že napol otroke. da je ok, da ženski v zvezi 5 let ne pride. da velikost tiča nima nobene veze, važna je tehnika. da je s kondomom filing isti kot brez,... da vsi fantje drkajo, ženska pa nobena ne masturbira,... vglavnem ta "premoč" moškega kot seksualnega bitja v primerjavi z žensko "izprijenostjo" je ena večjih oslarij našega časa. zato je toliko ločitev. zato je toliko žensk, ki trpijo v zakonu/zvezi. zato je toliko nasilja med pari. ker se žensko tretira kot tretjerazredno kuharico, ki se še preveč porihtat ne sme, njen moški pa je praviloma kreten. zato moški popivajo s frendi, ženske čepijo doma. ženske tečnarijo, moški zavijajo z očmi in šimfajo kolegom. ... and on and on and on...
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Slovenec, Claire je govorila o načinu razmišljanja in klišejih, ki nam jih v glavo vbija družbeno okolje, v katerem živimo, sploh ni napisala, da je samo v moških problem.
Pa tudi to, da moški iščejo samo seks, ženske pa resno zvezo, je ena totalna bedarija. Kaj išče nek posameznik je bore malo odvisno od njegovega spola, mnogo več je odvisno od tega, kakšna osebnost je nekdo, kar je pa spet odvisno od mnogo različnih faktorjev.

Pa tudi to, da moški iščejo samo seks, ženske pa resno zvezo, je ena totalna bedarija. Kaj išče nek posameznik je bore malo odvisno od njegovega spola, mnogo več je odvisno od tega, kakšna osebnost je nekdo, kar je pa spet odvisno od mnogo različnih faktorjev.

Džeki napisal/-a:Preberi knjigo Zakaj moški hočejo seks in ženske potrebujejo ljubezen.
hvala, bo to po maturi 1. knjiga, ki jo bom prebrala.
*Abby**, osebno kar poznam ta mit večino kar ustreza. Seveda pa nobena stvar ni vezana na spol, ali podoben kriterij. Le posplošila sem, kar sem videla slišala itd.
*Abby** napisal/-a:Slovenec, Claire je govorila o načinu razmišljanja in klišejih, ki nam jih v glavo vbija družbeno okolje, v katerem živimo, sploh ni napisala, da je samo v moških problem.![]()
no, navedla je samo primere kjer je moški kreten, sam to me je zmotilo.. drugač se strinjam s tem kar je napisala.
hej norci 

Džeki napisal/-a:Nesanica napisal/-a:zato ker smo ženske še vedno v takšni poziciji, da še vedno lahko od moškega zahtevamo da se trudfi in bo to tudi naredil.
Ko ste mlade, ste princeske, je pa z leti vaš nasmeh vedno cenejši, vedno manj tipov se trudi za vas in vedno starejši so ti tipi. In če ste pri 30 samske, z lučjo pri belem dnevu iščete kolk tolk vredu samske moške.
Meni se zdi da z leti dobivamo premoč nad moškimi, zaradi izkušenj... Pač brez problema lahko sedaj dobim tipe, ki sem jih nekaj let nazaj samo gledala. Pa tudi vizualno mislim da sedaj pri 25 bolje izgledam kot sem npr pri dvajsetih. Sploh opazim to pr kakih tipih ki jih nekaj let nisem videla, sedaj se pa dobesedno prilepijo name, ko me vidijo po dolgem času. Pa prej nisem bila grda da ne bo pomote, ampak enostavno nisem imela te ženskosti, to pa lahko ženska pridobi le z leti in z izkušnjami.