Pissing

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Bi polulale tipa, ce bi vam rekel, da ga to vzburja?

Glasovanje se je zaključilo dne 25. Mar. 2005 12:54

da
12
12%
ne
88
88%

Skupaj glasov: 100

Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

tudi :D všeč mi je ker me vzburjajo take umazane stvari, ko je konec pa ni težko počistit :)
hej norci :)
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a White_Widow »

mene pa ful rajca, ko ma kdo kakšen zanimiv fetiš...(izvzeto bruhanje in sranje, to pa nikakor in nikoli) :D no sej sam zato si mi zanimiv, ker maš ta fetiš na pissing :D
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

slovenc79 napisal/-a:v postelji je še bolj vzburjajoče.. tam kjer "ne bi smel" :P

In kaj potem?

Boš imel ne vem polivinil da ga boš dal na posteljo ko boš lulal po njej?

A boš spal po sexu v mokri postelji, jogi bo rumen in soba bo smrdela po staremu urinu?

Pomoje bo kdo mislil da imaš v zgornjem nadstropju dom za nepokretne če boš kar lulal po postelji...

Sploh pa, po pravici če še školjke nismo sposobni občasno zadeti, kako boš še tam točno ciljal , in še kako: boš lulal po njej če boš predvidoma imel erekcijo in ne vem, ponavadi je težko lulat ko imaš erekcijo.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

sej bo ona po njemu lulala :cool:

drugač pa ja, daš polivinil, potem to odstraniš...seveda če se ti da takoj ustajat in pospravlat, men se to po sexu reeeees ne da.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

če bi prebral tisto "ni težko počistit ko je konec" ti ne bi blo treba vsega tega pisat ;)

polovinil se da na posteljo ravno zato da jogi NE BO rumen :D in pa, mene bo bolj rajcalo če ona mene polula ;) pa itak čez hlače me rajca, to bi moral biti res lev da bi falil hlače xD

sicer sam delam vse pod tušem, da se na hitro stoje in potem zadovoljim, pa kar direkt potem vodo odprem da se hlače sperejo in jaz umijem. če pa smrdi (ponavadi bolj malo ker velik vode pijem) pa prezračim pa je :)

skratka, niti ene sledi o urinu ni nikjer tukaj. ne samo ker nočem da smrdi, ker iamm rad čisto ampak tudi zato da noben ne izve kaj delam :D
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

čaki, a ti doma lulaš pod tušom v hlače?
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ja :)
DonCarleone
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a DonCarleone »

...
Zadnjič spremenil DonCarleone, dne 14. Maj. 2012 13:17, skupaj popravljeno 1 krat.
DonCarleone
Komunikatorka
Komunikatorka

White_Widow napisal/-a:mene pa ful rajca, ko ma kdo kakšen zanimiv fetiš...(izvzeto bruhanje in sranje, to pa nikakor in nikoli) :D no sej sam zato si mi zanimiv, ker maš ta fetiš na pissing :D

Ne razumem kako lahko nekoga rajcajo, takšni bolani fetiši. Ajd dobro včasih, kot si omenila pod tušem bi že toleriral, ampak da bi seks moral vsakič končati na tak način, da se poščije name ali jaz na njo, bi že smatral, da ji je resnično potrebna strokovna pomoč.
Poznam, pa en primerek (in s tem se še javno hvali), da nikakor ne more končati spolnega odnosa, če se ji tip ne poščije na glavo in v usta.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

^^ da ni to glih moja bivša sodelavka :D mi je točno tak stavek rekla :)

ja, rajcajo me ljudje s fetiši. in ne taki zadrti, ki se jim to celo zdi bolano. še večji užitek mi pa je ustrežt človeku s fetišom, če je le možno.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

jebiga, don, eni taki smo :D

si pa tudi jaz ne predstavljam da bi pri vsakem sexu to počel. samo sem pa tja kdaj da bi si čas vzel in naštimal vse.. tudi ni več tak užitek če vedno to počneš. jaz npr. to naredim 1krat na mesec približno, samozadovoljujem se pa skoraj vsak dan. je pa res da se zelo malokrat zgodi da ne fantaziram o tem kadar se vzburim.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

Jp, ne morš verjet; zakaj bi kdo potreboval 'pomoč', če dela v intimi svojega doma, kar mu paše, pri čemer ne škoduje ne drugim ne sebi :eew: To me spominja že skor na tisto zastarelo primitivno teorijo, da so geji bolni in da rabijo pomoč, da jih bodo ozdravili :salute:. Pomoč bi bila pomoje bolj dobrodošla za osebe, ki ne znajo sprejet drugačnosti in različnih navad okoli sebe, če jim samo po sebi to ne gre :)
DonCarleone
Komunikatorka
Komunikatorka

^Kateri del stavka nisi razumela, konkretno? A sem napisal, da so tovrstnji fetiši bolani, mogoče? Rekel sem samo v primeru, če bi se vsak spolni odnos moral končati, na takšen način. To, če je tebi normalno, da se ti vsakič polula v usta, meni pač ni( tu je mišljeno tudi sranje ipd.). Razumem kamorkoli drugam, ampak OK, stvar posameznika.
Tale strokovna pomoč je bila rečena bolj v pretiravanju, mi je žal, da določene besede jemlješ preveč dobesedno in brez podloge začneš z nekimi svojimi živčnimi napadi. In ne potrebuje nihče strokovne pomoči, če drugače gleda na neko stvar, kot ti.
katy.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a katy. »

Se strinjam z DonCarleonom, meni tudi te reči niso všeč in ne bi mogla bit z nekom, ki bi mel take al pa podobno nenavadne fetiše.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

DonCarleone napisal/-a: A sem napisal, da so tovrstnji fetiši bolani, mogoče?

Da. (Pravilno bi bilo sicer bolni in tovrstni, ampak ok) :wink:

DonCarleone napisal/-a: Ne razumem kako lahko nekoga rajcajo, takšni bolani fetiši.

Svoj prispevek sem pa napisala popolnoma mirno in obrazloženo, ne vem, kje vidiš kakršnokoli živčnost, usmerjena sem proti njej in pozivam k strpnosti :wink: Razen smeškov, ki so zgolj za popestritev teksta. Kaj je normalno, je pa zelo težko opredeliti, eni pač radi končajo recimo z izlivom po obrazu partnerke, drugi pa na tak način, pa to ne pomeni, da bi jim bilo treba pomagati in predpisati drugačen način prakticiranja spolnega odnosa. :) Če ti ni všeč (tudi meni ni), pač ne prakticiraš.
Zadnjič spremenil dot, dne 14. Maj. 2012 14:30, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori