neznosna bolečina pomoč pri reševanju le te

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
neumnica123
Sramežljivka
Sramežljivka

neznosna bolečina pomoč pri reševanju le te

Neprebrana objava Napisal/-a neumnica123 »

...
Zadnjič spremenil neumnica123, dne 01. Mar. 2012 15:05, skupaj popravljeno 1 krat.
scorpio64
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a scorpio64 »

Pojdi s prijateljicam vn, mau se ga napij, sprost se in glej za drugimi. Moj nasvet, vem da bodo mogoče nekateri proti temu ampak karkšno koli razmišljanje te samo še bolj prizadane. O nekomu najlažje prenehaš razmišljati, če je kdo nov v igri.

lp
Uporabniški avatar
Trouble
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Trouble »

Premisl, če se je vredn sikirat, obremenjevat, jokat za nekom, ki tega ni vredn....

Drugač pa pomaga če se zamotiš in najdeš mogoče kakšen nov hobi... Svojo energijo, ki jo "namenjaš" njemu, namen čemu drugmu, boljšem.
Motiti se je človeško, v napaki vztrajati pa slaboumno.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

beda :(

probaj se zamotiti s čim, verjetno ti bo precej bedno nekaj časa, ampak tudi to sčasoma mine.

Z njim pa prekini vse kontakte, zbriši iz facebooka, itd, ti bo lažje ;)
scorpio64
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a scorpio64 »

Tole s hobiji in da se z nečim zamotiš ne deluje kaj prida, še posebej zvečer ko greš v posteljo al pa zjutraj ko vstaneš, takrat te ponavadi zajamejo misli... Pojdi vn in začni jovo na novo, druži in spoprijateljuj se z novimi ljudmi in osredotoči pozornost na nove fante, ko te bo nekdo nov prevzel bodo misli na starega skopnele.

lp
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

Znebiš se tako, da namesto da razmišljaš da si potegnila kratko, da si v bistvu pridobila ker hej, nimaš več lažnivca za fanta.

Greš ven z kolegi, greš ven žurat....spoznavaš nove ljudi, z njemu prekineš stike, če pa ti kaj pomaga pa se sooči z njemu in ga pošlji v k****.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Lara* »

Ma ja..vrjamem da te boli. Pač nek časa bo moglo pretčt...sej veš..čas celi rane...potem bo pa ok...še lažje bo, ko boš spoznala kakšnega fejst fantiča :)
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

najprej boš morala probleme rešiti pri sebi...ni normalno, da sebi daš nick neumnica. ko boš začela sebe bolj ceniti in spoštovati, se bodo drugi do tebe drugače obnašali.
spelcaaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a spelcaaa »

Poskusi se čimbolj zaposlit z raznimi hobiji, športi,... če je mogoče ne s takimi stvarmi, ki sta jih počela skupaj... posveti se sebi, delaj na svoji samozavesti, druži se s prijatelji... bi ti pa odsvetovala, da se ga napiješ, ker takrat ne razmišljaš trezno in se utegne zgoditi, da ga boš želela poklicati.. V nobenem primeru pa ga ne kliči! Upam, da se čimprej počutiš bolje!
_punkIca_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a _punkIca_ »

Hey verjamem, da ti je hudo meni se je naredila podobna zadeva. Sama sem se zmenila s fantom, da se še zadnič dobiva (seveda nič nisva imela,ker je bil že zaseden) in da se vse pogovoriva, takrat sem ugotovila kaj vse je bilo narobe in sem se veliko boljše počutila pa zakaj je do tega prišlo :) predno sva se dobila sem se res dobro uštimala in "bivši" me je potem še velikokrat klical, kar pomeni da na koncu sem ga vendarle jaz odjebala :D :D tebi ne vem če bi to pomagalo ampak meni je zadnje soočenje :evil: :evil:
Odgovori