Koliko ste visoke?
donna. napisal/-a:Ne vem, zakaj zmeraj opisujejo idealne ženske visoke.
A res, to pa prvič slišim; mogoče pri manekenkah to velja

-
- Sramežljivka
- Kontakt:
donna. napisal/-a:Ne vem, zakaj zmeraj opisujejo idealne ženske visoke. Jaz sem visoka 180, pa se ne počutim prav nič idealno ali kej, prej akward, ko so vse kolegice ful nižje in lahko nosijo nevem kakšne pete, pa sem vseeno (brez pet) višja.
Podpis!!
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Jaz sem 167cm in bi bla rajši kakšnih 170. Me pa zanima kdaj se nehale rasti? Moja mlajša sestra se fuul obremenjuje, ker je stara 13 let in je velika samo 160cm in pravijo da ne bo več zrasla. Jaz sem končala z večanjem pri 14ih, kdaj pa ste ve? Fuuul bi mi pomagali vaši odgovori tako da hvala že v naprej! 

Life is so hectic when you're running around.
^Že od 13ega, 14ega leta sem isto velika, in sicer 164 cm. Čeprav mam kolegice, ki pravijo da so višje od mene pa zgleda kot da so enako al pa še kak cm manjše, tak da nevem. Meter verjetno ne laže
Pa res je tudi, da se že doooolgo nisem merila ampak predvidevam da je to to... zdaj (oz. v prihodnosti) še bom samo dol šla
Je pa res, da si komot pete s čevljo obujem če hočem bit višja. Včasih sem želela bit višja ampak od srednje šole dalje se sploh ne obremenjujem več, mi je všeč kot je.

Yada, yada, yada...
-
- Komunikatorka
- Kraj: DreamLand
- Kontakt:
-
- Kofetarica