Jat sem si pred dobrim mesecem končno dala (dolgo željen) piercing v bradavičko! Definitivno vredno bolečine (čeprav niti ni bila huda, sem pričakovala veliiiiko huje). Zdaj me pa počasi čaka še druga Komaj čakam.
V bližnji prihodnosti pa pade slednje:
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Malo poguma sem rabila ja. Ampak je bilo veliko manj boleče kot sem mislila. Sem si pa dala prisat v Mariboru pri Joli. Je zelo profesionalna in faca. Je res naredila tako sproščeno vzdušje
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
CatPaw napisal/-a:Ta tema pa je kar naenkrat mrknila...
Res rabim informacijo: Ali katera, ki ima intimni pirsing (obroček) ve, kako se ga da menjat? Problem je samo v tem, ker ga jaz enostavno ne znam spravit narazen
Pomoje je najbolje da greš v tatoo studio kjer so ti ga naredili.
Kaj pa ko greš ginekologu ali pa v savno? Ali ga daš ven?
Zaenkrat imam samo palčko in kuglici tako da ni moteče nič. Ovira me ne, ne pri športu ne pri oblačenju ali čemerkoli drugem. Zaenkrat imam še malo daljšo palčko, kar mogoče malo moti v smislu, da ni enakomerna dolžina na obeh straneh in se malo premika, ampak jo moram it skrajšat (na začetku ti da daljšo in jo greš potem skrajšat ko se ti zaceli). Je pa bradavička malenkost večja kot druga in bolj občutljiva na dotik (prej se vzburi in dotik bolj čutiš). Sem res zelo zadovoljna, da sem zbrala pogum in mi res ful sexy zgleda. Prvi teden se nisem mogla nagledat
Ne. Zakaj bi ga pa dala ven takrat? Moj ginekolog niti trzne ne, zgleda, da je tega že navajen, če pa sem v savni, pa se itak ne vidi, saj ne držim nog 2 metra narazen
Dragi Božiček: Želim si tanko postavo in debelo denarnico.. Prosim, letos tega ne zamenjaj, kot si to storil lani...
s piercingi je pomoje podobn kot tatuji, ko enkrat začneš se težko ustavš... meni osebno niso preveč ušeč, si ne bi dala delat...sej zna bit lepo, če je lep pirs na pravm mestu, sm k ful ljudi začne pretiravat...
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness.
CatPaw: Mene je bilo tudi kar precej strah, ampak me na koncu res ni nekaj ful bolelo. Je sel fant moj zraven in je rekel, da je pricakoval da mu bom prste "polomila" ampak ga skoraj nisem nič stisnila Jaz sem res vesela, da sem si ga dala
schpeltza napisal/-a:CatPaw: Mene je bilo tudi kar precej strah, ampak me na koncu res ni nekaj ful bolelo. Je sel fant moj zraven in je rekel, da je pricakoval da mu bom prste "polomila" ampak ga skoraj nisem nič stisnila Jaz sem res vesela, da sem si ga dala
Sej moj je bil tudi zraven, ko sem šla delat intimnega a ti je Joli kaj omrtivla bradavičke, predno ti je prepiknila? Meni je jezik z neko tekočino, tak, da ni tako bolelo.. Računa pa tak 35 eur za vsako bradavičko posebej ne?
Dragi Božiček: Želim si tanko postavo in debelo denarnico.. Prosim, letos tega ne zamenjaj, kot si to storil lani...
Pirsi zeeeeelo poceni, poštnine ni nad 50€ zato priporočam skupno naročanje (drugače je 4,90€) in pride v tednu dni. Res sem zelo zadovoljna, čeprav si kupujem samo pirse z dvema kuglicama za v uho.
Pirsi zeeeeelo poceni, poštnine ni nad 50€ zato priporočam skupno naročanje (drugače je 4,90€) in pride v tednu dni. Res sem zelo zadovoljna, čeprav si kupujem samo pirse z dvema kuglicama za v uho.
Ja, tu majo fuuuuuuuuuuul dobre pirse in nooooooro poceni!!! Sem bila že tik pred tem, da si kaj naročim, samo je poštnina kar draga, če si naroča ena sama oseba in potem se ti splača naročit vsaj nad 20 eur JAZ SEM ZA SKUPNO NAROČANJE! Že imam nagledane pirse
Ja, tu majo fuuuuuuuuuuul dobre pirse in nooooooro poceni!!! Sem bila že tik pred tem, da si kaj naročim, samo je poštnina kar draga, če si naroča ena sama oseba in potem se ti splača naročit vsaj nad 20 eur JAZ SEM ZA SKUPNO NAROČANJE! Že imam nagledane pirse
Jaz in ena moja prijateljica bova zdaj naročale. Lahko se pridružiš če želiš (;
Nisem pa še nikoli plačala poštnine. Nekajkrat sem sama naročala ko so bile posebne kode za zastonj poštnino.