Priznam da..#17
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
...me je bežna znanka, s katero nisva praktično nič v stiku, kr naenkrat povabila na kavo. Mlada punca, nekje v rangu večine tega foruma. Nikomur, ki izrazi željo po pitju kave z mano, tega ne odrečem, tudi njej seveda nisem. Upam, da dekle nima kakšnih pričakovanj od tega srečanja, ker je zame vse skupaj res samo kava in vljudnostno kramljanje.
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
- Tearjerker
- Cosmopsiho
# da po novem obožujem vikende
# da so tud letos Hollywood Rose v Mb, ampak so na Štuku namesto v MC Pekarni kot leta poprej, kar mi pač ne paše jbg in ne grem letos
# da so me v novi službi res kr vrgl v vodo in rekl ''plavi'', kar niti ni slab sistem in vse skupaj jemljem kot izziv, ne pa kot problem
# da komi čakam da grem zvečer malo ven, že dolgo si nisem privoščiča kakšnega sobotnega izhoda
# da se mi poraja ful nekih planov in idej za prihodnost, upam da jih uspem tud zrealizirat
# da so tud letos Hollywood Rose v Mb, ampak so na Štuku namesto v MC Pekarni kot leta poprej, kar mi pač ne paše jbg in ne grem letos
# da so me v novi službi res kr vrgl v vodo in rekl ''plavi'', kar niti ni slab sistem in vse skupaj jemljem kot izziv, ne pa kot problem
# da komi čakam da grem zvečer malo ven, že dolgo si nisem privoščiča kakšnega sobotnega izhoda
# da se mi poraja ful nekih planov in idej za prihodnost, upam da jih uspem tud zrealizirat

*da se mi je pred časom zgodila podobna zgodba kot Džekiju, da me je znanec povabil na kavo in sem povabilo sprejela
*da mi tipo po eni kavi vsak dan piše, vabi ven in na fejs lepi romantiš muzike skupin ki so meni naj naj in za katere ve da sem bla na koncertu (prej je objavljal glasbo totalno druge zvrsti)
*da sta se mi še dva podobna primera zgodila
*da je to eden izmed razlogov zakaj s tipi ne hodim na pijače
*^^damit! pa tak fajn se je menit z nekaterimi, ki ne šinfajo kot tipične babe
*da bi občasno prav prijal kak moški prijatelj ampak meni ga še ni uspelo najt
*da za tistega katerega želim, da me kontaktira pa nobenega glasu, bom mogla sama stopit v akcijo al pa pustit stvari take kot so, to bi bla še verjetno najboljša možnost
*da pogrešam mačkico
*da bi najraje posvojila kako živalco pa si zaenkrat tega ne morem privoščit
*da mi tipo po eni kavi vsak dan piše, vabi ven in na fejs lepi romantiš muzike skupin ki so meni naj naj in za katere ve da sem bla na koncertu (prej je objavljal glasbo totalno druge zvrsti)
*da sta se mi še dva podobna primera zgodila
*da je to eden izmed razlogov zakaj s tipi ne hodim na pijače
*^^damit! pa tak fajn se je menit z nekaterimi, ki ne šinfajo kot tipične babe
*da bi občasno prav prijal kak moški prijatelj ampak meni ga še ni uspelo najt
*da za tistega katerega želim, da me kontaktira pa nobenega glasu, bom mogla sama stopit v akcijo al pa pustit stvari take kot so, to bi bla še verjetno najboljša možnost
*da pogrešam mačkico
*da bi najraje posvojila kako živalco pa si zaenkrat tega ne morem privoščit
Yada, yada, yada...
*da pa meni čisto ustreza da so Hollywood Rose na Štuku.. več placa!
*da res ne smem prekinit tradicije, glede na to, da sem sem šla na vsak njihov koncert, ko so bili v Sloveniji
*da se s fantom zadnje čase veliko pogovarjama o otrocih in o tem, če sva pripravljena na ta korak
*si pa jaz želim met otročička (nisem še nobenemu to povedala oziroma priznala)
*grem kmalu spat, ker sem grozno nenaspana
*da res ne smem prekinit tradicije, glede na to, da sem sem šla na vsak njihov koncert, ko so bili v Sloveniji
*da se s fantom zadnje čase veliko pogovarjama o otrocih in o tem, če sva pripravljena na ta korak

*si pa jaz želim met otročička (nisem še nobenemu to povedala oziroma priznala)
*grem kmalu spat, ker sem grozno nenaspana
Breakfast is my religion! (The Mask)
- barbie_girl_85
- Cosmofrik
CaliLove* napisal/-a:barbie_girl_85 napisal/-a:- mi gre na živce, ko nekdo "prizna lep dan vsem skupaj". ma kako fu..ing priznanje je to?
Tricetrt vsega v tej temi itak niso priznanja v pravem pomenu besede, ampak pac folk opisuje, kaj se jim dogaja v lajfu
barbie_girl_85 napisal/-a:- tuš, hrana, akcija!
Tud tole^ recimo ni lih neko priznanje.
Priznam, da nimam nic za priznat.
- da me veseli, da si je nekdo dal duška
- da je bila tisto (odebeljeno) vaba za kokoške, da bodo lahko kljuvale
- da se je ena le ujela

Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
- Cosmopsiho
- barbie_girl_85
- Cosmofrik
barbie_girl_85 napisal/-a:- da me veseli, da si je nekdo dal duška
- da je bila tisto (odebeljeno) vaba za kokoške, da bodo lahko kljuvale
- da se je ena le ujela
- ma ja, tko je, ko ma kokoska prevec casa in se ji da s takimi stvarmi ukvarjat

- da je bila vaba res odlicna, samo najboljsi in tisti z najvec domisljije se lahko domislijo tako izvirnega stosa, pohvalno!

- me veseli, da sem ti dala zadovoljstvo, tvoj dan je zdaj verjetno izpopolnjen

- verjetno ga ni vecjega notranjega zadovoljstva kot nekdo, ki se na forumu ujame na tvojo vabo

I can explain it to you. But I can't understand it for you.