tukaj ko berem vaše odgovore na število spolnih partnerjev se počutim še z večjim moralcem kot sicer. vse ste neki ful pridne, no pri meni jih je čez 10 in se zaradi tega ful sekiram. fora je v temu ker sem v lajfu pač imela ene par one night standov, par neuspešnih zvez, 2x zabluzla in to je to.....nisem ponosna na to cifro.
tukaj ko berem vaše odgovore na število spolnih partnerjev se počutim še z večjim moralcem kot sicer. vse ste neki ful pridne, no pri meni jih je čez 10 in se zaradi tega ful sekiram. fora je v temu ker sem v lajfu pač imela ene par one night standov, par neuspešnih zvez, 2x zabluzla in to je to.....nisem ponosna na to cifro.
purple_rain napisal/-a:^^razsvetli me, v čem je problem?
Ona je napisala, da so bile njene spolne izkušnje polomija in da na to ni ponosna. Ti pa ji napišeš, da če ji je bilo fajn, da naj se ne sekira. Evidentno pa je, da ji ni bilo fajn.
Lahko upravičeno sklepam, da so ji posledično tudi izkušnje bila polomija, to gre z roko v roki. Saj je napisala, da je imela ONS, neuspešne zveze in bluzenja. Ima kvantiteto, vendar nobene kvalitete.