Spletne trgovine

Novosti, trendi...
Odgovori
kittyCAT00
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kittyCAT00 »

Hvala ti za odgovor, ja dejansko use to bm rabla, kr bi si naročevala nevem več stvari pa mi ni jasno kje pa kak pa kje vidim če je za slovenijo pa poštnina kšna je itd. :S
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Ko gledaš stvari, si pri Sort by naštimaj Price+ Shipping: lowest first, pa me vedno vpraša po lokaciji, kar lepo nastaviš na Slovenijo.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^jz to pogrešam pri Amazonu ... al sem kej spregledala in obstaja?
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a CaliLove* »

^ne, na Amazonu mislim, da ni tega.

kittyCAT00 napisal/-a:Hvala ti za odgovor, ja dejansko use to bm rabla, kr bi si naročevala nevem več stvari pa mi ni jasno kje pa kak pa kje vidim če je za slovenijo pa poštnina kšna je itd. :S

Za shipping ti je ze *mala* povedala, ce te pa se kaj zanima, pa konkretno vprasaj. Ker lahko ti zdaj cel postopek kupovanja prek drazbe/buy it now opisem, ampak se mi ne da tok tipkat (ce pa res rabis cel postopek, se bom pa potrudla) :P
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Uporabniški avatar
*PinaColada*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *PinaColada* »

Urejeno :razz:
Zadnjič spremenil *PinaColada*, dne 27. Sep. 2011 16:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Al pa če bi te trgovine nehale na eBayu kupovat za male pare in preprodajat pol :roll: Trapasti tisti, ki kupujejo.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
*PinaColada*
Sramežljivka
Sramežljivka

Zakaj že? Ne da se vsakemu sedeti za računalnikom, pregledovati ponudbe, preučevati dostavnih in plačilnih pogojev, se pogajati za ceno, plačevati online... Ne vem kaj je narobe s posredniki?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ja in pobrati zraven več k 15€ na obleko vredno 10€. Bedarija.

En primer: KLIK
13.05 AUD = 9.52684 EUR

V tej spletni je: 26,90 EUR

Kaj ste butasti??
LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LuvDancin »

Ja, pa še največja fora je, da loh itak vsak naroči, vse kar rabš je odpret račun na ebayu in mastercard. :lach:
Uporabniški avatar
*PinaColada*
Sramežljivka
Sramežljivka

Sem samo sporočila če katero mogoče zanima :)

Tabutasti naj se odločijo če si bodo pogledali, tapametni pa kupujte kje drugje :)

lahko pa tudi umaknem post, če katero moti.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Delim mnenje z *malo*, res mi je neumno tole. Samo odiranje manj veščih..shame on you! :P
*PinaColada* napisal/-a:Zakaj že? Ne da se vsakemu sedeti za računalniom, pregledovati ponudbe, preučevati dostavnih in plačilnih pogojev, se pogajati za ceno, plačevati online... Ne vem kaj je narobe s posredniki?
A kot da pri vas pa tega ni treba počet ("pogajat" se tud na eBay-u ni treba).

Če se že greš tole, vsaj svoje slikce izdelkov dej gor, ne pa označene z watermark-i. :P
Uporabniški avatar
*PinaColada*
Sramežljivka
Sramežljivka

Jaz se nič ne grem, ni to moje ... hotla sem samo delit v temu prierno temo, ker so se mi zdele obleke lepe in ugodne glede na cene naših trgovin.

ampak vidim da bolše da zbrišem objavo glede na vaše vznemirjanje :)
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

Joj, a je bila to tista trgovina, ki spet prodaja une kitajske wholesale cotke, ki so po 5 dolarjev drugače... Nisem videla linka, sam eno tako sem videla danes.. tisto je pa res že višek, naši povsod tiste razpadajoče flikce za enkratno uporabo hočejo prodajat po skor 30 EUR ipd. :eek: pa itak isti hip vidiš, s katere strani je to, ker so skos iste kitajske manekenkice na slikah, jaz že vse poznam po videzu, sej so luštne, moram rečt :) :)

Back to topic :P : nisem se še lotila spletnega naročanja, ker nimam kreditne kartice, pa še pred nakupi vedno raje v živo pomerim izdelek :)
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a CaliLove* »

I'm with *mala*. Takih trgovin je malo morje na Facebooku in mi je res smesno, ko vidim da prodajajo te cunjice po 30 evrov, vredne pa niso niti 10. PinaColada, s posredniki je narobe to, da takole grdo sluzijo na puncah, ki ne vejo, da te cunje 3x preplacajo in da so samo za pogledat lepe, vprasanje pa je, ce so tudi za nosit.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Uporabniški avatar
BaByBlu
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: lost

Neprebrana objava Napisal/-a BaByBlu »

Naročila sem pri Asosu, vendar se mi zdi nenavadno, da že 1 mesec čakam na obleko. Je to normalno?
Na kateri strani bi našla zanimiva oblačila, cenovno ugodna vendar ne cenena. Pa da je brez poštnine-po možnosti.
Odgovori