Spletne trgovine
-
- Sramežljivka
Ko gledaš stvari, si pri Sort by naštimaj Price+ Shipping: lowest first, pa me vedno vpraša po lokaciji, kar lepo nastaviš na Slovenijo.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
^ne, na Amazonu mislim, da ni tega.
Za shipping ti je ze *mala* povedala, ce te pa se kaj zanima, pa konkretno vprasaj. Ker lahko ti zdaj cel postopek kupovanja prek drazbe/buy it now opisem, ampak se mi ne da tok tipkat (ce pa res rabis cel postopek, se bom pa potrudla)
kittyCAT00 napisal/-a:Hvala ti za odgovor, ja dejansko use to bm rabla, kr bi si naročevala nevem več stvari pa mi ni jasno kje pa kak pa kje vidim če je za slovenijo pa poštnina kšna je itd. :S
Za shipping ti je ze *mala* povedala, ce te pa se kaj zanima, pa konkretno vprasaj. Ker lahko ti zdaj cel postopek kupovanja prek drazbe/buy it now opisem, ampak se mi ne da tok tipkat (ce pa res rabis cel postopek, se bom pa potrudla)

I can explain it to you. But I can't understand it for you.
- *PinaColada*
- Sramežljivka
- *PinaColada*
- Sramežljivka
Ja in pobrati zraven več k 15€ na obleko vredno 10€. Bedarija.
En primer: KLIK
13.05 AUD = 9.52684 EUR
V tej spletni je: 26,90 EUR
Kaj ste butasti??
En primer: KLIK
13.05 AUD = 9.52684 EUR
V tej spletni je: 26,90 EUR
Kaj ste butasti??
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- *PinaColada*
- Sramežljivka
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Delim mnenje z *malo*, res mi je neumno tole. Samo odiranje manj veščih..shame on you!
Če se že greš tole, vsaj svoje slikce izdelkov dej gor, ne pa označene z watermark-i.

A kot da pri vas pa tega ni treba počet ("pogajat" se tud na eBay-u ni treba).*PinaColada* napisal/-a:Zakaj že? Ne da se vsakemu sedeti za računalniom, pregledovati ponudbe, preučevati dostavnih in plačilnih pogojev, se pogajati za ceno, plačevati online... Ne vem kaj je narobe s posredniki?
Če se že greš tole, vsaj svoje slikce izdelkov dej gor, ne pa označene z watermark-i.

- *PinaColada*
- Sramežljivka
Joj, a je bila to tista trgovina, ki spet prodaja une kitajske wholesale cotke, ki so po 5 dolarjev drugače... Nisem videla linka, sam eno tako sem videla danes.. tisto je pa res že višek, naši povsod tiste razpadajoče flikce za enkratno uporabo hočejo prodajat po skor 30 EUR ipd.
pa itak isti hip vidiš, s katere strani je to, ker so skos iste kitajske manekenkice na slikah, jaz že vse poznam po videzu, sej so luštne, moram rečt
Back to topic
: nisem se še lotila spletnega naročanja, ker nimam kreditne kartice, pa še pred nakupi vedno raje v živo pomerim izdelek 

Back to topic

I'm with *mala*. Takih trgovin je malo morje na Facebooku in mi je res smesno, ko vidim da prodajajo te cunjice po 30 evrov, vredne pa niso niti 10. PinaColada, s posredniki je narobe to, da takole grdo sluzijo na puncah, ki ne vejo, da te cunje 3x preplacajo in da so samo za pogledat lepe, vprasanje pa je, ce so tudi za nosit.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.