Hujšanje

Za dušo in telo.
Odgovori
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

Zvoncica ful dobr zgleda - samo tako za info :wink: (enkrat sem sliko v eni temi vidla)
A goal without a plan is just a wish.
my_self
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Daleč...

Neprebrana objava Napisal/-a my_self »

Če je to letelo name, nisem mislila nič slabga, še manj pa da ima 150 kg, sem samo sklepala (po tem, da z ANTM-jem dobi motivacijo), da bo tudi taka vrsta oddaje pomagala, da se bo lažje spravila na orbitrek. :)
delusional8
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a delusional8 »

barbie, mam dnarja še za 5 parov silikonov.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

oh hvala Ajša ahahahahaha kok sem se nasmejala zdele :razz:

my self vseen hvala za nasvete :) Sej v bistvu lahk gledam gor karkol, sam da me zamoti :D

Dons sem bila že 4x na kolesu, hehe. V službo pa nazaj (ok to je res zanemarljivo blizu), pa zdele na Trnfest pa nazaj (no tuki mam vsaj mal klanca).

Upam, da ste ve tut pridne :)
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a tor »

claire napisal/-a:pa od kot prepričanje, da ženska, ki ima otroka, nima kaj da vsak dan telovadi, ker ima doma bajto za pucat pa ima za kuhat pa nikakor nima časa zase?

saj ne da je to samo za mamice rečeno. meni so šle kocine pokonci ko so v študentu babe govorile da se imajo za učit in niti približno nima časa it z mano magari na sprehod (če že res jo laufanje tako boli) za eno uro po krasnem rožniku. pa to je sprenevedanje.

in potem da smo obsedenke ker rade vsak dan urco porabimo zase. :roll: meni je bolj obseden človek, ki za vsako gibanje (kolo, ping ponk, spuščanje zmaja,...) najde 100 in en izgovor. tam pa je pogledal vse nadaljevanke (dexter, gossip girl, razočaranke, beg iz zapora, csi, veronica mars, ANTM, +milijon humorističnih nanizank, raznoraznih zdravnikov, vsakega po vseh 9 sezon!!!). to pa ni obsedenost? kupi si vsaj orbitrek in goni tistih 40 min. delaj počepe. delaj vaje za roke, likaj, karkoli. in boš isto urco ki je nikakor ne najdeš skozi cel dan takoj spravila v promet. še učit se da komot na orbitreku. ampak ne. biti fouš in zavijati z očmi in govoriti kako ogabni so 6packi na ženski in kako ima ona lepo postavo in ne dela nič in svojemu tipu puliti iz rok razne playboye in mu zatiskati oči na vsaki prireditvi- to je kao pametno.

glede hrane bom pa jaz kar lepo tiho. raje laufam kot da ne bi smela jest čipsa s kislo smetano, sirovih omak, majoneze,...
pač spravim ven te kalorije.

:wtg:
candy.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a candy. »

claire napisal/-a:saj ne da je to samo za mamice rečeno. meni so šle kocine pokonci ko so v študentu babe govorile da se imajo za učit in niti približno nima časa it z mano magari na sprehod (če že res jo laufanje tako boli) za eno uro po krasnem rožniku. pa to je sprenevedanje.

To je res najlepši izgovor, kar se jih da dobiti. Če si dobiš kakšen dober izgovor, se tako vsaj znebiš občutka krivde in sam sebe prepričaš, da ne moreš telovaditi, ker imaš pomembnejše opravke.. in seveda se potem tako rešiš slabe vesti :S Je pa zagotovo (vsaj pri meni) gibanje precej pomagalo med učenjem oz. kakršnimkoli delanjem za šolo, saj sem se potem veliko lažje zbrala, poleg tega pa sem se počutila veliko bolje, saj sem vedela, da sem naredila še nekaj dobrega zase. To zabušavanje in iskanje takšnih in drugačnih izgovorov je zgolj opravičevanje lenobe, nič drugega.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

kao eni pravijo, da je zadosti, da spremeniš prehrano, da shujšaš. no, se ne strinjam. mam 5 kil viška, pa se mi trenutno ne da stradat. z gibanjem vem, da jih ne bom spravila dol, ampak bom sam še bolj lačna.
tako da sem probala mal drugače jest. jajca, puranja prsa, piščanc, riž, nč čokolade, nč krompirja, nč salame,... pa sem se sam še zredila za 1 kg. super, res.
HčiLune
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a HčiLune »

Zadnič sm se menla s kolegico ki je že dobro leto na herbalife pripravkih.. Res da je shujšala preko 20 kil, sam je pa kot sama pravi postala prav odvisna od teh šejkov.. Pa še drago je.

No in je rekla da itak je spremenila sistem prehrane ko je začela s tem herbalife. Najbolj narobe je to, če zjutraj ne jemo zajtrka (če pa, pa seveda kak bel kruh z nutelo-napaka...), al pa če jemo samo zajtrk in kosilo, večerjo pa spustimo. Telo se potem navadi kdaj dobiva hrano in jo kopiči kot zalogo. Če pa mi zjutraj pojemo zdrav zajtrk, pa še potem 4 obroke (jest bi blo treba vsake 3 ure- po malooo) pa telo te naše obroke porabi kot energijo za naše delo, kar pa še potrebuje pa črpa iz zalog. Najboljš kako sadje za med obroke. Za sadje je pa priporočljivo da zravn pojemo neki beljakovinskega (jogurt, malo sira, kozarec mleka,..), ker se sadje tako lažje prebavi.. Plus tega bi morali spit vsaj 1L vode na vsakih 25kg naše teže.

Tako da tisti ki pravijo večerje ne (seveda 4 ure pred spanjem ni priporočljivo jest), oz. imajo samo 2 obroka na dan al pa 3 se prej zrediš. Tut pr meni je tako- ko pridem iz službe se napokam na hitro. Največja napaka. Js mam tut ene 7 kil preveč in samo z laufanjem ne grejo dol. Se delajo mišice. Tk da morm zdej še pr hrani pazit..

A ma katera izkušnje s kofi fitom od medexa? (sm že v eni temi spodaj sicer vprašala)
..worrying is dreaming in the wrong direction..
Uporabniški avatar
dark.angel
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a dark.angel »

a katera šteje kalorije ko hujša ali samo gledate kakšno hrano pojeste? meni osebno zdravi jedilniki z neta niso všeč. Že to veliko pomeni da ne kupujem hrane ker živim doma in je poleg tega kar naročim še nešteto vseh pregreh, pa tudi se ne nameravam odpovedat vsej "dobri" hrani, samo zato da bi shujšala. sem prepričana da gre tudi tako :) Zanima me kaj si mislite o naslednjem jedilniku ali je primeren za hujšanje an koliko kalorij prbl. vsebuje? sem nova pri tem :?

zajtrk: navadni tekoči jogurt, 3 prepečence
malica: nektarina
kosilo: 3 kuhane krompirje(soljene), mali pariški zrezek, malo mešane solate
malica: pšenična tortilja z lahkim namazom(60% manj maščob) in paradižnikom
večerja: 2 kuhana jajca, čaj

Hvala :D
my_self
Komunikatorka
Komunikatorka

delusional napisal/-a:kao eni pravijo, da je zadosti, da spremeniš prehrano, da shujšaš. no, se ne strinjam. mam 5 kil viška, pa se mi trenutno ne da stradat. z gibanjem vem, da jih ne bom spravila dol, ampak bom sam še bolj lačna.

To je pa malo skregano z logiko.
Feminim
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Feminim »

Od česa pa nekateri hujšajo? Menda da predvsem z gibanjem (poleg manjših in bolj zdravih obrokov). Če nimaš nekih problemov s ščitnico ali kakšnih drugih zdravstvenih težav, ki bi ti preprečevale hujšanje, ni razloga, da ne bi mogla spravit kg dol, sploh če ne gre za neko drastično hujšanje (po 20 kg). Vsak izgovor je za nekatere dovolj dober, ampak to glede večjega apetita po gibanju pa prvič slišim. :D Ja itak, da moraš jesti po rekreaciji, a ne neke gigantske pojedine. Jaz sem sita že s kakšnim naravnim napitkom (home made) ali z malo belega mesa ter solato. Aja, pa kakšni beljakovinski napitki so priporočljivi po vadbi.
candy.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a candy. »

Pri meni je pa ravno obratno, saj me po telovadbi mine lakota. Žeja na mrtvo, vedno spijem ogromno vode, kar se hrane tiče pa kako uro ali dve po vadbi, ne morem jesti. Pa tudi večjega občutka lakote nimam potem..
Morda se mora telo samo navaditi na nov ritem ali pa je mogoče samo psiha..
my_self
Komunikatorka
Komunikatorka

^^ Jz se dobesedno silim, da kaj pojem po vadbi. Ne vem al je kriva voda ali preprosto tudi pri meni drži, da vadba zmanjšuje apetit. Ampak je treba jest, drugače si samo škodo delaš.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

Feminim napisal/-a: Če nimaš nekih problemov s ščitnico....

mogoče pa mam. mam napotnico za laboratorij ravno za ščitnico in anemijo, sam še nisem šla.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

Delu - bila si opozorjena, dvakrat,...

celjanar napisal/-a:delusional ko sm vidu včeri vidu kaj si napisala da ješ in hočeš hujšat ti že zdej povem da tole ne bo prinesl nič dobrega :wink:

....si bila "pametna",

delusional napisal/-a:zakwa?

a dej dej, 1 mesec hodiš v fitnes in neki kao zdravo ješ in si naštudiro kako knjigo al pa so te tamm na fitnesu podučili in si ze ceu pameten!!!

jaz nisem tip in vem kako hitro zgubljam kile.

Zdej imaš pa tole:

delusional napisal/-a:pa sem se sam še zredila za 1 kg. super, res.

Prov ti je!
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Odgovori