Hujšanje

Za dušo in telo.
Odgovori
celjanar
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a celjanar »

zgleda da si ti tak lahka da daš tipu že če je lep..ne sodi druge po sebi
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

Glede na to, da je dala čez anoreksijo in jo imela en let, potem je fouš ja. Ker miselni vzorec še vedno ostane v glavi, čeprav je že to mimo. Miselni vzorec: samo suha sem lepa, boljša sem od ostalih, imam popolno kontrolo sama nad sabo, drugi so manjvredni,.. In te kontrole, obsesije ni več, v podzavesti pa še vedno ostane podoben miselni vzorec in foušija do žensk, ki lahko imajo super telo brez odvisnosti. IMO in izkušnje
A goal without a plan is just a wish.
delusional8
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a delusional8 »

ne, to nimaš prav.
zame je bila lepa suhost v najstniških letih. takrat sem bila s tem obsedena.
po 20 letu so mi postale všeč obline.
suhost je za najstnice.
in sedaj nisem suha in ne gledam več na to kaj jem.

vem pa da to kontroliranje kaj ješ in štetje vsake kalorije je obsedenost in neka kontrola nad sabo, če je ze nad svojim zivljenjem nimaš več.

celjanar, ne mi rečt da si ti uspešen pri zenskah?
sigurno je sedaj kaj več uspeha, ko so ti mišice začele rast?
sicer ne vem če si grd v faco ali ne, ker tudi to nekaj šteje...
celjanar
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a celjanar »

škoda da si tako zaslepljena s svojo jezo da ne dojameš preprostih stvari kot so, jaz ne bildam...
delusional8
Sramežljivka
Sramežljivka

in Ajča, če moreš ti vsak pofukan dan gledat kaj ješ in pit umetne šejke in telovadit po 5 ur to ni naravno lepo telo brez odvisnosti!
To je tak napor, da če ne bi tega delala, bi bla verjetno debela ko prasica in bi imela še večjo rit in boke kot jih imaš!!!
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Ne gledam kaj jem in kaj pijem, kje si to prebrala? In tudi ne telovadim po 5h na dan. Danes sem po dveh tednih prvič laufala oz. se aktivno ukvarjala s športom.
Že samo pisanje in sovražna nastrojenost kaže kako močno je tvoja pretekla zasvojenost še vedno prisotna v tvoji podzavesti.
delusional8
Sramežljivka
Sramežljivka

lej, jst tud če ne stradam in ne telovadim in če ceu dan lezim in se naziram s svinjarijami, ne bom nikol mela tako velike riti kot ti!
pač tko je!

in jaz nisem rabla psihjatra da sem šla ven iz anoreksije, kot si ti ga rabla za napade panike!
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Nisi mojo rit še nikoli videla v živo. In ponavadi me tipi zapecajo prav zaradi moje velike riti :D . Niti enkrat nisem šla mimo črnca, da ne bi prišel za mano in me povabil ven :wink: . Bite me.. in my big white ass :D
Psihiatra nisem še nikoli niti videla, kaj šele pri njemu bila :P
delusional8
Sramežljivka
Sramežljivka

za črnce ti pa res nisem fouš! meni so ogabni! (očitno sem ena redkih zensk, ki nima fantazije sexat s črncem).

paz da se ti ne bodo napadi panike ponovili... sej veš, to vse ostane v podzavesti in pol lahko spet udari ven!
delusional8
Sramežljivka
Sramežljivka

zdaj si me spomnila na eno mojo debelo sosedo, ki je skozi črnce vlačla domov. kakšen je mel tud po 5 otrok po svetu.
tej bi tudi pofukali vse kar leze in gre. slabši so kot muslimani.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Nehajte smetiti temo!
The world is as you are.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

Delu, jst delam uro in pol na dan. Verjemi, tudi družinske ženske imamo uro in pol dnevno zase :wink: Znanje sem pa dobila pri predmetu dietetika in prehrana :P Ne tržim ga zato, ker tržim drugo znanje, ki je bolj iskano in plačano.

Zakaj naenkrat toliko športa? Ne vem, najbrž mi res kej manjka. Sicer pa, komu pa ne? Bolje, da vsa nesrečna športam, kot da žalost utapljam v alkoholu, ni tako? In ja, med športn aktivnostjo se sprošča dopamin, s katerim sem že zasvojena.

Začni šparat za silikone, sej veš, da zdržijo max 10 let, še raje pa 5 :wink:
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

pa od kot prepričanje, da ženska, ki ima otroka, nima kaj da vsak dan telovadi, ker ima doma bajto za pucat pa ima za kuhat pa nikakor nima časa zase?

saj ne da je to samo za mamice rečeno. meni so šle kocine pokonci ko so v študentu babe govorile da se imajo za učit in niti približno nima časa it z mano magari na sprehod (če že res jo laufanje tako boli) za eno uro po krasnem rožniku. pa to je sprenevedanje.

in potem da smo obsedenke ker rade vsak dan urco porabimo zase. :roll: meni je bolj obseden človek, ki za vsako gibanje (kolo, ping ponk, spuščanje zmaja,...) najde 100 in en izgovor. tam pa je pogledal vse nadaljevanke (dexter, gossip girl, razočaranke, beg iz zapora, csi, veronica mars, ANTM, +milijon humorističnih nanizank, raznoraznih zdravnikov, vsakega po vseh 9 sezon!!!). to pa ni obsedenost? kupi si vsaj orbitrek in goni tistih 40 min. delaj počepe. delaj vaje za roke, likaj, karkoli. in boš isto urco ki je nikakor ne najdeš skozi cel dan takoj spravila v promet. še učit se da komot na orbitreku. ampak ne. biti fouš in zavijati z očmi in govoriti kako ogabni so 6packi na ženski in kako ima ona lepo postavo in ne dela nič in svojemu tipu puliti iz rok razne playboye in mu zatiskati oči na vsaki prireditvi- to je kao pametno.

glede hrane bom pa jaz kar lepo tiho. raje laufam kot da ne bi smela jest čipsa s kislo smetano, sirovih omak, majoneze,...
pač spravim ven te kalorije.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a HuDoBa »

^^Kot da bi mene opisovala :eek: :D Ampak ok, počasi gre na boljše in mi večinoma (vsaj zdaj, ko sem še doma) vsak dan uspe namenit uro/uro pa pol za gibanje...upam samo, da ne bo v lj pa spet vse po starem :)
my_self
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Daleč...

Neprebrana objava Napisal/-a my_self »

delusional, kaj točno tebe moti? Da ženske skrbimo za postavo? Pa sej to ni nič novega, da ženske dajamo na postavo in jz res ne vidim nič slabega v tem. Hvala bogu, da športamo in se zdravo prehranjujemo. Sploh pa, s športom človek lahko rata tudi na nek način zasvojena, pa če en dan ne telovadi ima občutek, da mu nekaj manjka. 1 uro al pa urco in pol si pa res ni težko izborit, pa če si še tako zaposlena.
Ne vem kaj te toliko moti če recimo nekdo nameni 5 ur športu in štetju kalorij. Bodi vesela, da tebi ni treba. :wink:

Zvoncica, na mtvju predvajajo I used to be fat (debele najstnice se trudijo shujšat s športom in zdravo hrano). Mogoče bo tudi to pomagalo in te motiviralo, čeprav to so že ekstremi (150 kg in več). :D
Odgovori