Spletne trgovine

Novosti, trendi...
Odgovori
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

Dolzni so ti ga vrnit - pr nakupih prek spleta si lohk premisls in vrns stvar v 15 (? mau sm ze pozabla pa se mi ne da v ZVPot gledat) dneh, brez pojasnila.
Live. Love. Surf.
LioraBat
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a LioraBat »

ja to vem, sam dejansk me zanima, kako je s temu. če ma kera izkušnje?
nekej se rokov ne držijo teli, saj glede dostave ne..
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

ZvErCaa napisal/-a:tale spletn trgovina je tud super nevem ali jo je ze katera objavil ali ne ker nisem vseh komentarjev prebrala.
http://modnitrendi.com/

Slika
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

LioraBat napisal/-a:ja to vem, sam dejansk me zanima, kako je s temu. če ma kera izkušnje?

U najslabsm primeru pa inspekcijo poklics al pa ze sam zagrozis z njo, ti bojo takoj vrnl denar, vrjem ;)
Live. Love. Surf.
Feist.
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Feist. »

Je katera že naročala kaj na spleticna.si? So to originalni parfumi, kaki problemi z plačilom, paketom? Zbiram mnenja v glavnem :D

And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
LioraBat
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a LioraBat »

legally blonde napisal/-a:
LioraBat napisal/-a:ja to vem, sam dejansk me zanima, kako je s temu. če ma kera izkušnje?

U najslabsm primeru pa inspekcijo poklics al pa ze sam zagrozis z njo, ti bojo takoj vrnl denar, vrjem ;)

Sam sporočam, da so mi vrnil celoten znesek, skupaj s tistih 3.90 eur za dostavo. Sicer so rabil skoraj en mesec, ampak so mi umes sporočil, da probavajo čimprej uredit vse pa še kodo za 10% popusta so mi dal v opravičilo za zamudo.
To velja za Stilago. Tko da, jst sem čist zadovoljna z njihovim poslovanjem, če pač v zakup vzameš, da boš dolgo čakal na naročilo..
Shineing.Star
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Shineing.Star »

mene pa zanima, če katera mogoče ve, ali pri river islandu dostavljajo v Slovenijo.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
pyr kitty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pyr kitty »

je katera kaj narocila potem ko je bilo govora iz boohoo?
imajo namrec kar konkretna znizanja (:
Uporabniški avatar
Limeta.*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Limeta.* »

Shineing.Star napisal/-a:mene pa zanima, če katera mogoče ve, ali pri river islandu dostavljajo v Slovenijo.

maš pa na asosu neki njihovih izdelkov :)
wнoever ѕαιd мoɴey cαɴ'т вυy нαppιɴeѕ doeѕɴ'т ĸɴow wнere тo ѕнop :grinsevil:
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a spice girl »

Shineing.Star napisal/-a:mene pa zanima, če katera mogoče ve, ali pri river islandu dostavljajo v Slovenijo.

Žal ne, imajo pa na Asosu, ki brezplačno!! dostavlja k nam, kar nekaj njihovih stvari.
Sem se pa zaljubila v njihova oblačila... v Amsterdamu imajo trgovino na vsak meter, pri nas pa niti ene :cry:
sanja23s
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a sanja23s »

Jaz pa preko spleta kupujem material za nakit, namreč izdelujem ga sama. Sem našla eno zlo fajn spletno trgovino - NAKIT M, kjer imajo zlo ugodne cene, hitra dostava... upam, da ne bo nič narobe, če dodam naslov trgovine: http://www.nakit-m.si

lp
sanja
Uporabniški avatar
HopeStar357
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a HopeStar357 »

Mene pa zanima, če ima katera izkušnje z naročanjem čevljev in torbic preko spleta..namreč, js gledam in iščem po netu Louboutin čevlje in še par stvari mi je padl v oko, ampak je velik strani, kjer prodajajo fake-e...Zanima me, če katera ve, kje se dobijo originali, da ne bom dajala ful dnarja pol bo pa ena kitajska zanič roba... :D
~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *kayka* »

pyr kitty napisal/-a:je katera kaj narocila potem ko je bilo govora iz boohoo?
imajo namrec kar konkretna znizanja (:

Js sm 2x naročila iz Boohoo pa sem čist razočarana. Dobro sj veš da roba (vsaj glede na ceno) ni neki vrhunska, ampak tist kar dobiš je pa podn. Na slikci je še zgledal ampak v živo pa tok škart roba... :? :eek:
baciraj
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a baciraj »

jaz pa sem kupila sedaj nekaj izdelkov na http://www.bodilepa.si/, sem pa čisto slučajno naletela na njihovo stran, ko sem iskala kopalke...potem pa sem si namesto kopalk naročila kar 3 obleke in sem ful zadovoljna :D so čisto take kot na sliki
sedaj pa čakam, da znižajo še kopalke, ker so mi malo predrage
Odgovori