Nesanica napisal/-a:^^
Me je pa zmotilo že večkrat tvoje ozkogledno razmišljanje, da ženska ne more samo seksat s tipom in imet super odnosa brez da bi želela kaj več. Tebi se zdi to ponižujoče do žensk, meni se zdi pač bolje kot biti sam v iskanju tistega pravega... In ne zdi se mi nič ponižujočega v tem da imam super odnos in seksam z nekom s katerim nisem v resni zvezi. Ne potrebuem definiranja nečesa za kar vem, da se dolgoročo ne obnese.
Nesanica ce si ne zelis kaj vec, potem je to druga prica, jaz pisem o zenskah, ki glumijo, da si ne zelijo kaj vec, ker nocejo omejevat tipa, ker tip kao hoce imeti neko svobodo in ustrajajo v takem odnosu v upanju, da se bo razvijo kaj vec.
Ja, zenska, lahko ima super odnosa s tipom brez da bi zelela kaj vec, sam v primeru ce je ona tudi za to.
Džeki, tipi niste igracke sam tudi zenske nismo.
A mislis, da zenske ne cutimo, kaj imate tipi za bregom?
Sam rekla, to so stvari, ki se zacutijo. Ce zenska zacuti, da ji je tip naklonjen, potem bo tudi brez zadrzkov poseksala in ji ne bo pomebno ali je poseksala preden se je karkoli definiralo glede zveze. Tip ki ni zainteresiran, lahko obljubi ne vem ti kako zvezo, zmeraj pa zenska bo zacutila, da nekaj ni v redu.
Glej, meni se ne zdi nic narobe, da zenska pove kaksne so tudi njene zelje, konec koncev v tem primeru tip ji je ze na zacetku prv zacel govoriti, da hoce imeti neko svobodo. Daj mi odgovori, a ona zdaj se mora prilagajat temu, ceprav so njene zelje drugacne?
Ce pa tip proba lagati in izrabljati zelje zenske, samo z namenom, da bo dobil sex, potem sam recem, da je ena nedozorela budala.
Meni pa na sploh, niso mi vsec tipi, ki zlazejo marsikaj, sam da pridejo do seksa. Se mi zdi totalno primitivno.