princess of the night napisal/-a:js delam letos maturitetni tečaj.. k mam neverjetno željo po študiranju psihologije.. en/a je napisal/a da ni vredno plačat za izredni študij.. js se s tem ne strinjam.. sicer je res d mi ne blo treba plačat če bi bla pridna u sredni šoli (najbrž).. sam js gledam to drgač.. je edino kar si želim študirat, počet u življenju in mi nobena ovira ne bo tok velka d je ne bi premagala.. če ne bom sprejeta letos (in najbrž ne bom=), se bom vpisala izredno.. in že komi čakam.. glih dovolj časa da si naberem sama dnar, kar bo pomojem mnenju še dodatna motivacija za uspešno šolanje.. motavacije nkol dovolj

lep pozdrav
Sem komaj zdaj zasledila to temo s pomočjo iskalnika. Tako da če je katera moderatorka zasledila, da sem odprla temo posebej, se opravičujem in prosim, če tisti moj post premaknejo v to temo, prejšnjo pa zaklenejo.
Drugače pa vprašanje za princess, če si še aktivna tukaj gor, ali za koga drugega, ki je na tekočem glede izrednega študija: a pri izrednem pa ni omejitev, ker si napisala, da če ne boš sprejeta na redni študij, greš pa izredno? Kolikor sem pobrskala za omejitvami iz prejšnjih let do vključno tega študijskega leta, so omejitve takšne kot piše na tem linku, torej tudi za izredne, le da ni veliko takih, ki bi bili pripravljeni plačat med 1700 in 1900 eur (višina šolnine se giblje glede na št. vpisanih na izredni študij):
dosedanje omejitve (najdete pod podatki)
Prvi rok 2011 (omejitev 60 pik za izredne)
Drugi rok 2011 (omejitev 70)
Gledala sem pa samo za Mb, ker se sama zanimam za študij tukaj.