Hvala vsem za mnenja
To ni napaka, ker to zavestno delas in se hkrati zavedas da je narobe. Zavedas se tudi da je tvoj zagovor kup bullshita. Sovrazim ljudi, ki mi v obraz prodajajo bullshit.Noella napisal/-a:Vsi delamo napake, če sem pa zaradi tega, ker sem človek hinavka in bitch in kar ste me še zmerjala, pač sem. Mislim pa, da na tem forumu zmerjanja niso dovoljena
Noella napisal/-a:Takrat še nisem bila popolna.
Dej ne bluzi.. kaj si pa pričakovala, prideš povedat, da si prevarala in še naprej varaš "popolnega tipa", ni vidt, da bi imela kdaj kmalu namen prekint s katerimkoli od vpletenih tipov in niti kančka sramu/slabe vesti ne kažeš, povrh se pa še delaš super popolno in mečeš ven budalaštine kot "mu bom dala še eno priložnost" (ROFL; razumela bi, če bi hotela rečt "bi rada nama dala še eno priložnost") - ne, nihče pri zdravi pameti ti ne bo ploskal.Noella napisal/-a:zanimal me je različno mnenje, ampak bi lahko pričakovala, da kaj več od žaljivk ne bom dobila. Pač tipično slovensko moraliziranje.
Mr. Nobody napisal/-a:Nesanica napisal/-a:omg grem sm bruhat pa bom pol nadaljevala post...
Fuj kako lahko živiš sama s sabo...
Nekako tako.
Ti iz srca privoščim, da se ti tole v bližnji prihodnosti vrne, desetkratno. Baba na nivoju amebe. Pfuj.