Seksava, čeprav ima punco, naj ji povem?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
trmasta
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a trmasta »

Ja *mala*, razkrinkala si me!
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Akvamarin »

^^Ja seveda, da z besedami nista se zmenila in nista potpisala sporazum, ampak je pa bilo kristalno jasno, da nista v zvezi, a ne da?
Glede na to, da je trajalo 2 leti, kaksna pa so bila tvoja pricakovanja?Si zaljubljena?
trmasta
Sramežljivka
Sramežljivka

Itak je bilo jasno, da nisva v zvezi. Saj sem pa tudi tako napisala.

Zmenila sva se, da ko se določene stvari uredijo (ne bi pisala katere), da bova imela šanse biti res skupaj. In to bi se rešilo v roku pol leta. Sedaj pa to itak več ni možno, ker jaz nekomu takemu ne bi mogla zaupati, ker bi se vedno spraševala, kaj pa dela sedaj...

Zaljubljena pa nisem, bolj je to navezanost na nekoga, s katerim se slišiš vsak dan po 3 ure, se dobiš enkrat na teden... Ampak ko sem izvedela, me je pa minilo, ker si nisem predstavljala, da je lahko tak do punce.
vrtavka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a vrtavka »

trmasta, ne pusti se zmest ženskam na tem forumu :D

Pa babe, kaj je z vami? A če bi imela pa razčiščeno, da sta samo FF, je pa vredu, če ma punco? Ne, ni to samo njegova stvar. Pošteno je, da ona zve. Kakšen odnos imate do varanja ej...me zanima, če je kaka med vami takšna, ki jo je tip 2 leti varal in ni vedela za to, dokler se ni gospodič odločil, da bi jo morda seznanil z resnico.

V laži je pa zlo fajn živet, no.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

Ti moras z njim resiti zadevo, ne z njegovo punco! Zdaj ves in se morata pogovoriti odkrito. Mogoce res je imel namen biti s tabo cez pol leta, mogoce res nekaj mu ni stimalo v zvezi, mogoce ti ni povedal, ker je vedel da te bo prizadelo, skratka ne vemo...pogovori se znjim, naj ti on razlozi zakaj skrival, tak dolgo!
trmasta
Sramežljivka
Sramežljivka

Se ne pustim... sem že videla pri drugih temah, da iste zgago delajo...

Živijo v sanjskem svetu, brez laži in prevar. Kjer si zatiskajo oči pred resnico in so prevarane tudi po 5 let, če je treba, samo da se navzven vse blešči.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ Pravi oseba, ki so ji lagali 2 leti :lach:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

pa dobro, saj je napisala da ne bo z njim. jaz bi hotela vedet, če bi me tip dve leti konstantno varal. in ona ima najbrž še in još sms-ov s katerimi ji bo to lahko dokazala.
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
trmasta
Sramežljivka
Sramežljivka

*mala* napisal/-a:^^ Pravi oseba, ki so ji lagali 2 leti :lach:

Saj ni varal mene... zlagal se mi je pa potem tudi samo 2x, ker sem ga samo dvakrat vprašala, če je našel izbranko. Tako da jaz se ne počutim prevarano. Bi pa se zelo, če bi imela zvezo, ampak je na tvojo žalost nisva imela, tako da se, na žalost, ne moreš tako hinavsko smejati ;)
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

vrtavka napisal/-a:trmasta, ne pusti se zmest ženskam na tem forumu :D

Pa babe, kaj je z vami? A če bi imela pa razčiščeno, da sta samo FF, je pa vredu, če ma punco? Ne, ni to samo njegova stvar. Pošteno je, da ona zve. Kakšen odnos imate do varanja ej...me zanima, če je kaka med vami takšna, ki jo je tip 2 leti varal in ni vedela za to, dokler se ni gospodič odločil, da bi jo morda seznanil z resnico.

Ne, ni v redu, da tip ima punco! Vprasanje je, ali FF tista, ki bi morala povedati punci resnico, da je njen tip prevaral?

Vrtavka jaz sem zelo strog nasprotnik FF, varanja in vse gluposti zraven. Nikoli nisem imela FF, niti pa imam namena imet FF, ravno zaradi komplikacij, ki nastanejo zraven.
Zakaj ene punce se grejo FF? Za potem, da jamrajo in se pritozujejo, ker tip je dobil ali ima punco? Pa potem, da grejo tezit punci in kao, da raskrijejo resnico? Lepo prosim, to je sam narejeno iz ljubosumja! A eni od FF pricakujejo maksimalna iskrenost, al kaj? To je nesmisleno pricakovat.
Jaz tukaj recem, da so punce same krive ker se zapletejo v taksnih odnosih! Ko pades v FF odnos, prvo kar moras pomisliti, je da ali je tip zaljubljen v drugo, ali je vezan, ali na splosno neresen, ali mu ni tolk do tebe, da bi se vezal s tabo. Jaz bezim stran od takih tipih, ker vnaprej vem, da se lahko zgodi, da sem prizadeta in da lahko pricakujem vse.
Ne pa tukaj, da se slepis 2 leti in pricakujes nekaj, pa potem na koncu gres tezit njegovi punci, kako je tip idiot.
Punca mora resiti problem s tipom, ne z njegovo punco!!
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

vrtavka napisal/-a:

Se strinjam, mislim punce, kaj vam je? A Vam bi blo fajn če bi vas tip varal pa ne bi vesele (hipotetično). Recimo da bi tako dobro skrival, da ne živita skupaj...
Naj pove njegovi, če to želi in če se ji to zdi fer, meni se vsekakor zdi. Punca ima pravico vedet s kakim prascem je v zvezi!
Me prav zanima kake zveze mate to ve in kak odnos do varanja, ko zagovarjate molčanje, ker je bolj da kaj ne veš ker te to ne boli. Skratka, mnenja od male in od akvarin so mi čist mimo.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Nesanica »

ojoj trmasta... Ti imaš dejansko zelo hude težave z samozavestjo... Tako zelo se trudiš da bi izpadla kul in neporažena in oh in sploh... samo toliko - to da imaš blazno željo prizadeti osebo ki ti nič noče je bolano. Če si res tako dobra oseba se umakni iz te zgodbe in jima pusti da živita kot želita.

Ampak zdi se mi da se počutiš prevarano in ogroženo ker ima njo raje kot tebe in zato hočeš povedati, ker veš da obstaja velika možnost da gresta narazen . LČe bo potem on s teboj verjemi da bo samo zato da bo dobil reden f... Aja pa tudi tebebo prej kot slej prevaral li pa se bo našla druga revica ki ti bo prišla jokat kako te vara...
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

^^Nesanica se strinjam
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

čuftika napisal/-a:
vrtavka napisal/-a:Me prav zanima kake zveze mate to ve in kak odnos do varanja, ko zagovarjate molčanje, ker je bolj da kaj ne veš ker te to ne boli. Skratka, mnenja od male in od akvarin so mi čist mimo.

Ne molcanje ne zagovarjam, tip je manipulator, samo menim, da ona ni tista, ki mora to povedati, ona se mora odkrito pogovoriti s tipom in se umakniti stran.
trmasta
Sramežljivka
Sramežljivka

Nesanica napisal/-a:ojoj trmasta... Ti imaš dejansko zelo hude težave z samozavestjo... Tako zelo se trudiš da bi izpadla kul in neporažena in oh in sploh... samo toliko - to da imaš blazno željo prizadeti osebo ki ti nič noče je bolano. Če si res tako dobra oseba se umakni iz te zgodbe in jima pusti da živita kot želita.

Ampak zdi se mi da se počutiš prevarano in ogroženo ker ima njo raje kot tebe in zato hočeš povedati, ker veš da obstaja velika možnost da gresta narazen . LČe bo potem on s teboj verjemi da bo samo zato da bo dobil reden f... Aja pa tudi tebebo prej kot slej prevaral li pa se bo našla druga revica ki ti bo prišla jokat kako te vara...

Samozavest - verjetno je imam več kot ti&Co. skupaj.

Si pa smešna. A misliš, da ona želi živeti v takih lažeh in prevarah? Ti bi bila rada varana?

In ne, ne bo on potem z mano. Preberi si prejšnje moje poste. In jaz se njej tudi ne bom jokala, ko/če ji bom povedala. ;)

Če bi se ti tako počutila in pišeš to v svojem imenu, ne pridigaj meni, ampak raje sebi. Pa besedilo je razumljivejše, če ima ločila na mestu ;)
Odgovori