claire napisal/-a:jaz v tej temi ne razumem le tega: zakaj za vraga, se nobena od tistih, ki zagovarja fantovo dejanje, ne dere tule gor, kako nje pa ne bi motilo, da bi njen fant vabil hudo blondinko, ki je ne pozna na kavo in ji omenjal skupno preživljanje vikenda?
vse samo mutite o tem, kako ni nič razvidno in kako je preverjanje mimo.
zdaj pa, če izpustimo preverjanje, kot da ga ni bilo... recimo, da za tako reč izveste naključno. torej enak scenarij- doda hudo bejbo, je ne pozna, jo on prvi ogovori, ga ne zanima od kje se poznata, jo vabi na kavo, omenja vikend.
rinca in podobne a mi dejansko upaš trditi, da bi se ti smilil tvoj fant???
da je on tu žrtev???
(ker v končni fazi, bi lahko ena, ki bi bila vanj zagledana ga dodala in bi on odreagiral isto...)
on je neredek primerek tipa, ki jih jaz imenujem kratko in jedrnato: debil. samo debil doda neznano osebo na fb, samo debil jo klikne in ga ne zanima, če se slučajno poznata, da bi jo v nasprotnem takoj skenslal. samo debil vabi tako babo, o kateri ve le to, kar ima v profilu na kavo. in samo debil bi obžaloval, da ni ostal čez vikend, ker bi se lahko skupaj imela fajn. in seveda- samo debil niti ne pomisli, da bi morda lahko obžaloval, da ni mogel vikenda preživeti s svojo punco- glede na to, da mu je bilo očitno dolgčas- ali kar je še huje- je po vsej verjetnosti ta isti vikend dejansko preživel s punco. pa trikrat ga pljunem in marš.
dej mi samo povej kdaj sem rekla, da je ta fant žrtev. iz tega da išče seks, skačeš na to, da je žrtev. malo se umiri.
če bi jst dobila skopiran chat med njim in neznano punco, bi najprej njo nekam poslala. dobronamernost my ass, najprej ga doda na FB, se špila igrce z njim, potem ga pa toži. vse skupaj bi mi blo malo sumljivo. ne glede na to bi mail pokazala njemu in ga vprašala kaj to pomeni, kaj je s tem mislil. še vedno sem mnenja, da kava =/= priložnostno seks. glede na odgovor in njegovo reakcijo, bi pa naprej reševala situacijo. nekak nisem tok primitivna da bi ga začela pljuvat in se dret da je debil. mislim, da to ne bi pripomoglo k reševanju problema.