ališa napisal/-a:jaz sem imela svoj prvi spolni odnos pri 21 letih. moj fant je to da sem devica sprejel malce presenečeno in me je tudi vrprašal kako to da še nism. povedala sem mu da je bila to moja osebna odločitev ...in vse kar mi je rekel je bilo da on full spoštuje to mojo odločitev. in d je zelo lepo to slišat v današnjih časih!
Potem te je pa podrl, kajne?
Če bi bilo tako super ne seksat, bi bila devica še zdaj.
ne je bla najina skupna odločitev in želja obeh. nevem zakaj bi morale današnje punce vsakemu fantu dati?!
ališa napisal/-a:jaz sem imela svoj prvi spolni odnos pri 21 letih. moj fant je to da sem devica sprejel malce presenečeno in me je tudi vrprašal kako to da še nism. povedala sem mu da je bila to moja osebna odločitev ...in vse kar mi je rekel je bilo da on full spoštuje to mojo odločitev. in d je zelo lepo to slišat v današnjih časih!
Potem te je pa podrl, kajne?
Če bi bilo tako super ne seksat, bi bila devica še zdaj.
ne je bla najina skupna odločitev in želja obeh. nevem zakaj bi morale današnje punce vsakemu fantu dati?!
Sj današnje punce nebi rable nč dat, lhk si tut kdaj vzamemo.
Inside every blonde is a blonder blonde waiting to get out.
Alwaleed napisal/-a:Potem te je pa podrl, kajne? Če bi bilo tako super ne seksat, bi bila devica še zdaj.
Ja, je bila "skupna odločitev". Kar pomeni, da te ni prepričeval - "veš kaj, saj vem, da bi rada, ampak daj še malo počakat, meni se že zdaj seksat ne zdi najbolj pametno, mislim, da si še premlada"
Z drugimi besedami, "spoštoval" je to, da nisi fukala pred njim in da te je lahko razdevičil.
Če bi te pa prej spoznal, bi te pa hotel razdevičiti tudi takrat.
Alwaleed napisal/-a:Potem te je pa podrl, kajne? Če bi bilo tako super ne seksat, bi bila devica še zdaj.
Ja, je bila "skupna odločitev". Kar pomeni, da te ni prepričeval - "veš kaj, saj vem, da bi rada, ampak daj še malo počakat, meni se že zdaj seksat ne zdi najbolj pametno, mislim, da si še premlada"
Z drugimi besedami, "spoštoval" je to, da nisi fukala pred njim in da te je lahko razdevičil.
Če bi te pa prej spoznal, bi te pa hotel razdevičiti tudi takrat.
to pa še zdaleč ni res! ...nevem kako lahko ocenjujete nekega človeka če ga sploh ne poznate!
ališa napisal/-a:moj fant je to da sem devica sprejel malce presenečeno in me je tudi vprašal kako to da še nism. povedala sem mu da je bila to moja osebna odločitev ...in vse kar mi je rekel je bilo da on full spoštuje to mojo odločitev. in d je zelo lepo to slišat v današnjih časih! ...tko da le pogumno
Vprašanje: kolk časa po tej izjavi sta potem sexala? Mislm, da tale podatek manjka fantoma, ki tko vneto komentirata tle..
^^actually, ima veze - zihr je razlika (vsaj jz jo vidim) v tem, če sta že 5 minut al pa šele 5 tednov po tem "priznanju" sexala.
In pomoje je fora v tem:
Horus napisal/-a:Edin detajl je, da je dejansko mogoče, da se mu je zdelo spoštovanja vredno to, da si bila še devica, ker je pač to dandanes eksotika. Te pa verjetno res ne bi čakal predolgo.
purple_rain napisal/-a:^^actually, ima veze - zihr je razlika (vsaj jz jo vidim) v tem, če sta že 5 minut al pa šele 5 tednov po tem "priznanju" sexala.
V bistvu je bolj vprašanje, ali je bilo 5 dni ali 5 mesecev. In če je bilo 5 mesecev, ali je še kakšno drugo kuril vmes.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
ališa napisal/-a:še obstajajo fantje, ki so pripravljeni čakati!
Potem pa povej... Kako dolgo je čakal?
3 leta?
Ker če bi te spoznal pri 18-ih, ko še nisi bila pripravljena seksati, in bi res cenil tvojo vzdržnost, potem bi te moral čakati do 21-ega, ko si se počutila pripravljena...