Sluts & Studs - enkrat za vselej

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:38, skupaj popravljeno 1 krat.
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a norolescentka »

Horus napisal/-a:
Sicer pa Ad hominem v odgovor na preprosto prošnjo, da svoje mnenje nedvoumno izjaviš? Zelo zelo zanimivo xD

ja posebna sorta sem. daj me v formalin :roll:
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objava Napisal/-a puma »

Horus napisal/-a:Ahja, sem pozabil napisati, da ta topic ni mišljen kot prepričevanje ampak razlaga. Če pa komu razlaga ni všeč, še ne pomeni, da ne drži.

prav tako ne pomeni, da drži :D ... opisal si namreč le svoj pogled in tako pač ti vidiš na svet, kar pa ne pomeni, da je edina resnica tega planeta in kot takšna tudi sveta in nedotakljiva :D

moj vidik izhaja iz tega, da je za ženske pač lažje priti do sexa in od tod vsa frustracija moškega spola, ki na vsak način hoče ženske, ki uživajo v sexu in se ne vežejo samo za enega moškega prikazati kot moralno plehke in psihično motene ... medtem pa za to isto dejanje, moškega kujejo kot uspešnega osvajalca. Heh ... le kdo bi imenoval takšnega moškega uspešnega osvajalca? ... frustriranci bi bil moj odgovor :D
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

puma napisal/-a:

moj vidik izhaja iz tega, da je za ženske pač lažje priti do sexa i

In zato ženska z veliko črticami nikoli ne bo imela istega statusa, kot tip z veliko črticami.Čisto enostavna logika.

Sej razumeš, samo strinjati se ne želiš, ker si ženska. :D
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objava Napisal/-a puma »

Džeki napisal/-a:
puma napisal/-a:

moj vidik izhaja iz tega, da je za ženske pač lažje priti do sexa i

In zato ženska z veliko črticami nikoli ne bo imela istega statusa, kot tip z veliko črticami.Čisto enostavna logika.

Sej razumeš, samo strinjati se ne želiš, ker si ženska. :D

lol ... zdaj pa gremo na seksistične podtone, ker nič druga ne pali al kako? ajme ajme đeki :D

frustracije so tiste, ki vodijo do obsojanja ... in le poglej poglej kdo ponižuje žensko z 30 tipi in poveličuje moškega z 30 ženskami ;)
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rinca »

še dobro da nekatere ta teorija sploh ne gane...jst še danes ne vem točne cifre s kolkimi je moj spal, pa sva poročena. in enako on zame ne. mogoče bi lahko drug za drugega izračunala približno cifro, če bi se spomnila kaj sva se vse pogovarjala o bivših, pa se ne obremenjujem s tem. vem da ni pretiraval z ONSji, vem da ni varal...to je pa približno vse kar me tukaj zanima.

se pa strinjam s teorijo, da je ženski lažje priti do seksa kot tipu :twisted:
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
serena86
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a serena86 »

No ja, veliko časa so taki in podobni predsodki res obstajali (in še vedno obstajajo). Ker pa se moderniziramo in zagovarjamo enakopravnost spolov, potem moramo te predsodke opustit.

Dejstvo je, da tudi ženske imamo potrebo po seksu, tako kot moški. Ampak povprečne ženske uporabljajo zgornje možgane, zato svojo energijo lahko osredotočijo tudi na kaj drugega. Povprečni moški pa uporablja predvsem spodnje možgane (še posebej ko so mladi in jim je to smisel življenja), zaradi česar res zgleda, da si želijo več seksa kot ženske, torej da je po ženskah več povpraševanja kot po moških.

Ampak če predpostavljamo, da ženske izbirajo, potem je seks z njimi bolj dragocen kot z moškimi, ker so težje dostopne. In če je po eni teoriji seks z ženskami manj vreden, po drugi pa več vreden, se to izenači in je seks z žensko enako vreden kot seks z moškim.

Dejstvo pa je tudi, da vedno več žensk uporablja instinkt in torej vedno več žensk išče moške za seks. Tudi moški se vedno bolj urejajo in cenijo in ne poberejo vsako žensko, ki se jim ponudi ali pride na pot, tako da tudi moški izbirajo (dejansko so vedno bolj izbirčni). Torej je povpraševanje po ženskah samo navidezno višje kot povpraševanje po moških. In ker oba spoli izbirajo, ni seks z nobenim od njiju več vreden.

Torej, če je ženska s 30 tipi k***a, je tudi moški s 30 ženskami p****c. :P ker pa smo v moderni družbi in je to postalo že vsakdanje, se taka ožigosanja skoraj ne uporabljajo več, ampak so ljudje s 30 partnerji samo "bolj spolno aktivni". :D
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Ne gre za predsodke, gre enostavno za to, KAJ nekdo lažje doseže, drug pa težje.

-Za povprečnega moškega je dobiti žensko samo za seks dosežek.
-Za povprečno žensko ni dobiti tipa samo za seks noben dosežek.

Namenoma sem pri obeh poudaril povprečje, da mi zdaj ne bi z nekimi zvezdniki, o katerih sanjate, uletavale.

Veliko črtic tipa priča o tem, da je pri ženskah zaželjen, kar je pozitivno.

Veliko črtic ženske priča o tem, da je dokaj neselektivna pri izbiri spolnih partnerjev.

Vsaj jaz nisem nikjer napisal, da je ženska z veliko črticami kurba.Jasno pa mi je, na podlagi enostavne logike, da tudi asica ne more biti, četudi velja tip, ki je položil veliko (sploh lepih) žensk za "asa".

Za žensko, sploh za lepo žensko, pač ni noben dosežek dobiti seks od več tipov.

---------------

Za žensko je dosežek dobiti kvalitetnega tipa za resno razmerje, v katerem je samo z njo in nobeno drugo. Tu marsikatera s super štelom pogori, o čemer pričajo tudi posti na forumu. :cool:
Uporabniški avatar
serena86
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a serena86 »

kdo govori ali sanjari o nekih zvezdnikih? jaz sm govorila na splošno. tudi nisem komentirala nobenega tvojega posta, ampak temo na splošno, tako da nisem rekla, da si ti to kje napisal. dvomim tudi, da je tako težko dobiti žensko za ons. zakaj se o tistih "črticah" ne strinjam, pa sem že povedala.
če govorimo o lepi ženski, ne govorimo več o povprečju. in za tisto je valda jasno, da bo dokaj enostavno dobila seks od večine moških.
dobit kvalitetnega tipa za razmerje je pa res težko, o tem ni nobenega dvoma. ampak tu ni bilo govora o resnih razmerjih, ampak o easy seksu, kolikor sem razumela.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

A samo jaz tegale ne razumem čisto dobro??

sredina gaussove krivulje, 7-8 na vizualni lestvici 1/10

Sredina gaussove krivulje je 7-8 na lestvici 1-10?? :gruebel: A ni bila včas sredina na sredi, to je nekje okol 5-6?
Uporabniški avatar
Elle.*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Elle.* »

Zvoncica, Horusova logika. :roll:
Inside every blonde is a blonder blonde waiting to get out.
Rhea
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Frigate Bay

Neprebrana objava Napisal/-a Rhea »

Džeki napisal/-a:Veliko črtic ženske priča o tem, da je dokaj neselektivna pri izbiri spolnih partnerjev.

Bullshit.

Glede na to, da je ponudba moskih zainteresiranih za zabavo toliko vecja kot ponudba zensk zainteresiranih za zabavo, je lahko se tako povprecna zenska pri izbiri zelo izbircna, da narise tistih n crtic.

Po drugi strani, kot ste se izrazili fantje tukaj, pa je moskemu dosti tezje narisati tistih n crtic zaradi toliko manjse ponudbe, kar posledicno pomeni, da se morajo fantje sprijaznit tudi z "nizjo kvaliteto", kar spet pomeni, da si niti pod razno ne morejo privoscit bit tako izbircni kot povprecna zivahnica.

Torej, kdo je tukaj bolj selektiven?

:P
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objava Napisal/-a Alwaleed »

Horus, tvoja poanta je, da ljudje cenimo tiste, ki premagajo ovire. Tebi se zdi, da ženska z veliko partnerji ni rabila premagat nobene ovire, moški z veliko partnerkami pa jo je moral. (Ali pa je bil neselektiven, kot je napisala Rhea.)

To je do neke mere res, in je lahko en od razlogov za predsodke do žensk, ki več seksajo. Se mi pa zdi, da to ni glavni vir predsodka.

Mislim, da je s stališča moškega glavni vir tega predsodka to, da ne želi vzgajati tujih otrok. Druge ženske pa tiste, ki so promiskuitetne, obsojajo zato, da bi se od njih diferencirale in se potencialnim partnerjem prikazale kot vredne investicije.

Vse to pa ne spremeni dejstva, da noben od teh predsodkov v današnjem času nima več vrednosti. Vprašanje ni, zakaj imajo ljudje predsodke do žensk, ki rade seksajo, temveč, ali bi morali imeti takšne predsodke. Na to pa je odgovor ne. Razlagati predsodke drugih je eno, ampak kdor pa dejansko misli, da je ženska, ki rada seksa, kurba, je zataknjen z glavo v preteklosti in bi rabil osvežit spomin o tehnoloških dosežkih zadnjih 100 let, zaradi katerih so takšni predsodki neumni.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Rhea napisal/-a:Bullshit.

Glede na to, da je ponudba moskih zainteresiranih za zabavo toliko vecja kot ponudba zensk zainteresiranih za zabavo, je lahko se tako povprecna zenska pri izbiri zelo izbircna, da narise tistih n crtic.

Po drugi strani, kot ste se izrazili fantje tukaj, pa je moskemu dosti tezje narisati tistih n crtic zaradi toliko manjse ponudbe, kar posledicno pomeni, da se morajo fantje sprijaznit tudi z "nizjo kvaliteto", kar spet pomeni, da si niti pod razno ne morejo privoscit bit tako izbircni kot povprecna zivahnica.

Torej, kdo je tukaj bolj selektiven?

:P

Lahko obračaš besede, ampak..

Ponudba moških, ki so na voljo za ONS, f-frenda..je ogromna
Ponudba žensk, ki so na voljo za ONS, f-frenda...je relativno mala

Jebach, ki hoče narisati 100 črtic, ima težko delo.
Jebachica, ki hoče narisat 100 črtic, ima zelo lahko delo.

Sploh ne vem, kako se lahko v luči teh enostavnih dejstev še kdo sprašuje, zakaj ženske z veliko črticami nimajo istega statusa, kot moški z veliko črticami.
Odgovori