Zakaj se nekateri moški obnašajo tako kot se ...
-
- Cosmopsiho
- Roberta R.
- Cosmopolitanka
- delusional
- Cosmopsiho
- delusional
- Cosmopsiho
Ilovecoffe, tale tvoja usodna ženska ali pa če jih je bilo več, v katere si bil zaljubljen... misliš, da one so se kdaj spustile tako nizko, da so ble komu ff?
misliš, da so ble po koncu veze tako razočarane, da se niso hotele več vezat in še zdaj obujajo spomine, kako so bile nekoč zaljubljene vate in čakajo da se jim bo to ponovilo pri kom drugem?
o spet vidim, da ma Saška lendero nov komad. spet je posvečen njenemu bivšemu. baje da je bla z nekim tipom ki ni mogu prebolet bivše. zato je nastal un komad Levinja (kao najprej se bori za njegovo ljubezen) in pol un komad Ne grem na kolena, ne bom več senca njena. ko se je dokončno odločla, da s tem tipom ne bo nč, ker najbrž se še zdej joče za to bivšo. Saška pa poročena s tem Mihcem s katerim ma otroka, skoz pa poje o tem kako je bla zatreskana v unega.
misliš, da so ble po koncu veze tako razočarane, da se niso hotele več vezat in še zdaj obujajo spomine, kako so bile nekoč zaljubljene vate in čakajo da se jim bo to ponovilo pri kom drugem?
o spet vidim, da ma Saška lendero nov komad. spet je posvečen njenemu bivšemu. baje da je bla z nekim tipom ki ni mogu prebolet bivše. zato je nastal un komad Levinja (kao najprej se bori za njegovo ljubezen) in pol un komad Ne grem na kolena, ne bom več senca njena. ko se je dokončno odločla, da s tem tipom ne bo nč, ker najbrž se še zdej joče za to bivšo. Saška pa poročena s tem Mihcem s katerim ma otroka, skoz pa poje o tem kako je bla zatreskana v unega.
-
- Komunikatorka
delusional napisal/-a:ne, takšne punce kot si jo spoznal 5 ali 10 let nazaj, ne boš spoznal več.
takšne pridne in vredu punce so zdaj vse v vezah in si počasi že ustvarjajo družine
Mal preveč let si mi dala pomojem

Sicer pa ne spadam v tvojo splošno teorijo - (sicer to lahko rečem sedaj kot general po bitki, ko je vse za mano), ampak najbol sem se zaljubil po 25, po tem, ko sem imel že več resnih vez (najdaljšo 4 leta).
Lej, če ti nimaš več upanja ne projeciraj tega na mene

- delusional
- Cosmopsiho
veš, mene zgodovina enega tipa ne zanima... razen v primeru, ko tako vpliva na njegov sedanji lajf in razmišljanje kot pri tebi...
takih razočarancev kot si ti je tooooooooooooolk....
še en primer: kolegica je spoznala odvetnika, 33 let starega, se pravi 10 let starejšega. tip ima luksuzno stanovanje, avto, položaj. po 2 pijačah jo je tretjič povabil že v svoje stanovanje (kolegica mlada in naivna, nikol se ni tega šla). aja, to je stalna praksa tega tipa. njegov najljubši komad pa je: Strta duša.
a je potrebno še kej dodat?
ufffffffffffff, bejži, teči teči od takih razočarancev!!!!!!!!!!
takih razočarancev kot si ti je tooooooooooooolk....
še en primer: kolegica je spoznala odvetnika, 33 let starega, se pravi 10 let starejšega. tip ima luksuzno stanovanje, avto, položaj. po 2 pijačah jo je tretjič povabil že v svoje stanovanje (kolegica mlada in naivna, nikol se ni tega šla). aja, to je stalna praksa tega tipa. njegov najljubši komad pa je: Strta duša.
a je potrebno še kej dodat?
ufffffffffffff, bejži, teči teči od takih razočarancev!!!!!!!!!!
-
- Komunikatorka
delusional napisal/-a:Ilovecoffe, tale tvoja usodna ženska ali pa če jih je bilo več, v katere si bil zaljubljen... misliš, da one so se kdaj spustile tako nizko, da so ble komu ff?
delusional, njihov stvar, če so mele FF ali ne. Spet govoriš o tem, kako je nizkotno bit FF... to je tvoja percepcija - remember. Kot sem ti že napisal - raje bejba, ki je imela 20 FF pa še 10 bivših pa še XX avantur in sem ji jest super... kokr ena devica Marija, ki je imela 3 resne fante in potem, ko je z mano še premišljuje o enem izmed njih.
No, ko me že to sprašuješ, nedavno sem dobu MSG od punce, s katero sva se res ujela, pač naneslo je tko, po pol leta molka. Pa mi piše, kako me pogreša in kako je blo super, v istem dahu, da ima novega fanta in potem, kako težko je doživet spet neki tazga kot sva mela z nekom drugim. Tko da nevem... ti men povej

- delusional
- Cosmopsiho
-
- Komunikatorka
Lej, več kokr to, da pazim, da se brigam zase in da drugih žensk ne zjebem ne morem. Strto srce in razočaranje pa se s časom pozdravita, po izkušnjah pri puncah hitrej, pri fantih lahko mal dlje traja - kot sem ti napisal pr men ene 2 leti.
Tko da - ti bom rekel - lih tko kokr morm jest ujet "okno" pri eni uredu punci, da bo lih samska in za vezo (seveda ob predpostavki, da jest tut), boš ti ujela "okno" pri enem "razočarancu".
Zdej mam pa dost, fajn debata, samo zuni je še lepši sonček. ČAW
Tko da - ti bom rekel - lih tko kokr morm jest ujet "okno" pri eni uredu punci, da bo lih samska in za vezo (seveda ob predpostavki, da jest tut), boš ti ujela "okno" pri enem "razočarancu".
Zdej mam pa dost, fajn debata, samo zuni je še lepši sonček. ČAW
-
- Komunikatorka
delusional napisal/-a:pa kako lahko ne maraš žensk, ki še vedno obujajo neke spomine na bivše, če si pa ti isti?
Sej jo maram, še preveč

...odgovor na tvoje vprašanje: ker se zavedam, da se lahko kaj hitro znajdem v koži takega fanta, ko me bo ena pohopsala po eni super-faktor-X vezi, ki se ni obnesla, pri meni bo pa pač vidla vse objektivne kvalitete, ki ji bojo odgovarjale...
Zdej pa res... nehi me spraševat naprej... dost je blo...

- delusional
- Cosmopsiho
aja, kwa naj ti povem glede unega primera. meni je čisto vse jasno.
dobr veš, da če se boš eni prepustil in ne boš več nedosegljiv jebač ampak en običen tip, kot je uni od une.. da pol obstaja možnost da te bo prevarala s kakim jebačem. in tega te je še bolj strah,kot tega, da bi ostal sam. oh joj.
um in ne, ne iščem okna pr kakmu razočarancu. isuse, sam to ne.
potem pa super, da sta se našla 2 razočarana v ljubezni.
glede tiste punce... vidva nista bila v vezi. in kak X faktor, kaj si zmešan. ti si bil nedosegljiv jebač. uni ki hodi z njim je pa copata. valda je bil z nedosegljivim jebačem večji adrenalin.
dobr veš, da če se boš eni prepustil in ne boš več nedosegljiv jebač ampak en običen tip, kot je uni od une.. da pol obstaja možnost da te bo prevarala s kakim jebačem. in tega te je še bolj strah,kot tega, da bi ostal sam. oh joj.
um in ne, ne iščem okna pr kakmu razočarancu. isuse, sam to ne.
IloveCoffee napisal/-a:
Sej jo maram, še preveč![]()
potem pa super, da sta se našla 2 razočarana v ljubezni.
glede tiste punce... vidva nista bila v vezi. in kak X faktor, kaj si zmešan. ti si bil nedosegljiv jebač. uni ki hodi z njim je pa copata. valda je bil z nedosegljivim jebačem večji adrenalin.
-
- Komunikatorka
To si mal pomešala zdej. Tist, da jo maram nanašal na bivšo. Ne na FF. Al kaj si ti mislna. Sicer pa hvalabogu se vseskup pomirja.
Kar se iskanja okna pri razočaranih tiče pa... škoda, boš zgleda tut ti sama, razen če boš mela enga 20-25
...pa to govorim bol zato, da ti vrnem, kot zares, ker ti želim, da najdeš kar hočeš.
Kar se iskanja okna pri razočaranih tiče pa... škoda, boš zgleda tut ti sama, razen če boš mela enga 20-25

- delusional
- Cosmopsiho
ja, rajše kot da sem s takim kot si ti, ki je že doživel ljubezen svojega življenja in v zvezi z njo marsikaj kar misli, da se bo težko ponovilo...
ne...
sem že bla s takim.
vem, da če bi z njim ostala, bi se obesil v garaži, ko bi se ona poročila.
vem, da če bi z njim mela otroka, bi on razmišljal, kako bi blo, če bi ga rodila ona.
se pa najdejo tudi tipi, ki še niso razočarani. sicer zelo redki.
ma jaz sem se odločla, da bom živela. vi pa čakajte. in bom mela 2. enga cepca in enga jebača. tko kot ta, ki ti je pisala.
aja, pa za 3 jebače, se bom definitivno vsako leto pozanimala, če so našli tisto, kar so iskali.
ne...
sem že bla s takim.
vem, da če bi z njim ostala, bi se obesil v garaži, ko bi se ona poročila.
vem, da če bi z njim mela otroka, bi on razmišljal, kako bi blo, če bi ga rodila ona.
se pa najdejo tudi tipi, ki še niso razočarani. sicer zelo redki.
ma jaz sem se odločla, da bom živela. vi pa čakajte. in bom mela 2. enga cepca in enga jebača. tko kot ta, ki ti je pisala.
aja, pa za 3 jebače, se bom definitivno vsako leto pozanimala, če so našli tisto, kar so iskali.
-
- Komunikatorka
- delusional
- Cosmopsiho
ma jaz sem razočarana samo zaradi jebačev, ki jih nisem mogla dobit. pa tudi če so v resnici gnili tipi. jih bom pa spremljala, če bodo našli tisto o čemer sanjajo. ker do zdaj še nobeden ni.
drugače pa še nisem doživela ljubezni svojega življenja in marsičesa še nisem doživela.
Ilovecoffe, torej ti si bil noro zaljubljen v eno žensko, ki ti je bla the one, ampak kontra ni blo tko, je bla še vedno zaljubljena v svojega bivšega.. zdej pa ti še vedno jokaš za njo - to bivšo in počasi jo pozabljaš?
aja, in še potem je stekla k bivšemu, k si rekel, da veš kako je če si skenslan zarad druge osebe.
zgleda da tebe privlačijo ženske, ki majo čustva drugje, sam pri tebi ne. mogoče te ne privlači to dejstvo, ampak energija, ki jo take oddajajo in to da te ne dušijo, ker itak od tebe nč nočejo.
in tisti, ki imajo ONS niso jebači, ampak imajo samo srečo, da nek večer srečajo žensko, ki se je odločla, da se bo napila in poseksala z enim neznancem, ker je npr. končala s tipom.
drugače pa še nisem doživela ljubezni svojega življenja in marsičesa še nisem doživela.
Ilovecoffe, torej ti si bil noro zaljubljen v eno žensko, ki ti je bla the one, ampak kontra ni blo tko, je bla še vedno zaljubljena v svojega bivšega.. zdej pa ti še vedno jokaš za njo - to bivšo in počasi jo pozabljaš?
aja, in še potem je stekla k bivšemu, k si rekel, da veš kako je če si skenslan zarad druge osebe.
zgleda da tebe privlačijo ženske, ki majo čustva drugje, sam pri tebi ne. mogoče te ne privlači to dejstvo, ampak energija, ki jo take oddajajo in to da te ne dušijo, ker itak od tebe nč nočejo.
in tisti, ki imajo ONS niso jebači, ampak imajo samo srečo, da nek večer srečajo žensko, ki se je odločla, da se bo napila in poseksala z enim neznancem, ker je npr. končala s tipom.