S koliko partnerji ste bili prej prijatelji?
Ko mi je mama pred nekaj leti dajala nasvete, kako osvojit punco, sem se samo za glavo prijel (beri: če bi upošteval njene nasvete, bi pogorel že, ko bi zinil prvih nekaj besed). Drugače povedano: lev nikoli ne vpraša antilopo, kako se lovi antilope.Horus napisal/-a:Karkoli bodo uni Kazanove napisal kot nasvete, bo se zmeraj boljse od kateregakoli nasveta, ki bi ga dala tipu zenska
- Roberta R.
- Cosmopolitanka
do zdej sem imela tri bolj resne zvezice, in z vsem sem bla najprej prijateljica.. s trenutnim sva bla eno leto samo kolega, preden sva začela..
Sm pa kr mal presenečena, da sem očitno ena izmed redkih.. dobro, vsakemu svoje..

Sm pa kr mal presenečena, da sem očitno ena izmed redkih.. dobro, vsakemu svoje..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
- Roberta R.
- Cosmopolitanka
-
- Cosmopsiho
z enim od dveh. ampak nisva bila ravno best friends. pač družli smo se in žurat hodli.
Zadnjič spremenil floribunda, dne 15. Feb. 2011 15:57, skupaj popravljeno 1 krat.
z mojim sedanjim fantov se poznava celo življenje (soseda). najprej sva bila le živjo za živjo, malo več kot leto nazaj pa sva začela hodit na pijačke itd... vleklo se je malo več kot leto, potem sva ugotovila da ni le ''prijateljstvo'' ampak tudi nekaj več
zdaj sva skupaj in je prav posebna zveza nekako drugačna kot ostale do sedaj
)

0. druženje par tednov pred začetkom razmerja jaz ne štejem kot prijateljsvo.
nikoli me še ni zadelo kar iznenada in bi spoznala da sem zaljubljena v svojega prijatelja. niti ne poznam parov, ki bi bili prej res pravi prijatelji. znanci/kolegi ja, prijatelji v pravem pomenu besede pa ne. čeprav bojda naj bi bila razmerja, ki se razvijejo iz pravih prijateljstev najtrajneša (statistično).
nikoli me še ni zadelo kar iznenada in bi spoznala da sem zaljubljena v svojega prijatelja. niti ne poznam parov, ki bi bili prej res pravi prijatelji. znanci/kolegi ja, prijatelji v pravem pomenu besede pa ne. čeprav bojda naj bi bila razmerja, ki se razvijejo iz pravih prijateljstev najtrajneša (statistično).