ni mu do sexa?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^žal nimam sam jz težav s tabo.. da je očitno on tisti čudni skupni imenovalec..
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

claire napisal/-a:torej sex s tabo ni nič posebnega in si lahko zamenljiva.

Ne ravno kontra :) Ampak ti ne kapiraš. Vsi so me hvalili kako je dobro z mano, čeprav med ženskami ni nekih bistvenih razlik.

Ampak nisem zato na forumu, da se bom hvalila s sexom, ker mam še druge vrline.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

sanjaanja napisal/-a:
Evo to. Ti si dojela bistvo. Vse ocene enake, po drugi strani se pa govori kakšne razlike so. Ocene na forumu torej niso realne. Je pa res, da moji ljubiji so vsi govorili, da v končni fazi ni neke razlike med ženskami.

Seveda da niso realne, ampak to ni poanta tega. Saj se tud ženske med sabo razlikujemo, npr. eni na primer najbolj paše orala in naleti na enega, ki jo rad kakovostno nudi, pa je volk sit in koza cela in dobu na cosmoju 10tko. Ko bo naletel na drugo žensko, ki ji orala ne bo dogajala toliko ga bo dojemala drugače in bi mu prlimala imaginarno zapisano 7ko. Njegova tehnika bo ostala isti, dojemanje njega s strani ženske pa ne.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

^^ kako?
a vrline so pa različne? a tako? a ni da ko sesteješ pluse in minuse, dobiš v povprečju enake vrline pri vseh? aha! to pri tebi velja samo za sex! sexajo pa vsi enako. pa res no. ..
skupni imenovalec... (tega TI ne kapiraš, da si ta imenovalec TI!))
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

Tearjerker napisal/-a:Saj se tud ženske med sabo razlikujemo, npr. eni na primer najbolj paše orala in naleti na enega, ki jo rad kakovostno nudi, pa je volk sit in koza cela in dobu na cosmoju 10tko. Ko bo naletel na drugo žensko, ki ji orala ne bo dogajala toliko ga bo dojemala drugače in bi mu prlimala imaginarno zapisano 7ko. Njegova tehnika bo ostala isti, dojemanje njega s strani ženske pa ne.

Seveda, ampak to bo ocena dveh žensk. Torej povprečje 8,5. Če bi ga pa ocenilo 50 žensk, bi bilo pa povprečje predvidevam, da višje, ker predvidevam, da večini žensk orala paše. Bo pa mogoče dobil 9,5. In če eni paše orala, drugi pa ne, še ne pomeni, da je moški slabši v postelji, ampak je le potreba žensk različna.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

sanjaanja napisal/-a:
barbie_girl_85 napisal/-a:seveda je isto.....erekcija, penetracija, ejakuacija :D Če gledamo na splošno. Drugače pa so velike razlike (v kvaliteti, kvantiteti, preferencah, načinom seksa, ...)

Si že seksala z nekom, ki preferira žensko dominacijo? Si seksala z nekom, ki je rad "glavni"? Kako do kurca je lahko enako?!?!?
Majhen k, velik k, spretne roke, oralne tehnike..... Ma razlik je kokr hočeš....

Seveda, če si imela neizkušene in izkušene. Če si pa imela že ne tako mlade fante, ki so imeli za sabo že vsak po par punc pa ni neke razlike.
Ampak pazi, nisem rekla, da ni razlik, ampak v povprečju ni razlike. To pomeni, ker vem, da jih 50% ne bo razumelo, da eden bolje liže, edein ima boljšo, tehniko, drugi spet nekaj drugega, končna faza je pa ista, povprečje vsega skupaj se nekako ne razlikuje. Po mojih izkušnjah ne.
To ni res, ker je moja bivsa imela bivse, ki so bili v vsem slabsi od mene, kljub vecji izkusenosti. Pa kaksen je mel majhnega in sploh ni niti blizu temu, da bi lahko konkuriral. Izjava, da je vse ravno, se mi zdi zgresena, ker sm na lastne oci vidu da to zdalec ni res. Tudi izven seksa poznam ljudi, ki so v vsem boljsi od mene.
Treba se je znebit romanticiranja, da smo si ljudje enakovredni, ter da je vsak clovek unikat, ki ima nekaj za ponudit, za vsako stvar kjer je slabsi od nekoga drugega. Eni ljudje so preprosto boljsi.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kalanhoja »

^^ In kako ti veš kakšno so bili njeni bivši? :D
A manjše pomeni tudi slabše :?
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

meni se zdi, imho, da je seks čisto različen od para do para.

nekateri v meni vzbuijo nežnejšo plat, drugi bolj živalsko. eni imajo raje take pozicije, drugi drugačne. eni so voajerji, drugi ne. eni radi seksajo zunaj, eni pod tušem, tretji preferirajo posteljo, četrti spet celo stanovanje.

in tako v nedogled. malo matematike 4ega letnika in ni šans, da so v povprečju olj ali manj vse kombinacije iste. ma ntii podobne.
al mam pa samo js tako pestro zbirko.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

kalanhoja napisal/-a: A manjše pomeni tudi slabše :?

seveda. eno je normalen tič (14cm). drugo je majhen tič. absolutno se majhen tič ne more primerjati z velikim. pa če je fant akrobat. in pguljene fraze kot so "velikost ni pomembna" so le vljudnostne.
isto kot če ima punca 30 kil več od fanta, je ta ne more sexati tako, da jo dvigne, prisloni k steni... torej ima punca z normalno telesno težo veliko prednost in je spet "mi je vseeno koliko tehtaš" le vljudnostna fraza.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
mateja79
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a mateja79 »

Tudi meni se zdijo moški različni, a zaradi teh razlik še ne bi mogla določiti, da so zaradi tega eni boljši, oziroma slabši. Pri enih je nekaj boljše, pri drugih drugo. Pri vsakem se najde nekaj dobrega in nekaj slabega, končni rezultat je pa skoraj isti. Opažam pa eno bistveno razliko, res konkreten primer: pri nekaterih nisem doživela, da ne bi imel že trdega, ko je potegnil hlače dol. Res vedno je stal. Medtem, ko nekateri rabijo nekaj, da jim vstane.
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kalanhoja »

claire napisal/-a:
kalanhoja napisal/-a: A manjše pomeni tudi slabše :?

seveda. eno je normalen tič (14cm). drugo je majhen tič. absolutno se majhen tič ne more primerjati z velikim. pa če je fant akrobat. in pguljene fraze kot so "velikost ni pomembna" so le vljudnostne.
isto kot če ima punca 30 kil več od fanta, je ta ne more sexati tako, da jo dvigne, prisloni k steni... torej ima punca z normalno telesno težo veliko prednost in je spet "mi je vseeno koliko tehtaš" le vljudnostna fraza.

Glede kg se strinjam, ampak zaradi tega ni fant slabši. 5 cm razlike v tiču pa jaz v kvaliteti ne občutim.
mateja79
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a mateja79 »

Tisti z majhnimi so boljši, ker se bolj trudijo v tehniki. Tisti z veliki so pa tako samozavestni, da mislijo, da je dolžina vse. Res ima vsako svoje prednosti.

Joj pa čist smo izven teme. Se opravičujem.
Uporabniški avatar
urska.pavlic
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: domzale
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a urska.pavlic »

jaz se ćist strinjam z matejo79 ,ker imam jaz tudi tipa že 7 let in je manjši od mene, ampak še vedno se je potrudil toliko časa kot mu je dajala sapa iudi 9 ur ,če ne štejem pavz pa čika :knuddel:
zvezdica
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

urska.pavlic napisal/-a:jaz se ćist strinjam z matejo79 ,ker imam jaz tudi tipa že 7 let in je manjši od mene, ampak še vedno se je potrudil toliko časa kot mu je dajala sapa iudi 9 ur ,če ne štejem pavz pa čika :knuddel:

kake ima to zveze da je manjši od tebe? just asking...
drugač pa 9 ur sexa, men je to mal velik, oz. ful velik, pa sej ne moreš sele dneve sam sexat, so še drugi opravki :lol:
Odgovori