Kako si predstavljaš uporabnika vizualno??
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
- positive vibration
- Cosmofrik
- positive vibration
- Cosmofrik
emanuela je res ko volk, vse nas prebere.
positive vibration, tudi ti si bila kar uspešna. recimo.
ok, emanuela ..... oblači se v naravne barve, ima svoj edinstven stil, ki pa vseeno ne bije v oči. predstavljam si jo kot mirno in premišljeno osebo, ki veliko opazuje.
temne oči in temni lasje, polt svetlejša. suha in visoka.

ok, emanuela ..... oblači se v naravne barve, ima svoj edinstven stil, ki pa vseeno ne bije v oči. predstavljam si jo kot mirno in premišljeno osebo, ki veliko opazuje.

As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
goofy, hmm: suhcena, cirka 170cm, srednje dolgi kostanjevo rjavi lasje, lepe zelene oke. tak stajliš cool but classy stil. ma rajši večje (usnjene) torbe, da lahko kakšno knjigo not vtakne in jo nosi s sabo. neki tazga
pa v kolikor se po Lj prevaža s kolesom, ne z busi, je kolo tako mal starejše, ampak zrihtano (rdeče al pa modre barve, recimo).
(ne vem od kje mi to kolo)

pa v kolikor se po Lj prevaža s kolesom, ne z busi, je kolo tako mal starejše, ampak zrihtano (rdeče al pa modre barve, recimo).
(ne vem od kje mi to kolo)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Buubbi, blizu
Pisana ja, stil tut, nakita mam bolj malo (verižco s srfkom okol vratu pa par stalnih usnjenih zapestnic na roki), chill is my specialty, nasmešek je pa ipak obvezen! Lasje pa oke prva varianta, s tem da je svetlo rjava trenutno bolj želja oz. v planu (sem se lih farbala in je bolj temna ven udarla), oke so pa rjavozelene. Laski ravni. Bi blo pa top met naravno mal bolj valovite, so mi všeč, sam se mi jih ne da kodrat al karkoli 

Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!