Kalup ali lastno mišljenje?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:40, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rinca »

^^ampak kej preveč komplicirat pa tud ni treba.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

Je RES tako težko na vprašanje "A vidva kej planirata" odgovorit:"Ne še" in se nasmehnit? Ne štekam, kje je big deal. Pa takih tem je blo že na stotine.
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rinca »

miss-sixty napisal/-a:barbie_girl; kalup (stereotipno mišljenje) je zame mišljenje, da moraš imet do 30.ga leta vsaj enega otroka, imet moža in urejeno družinsko življenje. O faksu ne duha ne sluha, kajpak.
Izven kalupa je pa vse, kar sm js naštela da si želim - se pa strinjam, da je tudi to nek "kalup" ampak takšen, kot si ga dela vsak sam ;)

zakaj ti pa do 30. ne bi ratal narest faksa in imet vsaj enega otroka? (govorim iz lastnih izkušenj :wink: ) drugo je, če si tega ne želiš.

mama in tetke te sprašujejo po otrocih in možu najbrž zato, ker je bilo 20-30 let nazaj čist drugače kot danes. bile so službe, službena stanovanja, vsi so zidali, če ne hiše pa vikende. idealne okoliščine, da je skoraj vsaka lahko imela pri 25-ih otroka.

saj otrok in moža ne boš imela za druge, ampak zase. zakaj te potem tako moti kaj ti drugi govorijo? delaj po svojih željah in ne prevče komplicirat s temi "kalupi".
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

tomažinka napisal/-a:jaz si pri 30ih ne želim biti samska in brez otrok, in če bom, se bom kar ubila. zato je zdej res zadnji čas, da si poiščem enega tipa, s katerim bom dolgoročno.
Scary.
tomažinka napisal/-a: starejši tam 30 let so že obupani in hočejo nekaj na silo,
Pot calling kettle black.
tomažinka napisal/-a: in se z neko žensko dajo samo zato, da ne ostanejo sami.
Pot callling kettle black numero duo.
tomažinka napisal/-a:boljše samska, kot pa se dobivat z enim tipom, ki on že ve kako si predstavlja svoje življenje v naslednjih 5ih letih in da tam ni nobene resne ženske, otrok, kaj šele mene. misliš da hočem še do 30ega leta doživljat sama razočaranja s takimi nezrelimi tipi?
Temu, da ima nekdo drugacne cilje v zivljenju in nacrte za prihodnost kot ti, ti pravis nezrelost?
tomažinka napisal/-a:če bi bila moški, in bi bila družinski tip, se z tako kot je miss-sixty ne bi kaj dosti časa ukvarjala.
Ti en k***c ves, kaj bi ti kot moski hotla. Zihr te ne bi skrbela tvoja privlacnost (sposobnost dobit partnerja) po 30. letu in te ne bi toliko srbela lulika, da kakega otroka vn iztisnes.

In ce ti mislis, da bos s svojim pristopom dalec prisla, se motis. Moski so neresni in iscejo samo seks? Zenska mora seksat z mano ker ji je seks preprosto v uzitek in ker sm ji cist hud. V tej tocki imava reciprocnost. Drugace je vse brezveze. Da pa je seks ena valuta, s katero si zenska kupuje zvezo, torej ima skrito agendo tega, da hoce na vsak nacin odnos, in se pac spusti v seksualnost, šele ko ji tip zagotovi zvezo, je pa nagnusno. Mrš govna. Zenske, ki seksajo s tipom, zato, da bi jim ta dal zvezo so iste kot tipi, ki so "prijatelji" z zensko, ker hočejo od nje seks. Isto sranje. Reči temu zrelost, zame je to sranje.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
tomažinka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a tomažinka »

ja, če ženska postavi tipu pogoj, da se mora vezat z njo, če hoče sexat (beri:reče mu, da ona pač sexa samo s tistimi s katerimi hodi), potem tudi to doseže.

in Mahagonij, enkrat sem videla tvojo sliko tu gor. bog pomagi, ne vem kateri si ti hud in bo hotla da jo oplodiš.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

:lol: :lol: Ti pa si...

jaz si pri 30ih ne želim biti samska in brez otrok, in če bom, se bom kar ubila. zato je zdej res zadnji čas, da si poiščem enega tipa, s katerim bom dolgoročno.

Dej to mejo prestavi na trenutna leta :wink:
Zadnjič spremenil *mala*, dne 08. Jun. 2010 22:25, skupaj popravljeno 1 krat.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Hoho. Pa pač ne bo nobene, who gives a shit. Sigurno se pa ne bom zapletal z lovačami tvojega tipa. Neki nabijas kako se druzinsko usmerjeni moški ne bodo izbral miss_sixty. Kdo bo pa tebe izbral? Je pa pohvalno, da hitro pokazeš svoje prave barve, da se te vsak normalen dec na široko izogne.
tomažinka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a tomažinka »

kot sem rekla Mahagonij, ti se raje drž ta prve ki ti da... ker dosti izbire pomoje nimaš. :lach:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

tomažinka Look who's talking, ena ki po 3 zmenkih prepodi vsakega, da se kar kadi za njim :D Pametni pobje :wink:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho

tomažinka napisal/-a:kot sem rekla Mahagonij, ti se raje drž ta prve ki ti da... ker dosti izbire pomoje nimaš. :lach:
A to je "laughing on the outside, crying on the inside" smajli?
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

piškotek* napisal/-a:Tudi jaz sem bila pri 28 samska in hodila ven s kolegico pa me mama vprašala če sem lezbika :cry:

Ahahahahhaahah :D :D

Drugač pa men so skoz težil kdaj bom mela resnega fanta, in k sm ga mela pr 18. so se vsi križal, da sm še premlada za otroke (lol), in so zdej vsi ful veseli da ga nimam. Ne vem, resda sm stara šele 20, ampak vsi mi pravjo (tud babice in dedek) da je šola na prvem mestu, tko da rock on :D Nimam tako zatežene družine. Mogoče bo pa kaj drugače čez 5 let.
Uporabniški avatar
miss-sixty
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a miss-sixty »

tomažinka napisal/-a:ja, če ženska postavi tipu pogoj, da se mora vezat z njo, če hoče sexat (beri:reče mu, da ona pač sexa samo s tistimi s katerimi hodi), potem tudi to doseže.

OMG :eek:
Se pravi, ti dejansko greš v zvezo še preden seksaš? Okej no, pač vsak dela kakor sam hoče, ampak po moji skromni logiki se morta partnerja tud v postelji ujemat in je fino, če prej vidiš kakšen je in kako se povežeta (ne vem, lahko recimo ugotoviš da ga vzburja sado-mazo, teb pa to nikakor ni) ... itak je pa neki najlepšga ko sta intimna, sej pa ja takrat čutiš povezanost in tko naprej, sej ni samo pr seksu; gate dol, kiklo gor, not-ven-not-ven, špric, adijo morm it ... si že slišala kdaj, da se moški zaljubijo (al pa tud ne :D ) po prvem seksu? Pa ne, da zdej js dece lovim na seks, da ne boš spet kej narobe razumela. Ampak hudiča, če se mata lepo skupi, se zabavata, je med vama kemija... pa ni šans, da grem tipu rečt; Posluši js bi seksala s tabo, ampak ne morm ker nisi z mano v vezi. (Predpogoj da sva oba single, jasno)
Dej bod mal spontana in dej trenutku trenutke, na zmenek pejt neobremenjena, madona sej nisi tok obupana? Al si? Kok časa si pa samska?
"To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all." Oscar Wilde
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Jaz pa ne razumem, kaj sploh imaš od tega, da se na tretjem zmenku pogovarjaš o družini, gradnji bajte,... Itak je to vse čisto hipotetično, ker ne veš niti tega, če lahko s človekom skupaj preživiš en vikend, kaj šele, da bi mu otroke rodila.
Meni se taki pogovori sploh ne zdijo relevantni, ker poznam cel kup ljudi, ki so ves čas trdili, da družine in otrok nočejo, ko so srečali primernega partnerja, so si pa hitro premislili. Moja babica je recimo že tak primer, do 32-tega leta je vztrajala, da bo business woman, potem je pa dedka spoznala :D
Po drugi strani ti pa nekdo lahko da častno pionirsko, da si želi ustvarit družino, ampak če si je v končni fazi ne želi ustvarit s teboj, ti to, da je družinski tip človeka, en mišji ku*ac pomaga.

Itak pa velika večina ljudi (ja, tudi moških), ki jih poznam, želi nekoč imet familijo, torej moraš imet res gromozansko smolo (ali pa mogoče napačen način izbire tipov), da naletiš na same zaprisežene samce.
Odgovori