Essence

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
Uporabniški avatar
Dreamer_90
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Velenje

Neprebrana objava Napisal/-a Dreamer_90 »

mene pa neki zanima, lani sem si od essence kupla nek sos za obnohtno kožico, je blo tako prozorno pa mel je take rdeče pikice noter pa še neko olje z sivko tudi za obnohtno kožico, zdj pa me zanima ali sem slučajno to naletela na kako kolekcijo ali se še to vedno da dobit?ali pa kakšen podoben proizvod?
yasemine
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a yasemine »

^^ Pomoje je bilo iz kakšne kolekcije. Meni gre tudi pri Essence na živce to, da imajo limited edition zadeve...

Sicer pa si lastim naslednje zadeve od Essence-a: dve kremici za roke (ena s karitejem, druga z aloe vero), par lakov za nohte (bordo, pastelni roza, beli za french manicure, pa še ene par pastelnih tonov), svinčnik za french manicure, dva lipglossa (sadna mmm -karamela in češnja :razz: ), prozoren gloss z okusom mete, prozoren gel za obrvi, maskaro (tisto roza-črno, multi-action se mi zdi da se ji reče) in pa senčilo (rjavo, odt. Metropolitan), aja in odstranjevalec laka za nohte (vonj jagode in vanilje). Z vsem sem zadovoljna, glede na ceno so zadeve res super ;)
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Izdelek, ki ga opisuje Dreamer_90 z rdečimi pikicami sem kupila nekaj mesecev nazaj, tako da je možno, da ga še kje majo. Mi je pa kar neki. Žal, da sem kupila.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Dreamer_90 napisal/-a:mene pa neki zanima, lani sem si od essence kupla nek sos za ...
Jz tud mislm, da je bla neka posebna kolekcija (SOS Nail Savers), tud na njihovi strani jih ni več vidt oz. so novi izdelki;
jz mam "repair & care serum" in "growth activator", pa ju tud ni več za najdt v trgovinah. :nein:
Uporabniški avatar
gejba
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LJ
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gejba »

Essence 1x do 2x letno prenovi linijo, tako da takrat izgine kar dosti izdelkov. Zanimivo je, da dostikrat poniknejo pri nas popularni izdelki.
Očitno se druge Evropejke ne strinjajo z nami. :lol:
Uporabniški avatar
Dreamer_90
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Velenje

Neprebrana objava Napisal/-a Dreamer_90 »

men je biu pa kr useč, hvala za odgovore, kir izdelek pa je drgač ql za obnohtno kožico?
Agica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Agica »

pred kratkim sem si kupila olje za obnohtno in nohte (nail oil). tako prozorno-oranžno. in se mi zdi kar v redu! in lepo diši :)
imela pa sem nek serum na pumpico, z vonjem po mangu, ki je bil res zelo negovalen, ampak tudi tega več ne prodajajo :(
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

gejba napisal/-a:Očitno se druge Evropejke ne strinjajo z nami. :lol:
Barabe! :D Kaj, bo potem treba stvari kupovat "na zalogo", ko nam bo kaj spet všeč? :lach:
LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LuvDancin »

Ma marš, spet sem zamudla novo kolekcijo Into the wild!!! :evil:
Povsod spet sama prazna stojala!!
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Sej v DM še ni bla...ali pač?

Js že čakam naslednje kolekcije :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

V Novem mestu v dmju imajo še ful stvari iz kolekcije Crazy about colors (al nekaj takega :) ). Če slučajno kateri pride prav ta podatek.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Mene je pa premamil tarozasti iz Crazy about colour. :oops:
Slika
(spet sem pozna, zdej sta že 2 novi kolekciji, ane? :lach:)
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: *med zemljo in zrakom*
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MissBitch »

v bistvu, če si ga zelo želiš sem danes v dm-u na gospodarcu videla popolnoma polno stojalo točno iz te kolekcije. :) mene je premamil lilast, želela sem si pa še zelenega, pa ni tako lep odtenek kot sem mislila, da bo.

imajo pa še vse. od svinčnikov, glosov, lakcev, torbičk, bronzerjev, senčk... (edino lila lakec sm jaz odnesla tazadnjega)
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
LepaVida
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a LepaVida »

res so hude barve in nujno moram kupit par lakcov in nalepkic. in je res kamorkoli grem vse več ali manj prazno :)
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

MissBitch napisal/-a:v bistvu, če si ga zelo želiš sem danes v dm-u na gospodarcu videla popolnoma polno stojalo točno iz te kolekcije. :)
A to si mogoče men pisala? .. Sej ga že mam. :D
Hvala, sicer.
Odgovori