Najboljši prvi pristop ženske do moškega

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Pri sedanjem sem tisto prvo potezo nardila jst - s kolegicami smo sedele v lokalu, kjer je bil en moj znanec (poleg pa en nenormalno hud tip). In sem temu znancu mogla vrnit en CD in sem kr tist moment izkoristla zato, da sem se sprehodla do njihove mize (da sm unga zraven bolš vidla). In pol sm prišla nazaj do naše mize in sam rekla kolegici : "Tale bo pa moj!" In ona: "Kak mu je pa ime?" Js: "Nevem še."

No, in drug dan sem že vse vedla, ker sem znancu rekla, da mora unmu povedat, da mi je ful zanimiv in če mu lahko da moj MSN naslov :P Pol sva mal čvekala in zatem me je vprašu za cifro, pijačo... :) To je blo to.

Za uraden začetek je pa "kriv" on, ker je on vprašal. In sicer: "Sm študiru... Da bi midva lahk mogoče probala..." Js: "Ka bi probala? ;) " On: "Ja a bi bla moja, da bi bla skup?" In jst: "Ja, lahk ja." LOL, za ta odgovor me še danes, po tolkem času zeza - ampak jst pač ne morem iz svoje kože :P
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
jerry444
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a jerry444 »

Jz mam tut en tak primer,sicer pač 100% nikoli ne moreš biti prepričan v neko stvar,ampak je bila situacija,ko sva se z eno bejbo kar naprej srečevala s pogledi,kadarkoli sem se ozrl proti njej,ona mene gleda in na koncu se je izteklo tako,da sem jo čisto za foro vprašal,če bi šla kdaj na drink in je po nekajsekundnem premisleku rekla,da ne,evo pa sem bil prepričan,da so to neke vrste namigi,naj kej rečem :D ,pa zdaj ne vem,ali je mozolj na mojem nosu opazovala ali sem ji dejansko bil všeč,pa si preprosto ni upala z neznancem na drink:D
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

^^kaj ma pa to veze s pristopom ženske do moškega, če si ti njo povabu na pijačo, ne ona tebe? :D
Let's swim to the moon .....
SunRose
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: UK

Neprebrana objava Napisal/-a SunRose »

Mogoce je imel njene poglede za pristop..
The future belongs to those who believe in the beauty of their deams.
[Eleanor Roosevelt]
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

Hehe, ljudje gledamo druge ljudi iz različnih vzgibov, ne nujno zato, ker bi nam bili privlačni :D
Moja slaba navada je, da se pogosto zagledam v nekoga - recimo v njen turški nos ali pa v njegove smešne kocine na bradi...
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
jerry444
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a jerry444 »

Ne,želel sem povedat,da včasih se najdejo napačni namigi pri nekom,oz. si jih ta narobe razlaga:D Mislim,da je ravno o tem bila debata,kako tipu namignit,da naredi prvi korak,sem samo želel poudarit,da namigi niso vedno posrečeni.
shiva*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a shiva* »

Dita- napisal/-a:Jaz sm še v časih ko sem bila samska precej flirtala in dostkrat tut jz na mal bolj posredn način naredila prvi korak. Torej, nisem rekla tipu: poslušej, všeč si mi, a ti lahko plačam pjačo (če se je to dogajalo zvečer v kakšnem lokalu), sem pa poskrbela da je tip vedel da mi je všeč in mu mal olajšala stvar - poskrbela sm da sva se mal večkrat srečala (npr na wcju, za šankom...) in mu tako mal olajšala vse skup :)

OK..mene nekaj zanima. Če ti je nekdo, ki ag vidiš samo zunaj na žurki všeč kako mu to pokažeš? Nekako me je ful sram kazat čustva in nočem biti vsilijiva. A naj začnem plesat z njim....mogoče z pogledi?
Pa vedno ima kakšne punce okoli sebe (sošolke verjetno), zato je še težje.
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

precej nediskretno začni pogledovat v njegovo smer, malo ga zalezuj (pa ne zdej da non stop za njim hodiš, ampak v slislu, da se pojavljaš v njegovi bližini in s tem povečuješ možnost eye-contacta). ko ujameš njegov pogled se sladko nasmej. če ni hlod, bi mu moglo neki malega že kliknit. lahko probaš tudi s plesom v njegovi bližini. to navadno vžge. lahko si pa neposredna, mu častiš drink, se predstaviš in probaš začet mlet o nečem, za kar upaš, da ga bo zanimalo.
shiva*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a shiva* »

Hvala floribunda. Zdaj še moram zbrat dovolj poguma za to. :))
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
Uporabniški avatar
amark31
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a amark31 »

Ženske imate veliko prednost, ker smo tipi bolj prijazni in nam, čeprav eni ne bi priznali, osvajanje žensk imponira.
Zelo težko te bo tip grdo odslovil, razen če ni totalen kreten, je ženska zelo grda ali pa je njen nastop totalno primitiven v moškem smislu, ne v ženskem.

Dobrih pristopov je bilo pa kar nekaj ampak ne povem. :P
Smeješ se, a nihče ne vidi tvojega nasmeha,
jočeš, a nihče ne vidi tvojih solza.
Probi prdnt.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:36, skupaj popravljeno 1 krat.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

amark31 napisal/-a:Dobrih pristopov je bilo pa kar nekaj ampak ne povem. :P
Dej no, se bomo mogoče česa še naučile. :D
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:36, skupaj popravljeno 1 krat.
LEEL00
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a LEEL00 »

Ja dej no povej. :D
There was a point to this story, but it has temporarily escaped the chronicler's mind.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

shiva* napisal/-a:OK..mene nekaj zanima. Če ti je nekdo, ki ag vidiš samo zunaj na žurki všeč kako mu to pokažeš? Nekako me je ful sram kazat čustva in nočem biti vsilijiva. A naj začnem plesat z njim....mogoče z pogledi?
Pa vedno ima kakšne punce okoli sebe (sošolke verjetno), zato je še težje.

Jaz sem to izvedla samo enkrat, ampak se je splačalo :D Je pa res da sem tipa bežno poznala, no vedela sem njegovo ime, kaj študira, od kod je in take podatke. No, ko sem ga enkrat žurala zunaj, sicer s kolegicami in kolegi, sem ga pač (frišno samska :cool: ) zapazila, šla naročit dva pira in lepo šla do njega, ter mu rekla nekaj v smislu, da sem opazila da je žejen pa da bi mu verjetno prav prišel nekdo, ki bi mu krajšal čas. :) In tako se je začelo (čeprav se je pol tud končalo, ampak nema veze :D je dogodek, ki se ga še vedno rada spominjam)
Odgovori