Slike vaših nohtov
- *zverinica*
- Kofetarica
-
- Sramežljivka
-
- Cosmopsiho
^^ Super je
Zakaj nimajo teh lakov kje pri nas? Kakšne so pa cene v Nemčiji? Upam da me kmalu zanese tja. Pa so v veliko trgovinah?
EDIT: ceno sem že našla na blogu
res so poceni!

Zakaj nimajo teh lakov kje pri nas? Kakšne so pa cene v Nemčiji? Upam da me kmalu zanese tja. Pa so v veliko trgovinah?
EDIT: ceno sem že našla na blogu

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Zakaj se pri nekaterih lakih naredijo pikice,kot mehurčki,ko namažem nohte?Lak sem kupila včeraj,torej lak ni star in ni bil poceni.Nohti so pa pikasti-hrapavi že na dotik.Nohte sem po lakiranju tudi dobro posušile,te pikice pa so se začele pojavljati že med sušenjem.To se mi ni zgodilo prvič,je pa prvič,da so vsi nohti taki.
Se še kateri to dogaja?

Jaz si barvam nohte že mnogo let in to vsaj 1x na teden. Pa mi ti mehurčki niso nikoli nastali. Edino izkušnjo z mehurčki sem imela, ko sem si nohte lakirala z Artdeco-vo manikuro. Lepa manikura, ampak mehurčki se res niso lepo podali zraven. Nato sem odšla v trgovino, kjer sem manikuro kupila, pa mi niso znali razložiti, zakaj so nastali. In ti laki sploh niso bili poceni. No zdaj kupujem vsak lak za franc. manikuro posebej in se mi to nikoli ne zgodi. 

Poslikava nohtov - Vse o poslikavi nohtov in nohtih nasploh!