Ne pride ji

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Mislim, da moški ne razumete, da se tut ženske sekiramo, če nam ne pride :gruebel:

In stavki, da jo pusti, če ji ne pride, pač vodijo do tega, da ženske začnejo hliniti orgazme. Pol ste pa tipi spet nesrečni, ženske pa svinje.

Tko da ti svetujem, da si pač potrpežljiv, ne se zdej nehati truditi, sam ne tok govoriti non stop o tem, ne vem, a bi bil teb seks čist brezvezen, če ti ne bi prišlo na koncu? če seksaš samo zaradi tega, da ti pride, pol je najbrž vseeno, če si ga samo zdr*aš...

Sam je pa tut zelo veliko v glavi ženske. Z enim ti pride, z drugim ne...pa mogoče delata čisto isto stvar ;) Če se ufuraš v to, da ti bo itak prišlo, pa ne razmišljaš, kaj bi lahko naredil, da ti bo zdele takoj prišlo, pol je vse skupaj precej lažje ;)
sadni_jogurt
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a sadni_jogurt »

ja men bi blo brez veze seksat ce mi ne bi prislo. jaz ko sem potrebna, sem potrebna orgazma (ki mi ga da on, ker z njim je najboljsi), in me lahko potesi tut u par minutah in je to to, greva naprej po svojih opravkih...seveda si vcasih vzamema dosti vec casa za dolge predigre ali kaksne igrice, ampak vedno je tista cesnjica na vrhu smetane orgazem katerega si zelim.
s cim se pa lahko potesi punca ki ne dozivi orgazma? s tem ko tipu pride? in ne predstavljam si da bi fantje kar tako veselo seksali ce jim nikoli nebi prislo. jaz ne bi mogla s svojim kar tako sprosceno vec let vsak dan, ce njemu ne bi nikoli prislo...
tako da podpiram avtorja teme da se naj se malo trudi (pa ne obremenjujoce za punco) mogoce prebere kaksno literaturo, v nasprotnem primeru pa se bo moral popolnoma sprijaznit s tem da ima pac punco ki ji ne bo prislo. verjetno je zelo obremenjujoce ce se par let sekiras zaradi tega, pa mogoce res ni nic kriv...
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Jah veš sam ne pride vsem v dveh minutah... :lach:
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SunFlower* »

Ampak res, kakšne nabijate tukaj ...

Ženski pač včasih ne pride. Jaz nimam nobenih problemov, pa se mi to včasih vseeno zgodi. Zaradi tega mi pa nič manj ne paše seksat. Me pa moti, ko je moj potem čisto nesrečen, da mi ni prišlo.

Newsflash: ženska običajno ceni, če si vzameš čas zanjo in ji daš dober seks, ne glede na to, a ji na koncu pride ali ne. Če se začneš sekirat, da ji ne pride, potem je odziv lahko samo negativen. Res. Če ji ne verjameš, bla bla, bo po mojem prej njej presedlo te poslušat in bo, tako kot je že Zvoncica rekla, začela hlinit orgazme, samo zato, da ji ne bo potem treba tebe poslušat, kako se za brezveze obremenjuješ.

Horus, če pa ti nisi trolal tukaj, potem tudi ne vem ... 'normalni mentalno uravnoveseni in zdravi zenski lahko pride se preden te zacne boleti celjust' ? Res upam, da nisi resen.
Every rose has its thorn
kinna
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kinna »

sadni_jogurt torej uživaš le ob koncu ko ti pride?? al kako? mani ni še nikol ornk prišlo, kot sem že napisala, mama že skoraj 3 leta spolne odnose. kaj je krivo nevem... vem le, da me poteši z tem, ko me sexa :wink: sam spolni odnos, umes rajcanje ipd... je res da je včasih blizu orgazma, katerega dosežem sama, mapak je drugačen orgazem... in to, če mi ne pride ne pomeni da nism zadovoljena al karkoli...

*SunFlower* se popolnoma strinjam s tabo... :wink:
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 10:59, skupaj popravljeno 1 krat.
kinna
Kofetarica
Kofetarica

:roll: je lepo, če bi biv... ampak kaj če ti v življenju nebi blo usojeno met takšne orgazme ki jih maš??? nebi več sexala?
primerjava z fucbalom... neumna.. zakaj? ker pri fucbalu se jeziš, če ni gola, js se med sexom ne obremenjujem s tem :wink:
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 10:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:02, skupaj popravljeno 1 krat.
kinna
Kofetarica
Kofetarica

torej si z žensko končau, ker ji ni prišlo... :roll: sej pravim, da je okrok tebe zgublat besed... sm kr malo zgubla tisti ideal v nigerje, ker če so vsi taki, naj kr bojo :D

najbrž bom res razumela, ko bom doživela tisti orgazem... ampak to ne pomeni, da mi trenutno ne paše sexat in da nism zadovoljena... uf sem... pa še kako! in recimo, js nevem ka je orgazem, od onga p***a ne ve, ka je to... torej svetuješ vsem takim parrom da se razidejo :lach:
Horus

sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

...
Horus

kinna
Kofetarica
Kofetarica

ideal v nigerje povrnjen :D

oprosti ampak res mi je tak način razmišljanja :heul: :wall: :unknown: :steinigung: :stupid: pustit kogarkoli zaradi tega, kr mu ne pride...

horus je dober niger mhm :cool: naj ti ego še malo zraste...
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

...
Odgovori