če iščeš tukaj potditev za varanje je ne boš dobila. pekla te bo vest do konca življenja, čeprav ne vidim smisla da si želiš vztrajati v zvezi.
očitno se bojiš biti sama, zato bi si rada tu pa tam popestrila spolno življenje s skoki čet plot. to je tipično razmišljanje ljudi, ki varajo: "saj ne bi nihče vedel."
meni si ogabna, sori. pusti svojega fanta če ti ni več to to. in tudi pusti zasedene fante pri miru. ne glede na to, da te tudi on osvaja.
moje mnenje je, da ker je ta tvoj zapeljivec le začasno v tvojem kraju se tebi se zdi to prav fajn. pride in gre. vmes pa se daješ dol z njim. grow up!
(in- pazi kaj si želiš, ker se ti lahko uresniči!)
jaz bi se na tvojem mestu prvo kot prvo ukvarjala s svojo obstoječo situacijo - se pravi zvezo, v kateri nekaj pogrešaš. a pa to "strast" pogrešaš šele od takrat, ko si spoznala tega svojega sanjskega zapeljivca? je namreč čist logično, da se metuljčki malo porazgubijo, če se tvoje misli fokusirajo na drugega.. če pa te je minilo že prej, pa bi ti resno svetovala, da malo premisliš o razlogih za zvezo.. (to, da te ima ON rad, ni razlog), čist neodvisno od tega "novega".
opis flirtanja s tem mačotom pa sem jaz takoj uvrstila v kategorijo "mlad, svoje zveze naveličan delavec žica kelnarco za en hitri f**" pa oprosti, če se motim ampak tako sem dojela napisala si, da je on pred kratkim prišel v vaš kraj in da marca odide.. (to me je tudi asociiralo na gastarbajtera) zakaj pa je samo ta čas tam? se pravi, tudi če bi se ti odločila za karkoli resnega z njim, se itak nebi obneslo, ker on gre.
pol tisto o prihajanju na kavice, ko ti delaš.. to me tudi preveč spominja na moja leta v kelnarjenju, ko so prišli raznorazni mladeniči na pir ali kavo in me pecali, govorili o svojih osebnih težavah in mi govorili takšne osladnosti, da ajde.. eni so bli čist hudi, enim sem bila verjetno res všeč, ampak to vse skupaj je bilo na kr enem nivoju.
gostilniško pecanje je kr neki in ti nebo prineslo nobenega zadovoljstva. razen če si taki tip.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Če ne drugega, ti je vsaj povedal, kaj je zagrešil. Ti pa si napisala nekaj v smislu kar ne veš ne boli, ker je takšnega mnenja ta tvoj potencialni lover iz lokala. Naredi kakor hočeš, ampak mogoče ti bo potem še preveč žal za storjeno (četudi fant ne izve).
Če si človek, ki si težko odpusti stvari, bo zelo težko tut za tebe, če boš varala...ker boš vedno, ko bo kaj lepega naredil za tebe (fant), pomislala, da on je tako prijazen, ti si bila pa taka "bitch"... in ja, jz tega ne bi delala...pusti fanta, če misliš, da je vredno in, da vajina zveza ni to, kar bi rada imela še dolgo v prihodnost.
sploh nevem zakaj punce niste sposobne bit samske, a je tak grozn če ugotoviš da to ni to kar hočeš, pustiš fanta neodvisno od celga sveta in si pač neki časa sama .... medtem imaš lahko avanture in v nekem času bo že prišel mimo tisti tapravi....zdi se mi da sploh ni poanta v tem zapeljivcu, ampak o tem da je s tvojo zvezo konec, če še ne uradno pa v tvojem srcu....
Huhhh...pravijo ne zapusti tistega, ki ga ljubiš, zaradi nekoga, ki ti je všeč. Vzemi si nekaj časa za razmislek, čas popolnoma zase. Razmisli kaj si sploh želiš, kaj čutiš?
Če imata s fantom problem v zvezi in imaš občutek, da nekaj manjka, je najbolje, da se o tem pogovorita. Če ti težko pove o svojih čustvih, pa naj samo posluša. Sam pri sebi bo že premlel besede, ki mu boš jih povedala in morda začel z dejanji, da bo zveza boljša. Če pa ne...potem pa...ali ostaneta skupaj z luknjo v zvezi ali gresta vsak svojo pot.
Če bo pa prišlo tako daleč in ga boš prevarala imam občutek, da se boš komaj takrat začela zavedati kaj si storila. In poti ne bo nazaj. Zato raje premisli. Morda se trenutno ne zavedaš kako je vest lahko močna, ker je želja biti s tem fantom tako velika. Lahko se pa zgodi to, da začneš čutit odpor do tvojega fanta, ker boš imela v mislih njega. In potem bo šlo vse še samo navzdol.
''Če mislite, da nekaj lahko storite, ali pa če mislite, da tega ne morete storiti - v obeh primerih imate prav.'' (Henry Ford)
Js misls da prvo kar nared je to da pusti svojega fanta. Ker očitno ti nekj manjka in ti bo vedno manjkalo, očitno on zate ni to...s tem fantom je pa čist tvoja odločitev, ampak če sam ne misl pustit svoje punce bo vrjetno med vama res samo "priložnostni" sex.
Dobrodošla v obremenjen svet, kjer ljudje ne morejo seksat z drugimi, ki jih privlačijo, ker nas okolica vzgaja, da so sprejemljive samo "resne" zveze, v katerih ima vsak spolne organe od svojega partnerja fizično v lasti.
Ne verjemi prehitro tistim, ki ti pravijo, da tvoji sedanji zvezi nekaj manjka. Prav nič nujno ni, da ji karkoli manjka. Prav mogoče je, da vaju je začetna zaljubljenost minila, da so hormoni šli pa-pa, ampak da brez močne hormonske pomoči furati zveze ne znata.
Po drugi strani je res tudi možno, da res nista za skupaj, in da se bosta v vsakem primeru razšla.
Svetoval bi ti, da se s partnerjem pogovorita glede tega, kaj vama v razmerju manjka.
Glede tega zapeljivca pa...
Zavedaj se, da bo to zelo verjetno bežna izkušnja. Ta tip ne želi imeti resne zveze s tabo. S tabo želi imeti prijateljsko seksualen odnos. Sliši se, kot da si vanj že malo zaljubljena, in to ne kaže dobro za tvoje duševno zdravje. Če se s fantom razideta, si boš mogoče začela želeti tega tipa, ki pa resne zveze s tabo ne bo želel imeti. Tudi če bi se razšel s svojo sedanjo partnerko in začel s tabo, se njegov karakter ne bo spremenil. Morala se boš zavedati, da poleg tebe seksa tudi z drugimi, tudi če bo prepričljivo zagotavljal nasprotno. Ampak še vedno je dosti bolj verjetno, da se boš ti vanj zaljubila, on pa svoje punce ne bo pustil. To je najslabši možen razplet zate.
Najboljši možen razplet zate bi bil, če bi bil tvoj fant razumevajoč in ti pustil doživet s tem tipom izkušnjo, ki jo rabiš. Ampak redkokateri tip je tak, ker nas okolje tako ne vzgaja. Zelo verjetno tvoj sedanji fant ni tak.
Ostali možni razpleti so srednja žalost. Ena možnost je, da varaš in molčiš. Mogoče tega ne boš prenesla. Vsaj eno žensko poznam, ki je zaradi občutka krivde, ki je na tak način nastal, pustila svojega čisto v redu fanta. Druga možnost je, da ostaneš s svojim fantom. V tem primeru ti bo zaljubljenost v tega tipa spodkopavala sposobnost graditi s fantom dobro zvezo.
Na koncu je še ta možnost, da pustiš fanta, se zdivjaš s tem tipom, mogoče še s kom drugim, in se ne zaljubiš, dokler ne pride mimo kasneje spet nekdo, s katerim se boš videla v resni zvezi. To bi bilo čisto OK, ampak je možno samo, če ti je OK biti nekaj časa sama, in če se res ne boš zaljubila v tega sodelavca. V nasprotnem primeru glej zgoraj - najslabša varianta.
Meni je pa pri vsem tem zanimivo, da v prvem postu piše koliko jo ima fant rad, da bi vse zanjo naredil...nekje vmes pa piše kakšen flegmatik je, da ga ne premakne niti malo...
hehe..sj vem da je situacija težka ampak bom tudi jaz na hitro pokomentiral:
vrjemi, da ta tvoj ogledanec ni nič boljši kot tvoj partner. Saj v svojega tipa, ko si ga spoznala si se tud takoj zaljubila pa biu ti je tak cukrček da oh in sploh, biu je enkraten in popoln, samo pač po tolikih letih ti zgleda vse rutina. Praviš da si za resno zvezo? Potem bi se morala zavedati v kaj se spuščaš!
Lahko, da se zgodi tako: Ti boš imela advanturco z unim tipom, ta tip ti bo iz lajfa hitro odšel, tvoj tip izve za to in te zapusti, na koncu ostaneš sama...in šele nato se zavedaš koliko ti je pomenil tvoj fant, čeprav je bila vse taka rutina, samo tudi brez te rutine boš težko živela...če še nisi imela take izkušnje, probaj, boš videla, samo ti ravno ne priporočam ker zna biti res zelo hudo:/
raje se s fantom pogovorita in si najdita popestritev, obujajta svoje prve dneve, se zabavajta na svoj način..pač pokažita si malo življenja, ne bit taka dougočasneža, sámo se ne bo nič na bolje preobrnilo, tako da v ljubezen je treba vlagati trud..
sicer pa se odloči po svoje kakor veš da je prav, pa veliko sreče in užitkov še naprej